18.část

14 2 0
                                    

Současnost:
Vrrrrrr...... Zase zvoní ten otravný budík , vzala jsem telefon do ruky 6:00 1.září ..... Škola , proletělo mi hlavou . Milovala jsem svou školu a byla pyšná že jsem se na ni dostala ale vůbec se mi tam dneska nechtělo. Prázdniny byly chaotické a až moc rychle utekly . Rozhádala jsem se se s Thomasem a Sisi až jsme se přestali vídat. A Teddy? Ten si našel novou partu kamarádů s vysokým egem a já ztratila svého kamaráda :( fantastický začátek školního roku. Vyhrabala jsem se z postele a šla jsem do koupelny. Když jsem viděla tu ospalou tvář a obrovské kruhy pod očima tak jsem leknutím nadskočila.Nebylo divu , poslední  týden prázdnin jsem  jen proplakala. Začínali tréninky volejbalu a já se rozhodla že se k němu vrátím, cvičila jsem každý věčer i přes úkrutnou bolest. Moje koleno se během prázdnin hodně zhoršilo ale já to nechtěla vzdát prostě ne. Každý večer jsem se s brekem protahovala abych byla na novou sezonu vůbec připravená.
Když jsem tak stála před tím zrcadlem  a viděla samu sebe .... Kruhy pod očima , červené , nateklé oči , bledá a nevyspaná. Prolítali my hlavou myšlenky .... ,, Stojí to za to? '' , ,, jak dlouho se takhle budu trápit'' ? 
S Mischel jsme spolu každý večer volali , ona  mě chápe a drží mě při tom ikdyž ví že mě ta bolest ubíjí , ale chápe že je to pro mě důležité a bez svých koníčků bych se asi užrala nudou. S Teddym  jsme se vzdálili , je to divný pocit když vím že ho otravuje si se mnou psát. Býval to kamarád s kterým jsem provolala skoro každou noc , ale teď už má novou  partu a já s ostatníma to musíme respektovat.
Konečně jsem se upravila , oblíkla a šla na vlak do školy. Začínal další školní rok a další nové příležitosti.

Životni cíle Where stories live. Discover now