Yeniler- II

4.3K 100 2
                                    

Bugün birkaç öneri yapacağım.Okuma önerileri : 

Kaptan Z. ( yazarı: benbeniyerim ) 

Hikayenin başında fanfiction değil uyarı var.Bunu iddia eden yazarlar arasına Ayşegül'de katılırken hikayenin her ne kadar gerçekle alakası olmasa da ünlü birinin adı ve resmini kullanınca fanfiction olduğunu savunanlardanım.Zaten fanfic ünlü hayatı ve gerçeklikle alakalı değil.Biri hakkında bir şey yazmaktır.

Her neyse bu hikaye şöyle dikkat çekiyor.Kaptan Jack Sparrow seven biriyseniz kapaktan ve isminden ötürü merak edip tıklayacaksınız.

Kaptan Z'nin çirkinle suçladığı Ana'nın tanışması ile başlayan hikayenin ilk bölümün sonunda Ana Z'yi düelloya davet ediyor.

Ukala bir Zayn ve cesur bi kız arasında farklı bir kaptanlık ilişkisini okumak isterseniz benbeniyerim'in profilini ziyaret edin .

Çılgın Kız ( yazarı: jonioryazar )

"1 yıl önce 2 en iyi arkadaşı yeni bir koleje başlar ve o da bursla onların okuluna geçer. Ama oradaki popüler çocuğun eski sevgilisi olduğu için popüler kızlarla başı derttedir. Hem hayallerine kavuşmaya çalışırmak, hem arkadaşlarıyla vakit geçirmek, hem derslerine çalışmak, hem sevdiği kişiyle ilgilenmek hem de kızlarla uğraşmak derken kendini bir kaosun içinde bulur. Kendini çukurdan çıkarmaya çalışırken başına bir sürü işler gelecektir." tanımlı yepyeni hikaye.

Dört bölümü yayınlanmasına rağmen çabucak okuyup yetişebiirsiniz.Yeni hareketli bir gençlik hikayesi okumak isterseniz yazarının profilini ziyaret edin.

Her Ölüm Bir Adım ( yazarı : TurkishLovatic )

Bu hikaye çoğu gençlik hikayesinin aksine aksiyon,korku türünde.

Valerie ve kardeşi zavallı durumdadır ve onun gibi zavallı çocukları alıp yetiştiren bir adam vardır.Patron dedikleri bu kişi Valerie'yi en iyi adamları arasında görürken kardeşini ayak bağı olarak görür.

En son bölümlerde Valerie'yi kardeşinden ayırmaya çalışıyorlar ve tabi kızlar kaçmaya kalkışıyor.

Valerie'nin sahip olduğu tek kişi kardeşi.Ona sahip olmak için ise birilerini öldürmesi gerekiyor.

Devam bölümleri henüz yüklenmedi ama ilginizi çektiyse başlamalısınız.

Merhaba Tatlım ☂Where stories live. Discover now