Teen Fiction-Romance-Humor

15.6K 332 19
                                    

Bu bölümde normalde hiç okumayı sevmediğim burada sevdiğim Teen Fiction,yine pek okumadığım ama burada sevdiğim Humor ve başında Tarihi olunca daha bir çok sevdiğim aşk romanlarına giriş yapacağız.Bir sonraki bölüm Fan Fiction olacak.

Hepsini sığdıramam birkaç tane hikayeden bahsedeceğim bu ve diğer bölümleri part part yayınladığımızda diğer partlarda diğerlerinden bahsetmiş olacağım.Benden ciddi bir eleştiri beklemeyin.Eleştirmen değilim.Sadece okuyucuyum ve sizi bilmem ama ben kitap okurken nasıl tepkiler veriyorsam o şekilde size anlatacağım.

Dikkat Kız Var ( yazarı: gpinar_ ) 

İlk üye olduğum zamanlar okuduğum bir hikaye ve her zaman hiç düşünmeden önerdiğim .İlk paylaşan hesap kapanınca yazarından rica ettim ve yeninden paylaşılmaya başladı.

Dört yakın kız arkadaştan birisi sevgilisiyle buluşmaya gittikten sonra bir daha canlı gelemez.Diğer üç yakın arkadaşı bu durumdan kendilerini de sorumlu tutarlar ve arkadaşlarını kimin öldürdüğünü bulmaya yemin ederler.

Erkek kılığına girip erkek yurdunda kalmak mı? Erkek olmak nedir öğrenmek mi?

Çok sohbet etmesek de ismiyle hitap edeceğim. Gül Pınar'dan sonra hiçbir hikayede bu kadar kahkaha atmadım.Cidden evin içinde kahkahamın yankılanmasından bahsediyorum.Artık annemin ne yapıyorsun dediği türden.

Ki kitap okurken tebessüm etsem de kahkaha pek atmam.

Müthiş akıcı bir dil.Normalde sokak ağzını kitaplara pek yakıştırdım.DKV'den sonra birkaç kişi bence etkilenip denedi ama o küfürler,argolar o kadar bayağı durdu ki hikayelere devam edemedim.

DKV benim için bu işte o küfürleri,argoları metne yediren,hiç rahatsız etmeyen,hiç bayağı gelmeyen sayılı hikayelerin başında.

Kızların başına yurtta neler geliyor,sonuçta amaçlarına ulaşıyorlar mı merak ediyorsanız kesinlikle başlayın.

Küçük Aptal ( yazarı: SemanurKck )


Anlatımını oldukça duru olan.Konuşmaları metne yedirmek yerine diyaloglara daldığında aradaki olayları anlatmayı unutan bir hikaye.

Okuyunca şöyle diyorsunuz bir trende geçen hikayede ne olabilir ki?

Ne olur yahu? Tren yani.

Ama iki çatlak karakterin ve yanında onlardan arta kalmayan çatlak yan karakterlerin olduğu hikaye ancak bu kadar sevimli olabilirdi.

Karakterler sorunlu.Ciddiyim.Bir kere bağırmakla sorunları ne çözebilmiş değilim.Sürekli birbirlerine bağıran bir çiftten bahsediliyorsa bilin ki o hikaye Küçük Aptal'dır.

Enric ve Alice'in geçmişleri,geçmişten kalma sorunlarını okuduğunuzda içiniz bir cız edecek.Bunun dışında sürekli birbirinelerine zıtlar ve oldukça baştan çıkarıcı bir erkek karakter var.

Tüm bu hareketli tatlı gözüken hikaye finalde gözleri doldurdu.

Benden fazla spoiler alamazsın ama iki sorunlu ve sevimli çiftin hikayesini okumak isterseniz hemen bakın.

Seninle Sonsuza Kadar ( yazarı : pijamalitanrica ) 

Sevgili Pijamalı Tanrıca'nın wattpad'deki ilk hikayesi.İlk hikaye denemelerine göre oldukça başarılı.Anlatımı da sıkmıyor.Çok büyük sizi can evinizden vuran sürprizler,olaylar olmayabilir ama sevimli bir aşk hikayesi okumak istiyorsanız alın kahvenizi elinize battaniyenize sarılın ve okumaya başlayın.

İki erkeğin sevdiği dengesiz bir kız var.Kız kimi sevdiğini bırakın ne dediğini bilmiyor.Git diyor sonra niye gittin diye kızıyor.Tuhaf. ( Burada gülüyorum )

Sonunda iki karakterinde Berk ve Samet çok büyük takipçileri var.Kız bana kalsa ikisini de hak etmiyor.Yalnız ölebilirmiş. Tamam bu çok acımasız oldu. Ama iki can dostu düşman oldu.Siz düşünün.

Ben..Ihm ben Samet sevenlerdenim.O yüzden hep bu düşmanlığım.Ama bence Berk sevenlerde o kadar düşman.Ben Samet ve Berk'i shipliyorum. Onlardan güzel bir hikaye çıkardı.

Tamam vurmayın.

Hikaye finalini verdi.Kızın sonunda hangisiyle olduğunu,ya da yalnız ölüp ölmediğini merak ediyorsanız okuyabilirsiniz.

Merhaba Tatlım ☂Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin