0.2

281 38 11
                                    

22.05.2014

13 Mayıs'ta Çin'e gittiğinizi biliyordum, oppa. Senin geri dönmemenin sebebini, sadece aileni özlediğine ya da biraz doğup büyüdüğün yerde kalmak istediğine bağlamıştım.

Ama, şimdi? Gerçekler yağ gibi suyun üstüne çıkarken hiçbir şey yapamıyordum oppa. Hiçbir şey.

O saçma ödül töreninde, o saçma ödülün hiçbiriniz için bir öneminin olmadığını biliyordum. Biliyordum işte. Suho oppanın tek başına sahneye çıkıp, o ödülü alması, aç gözlü olduğu için değildi. Neden bunları anlamıyor ve benim canımı daha çok sıkıyorlardı?

Bugün EXO'nun lideri, Suho'nun doğumgünü. Böyle üzücü bir olaydan sonra, üstelik üstüne atılan ağır iftiralardan sonra, pastasını kim gülümseyerek yiyebilirdi ki? Hiçkimse. En azından ben, yapamazdım.

Neden hiç düşünmüyorlardı? Siz haklıydınız, oppa. Söyle, insanlar neden değişti? diye soruyordunuz MAMA şarkınızda. Bu yüzden. Tam da bu yüzden değiştiler. Birini kıskandıklarında, onu yüksekten düşürmek için her şeyi göze alabilecek kadar kalpleri karardığı için değiştiler. Değiştiler çünkü, tembelleştiler. Hileye ve iftiraya bulaşarak her şeyi halledebileceklerini düşündükleri için değiştiler.

Birbirlerine sırtlarını dönerek yaşamakla meşgul olmuşlar, derken çok haklıydınız, oppa. İnsanlar sadece kendi dertlerini umursadıkları için, artık başkalarına sırt dönmede çok ustalaştılar.

İnsan olduğumuzu fark etmemiz için yara izimiz olmalı, diyordunuz. Galiba sizin yara iziniz bu olacak, oppa. Kris oppa sizin için her zaman bir yara izi olarak mı kalacak? Yoksa onu kardeşim, diye mi hatırlayacaksınız?

Kalbimdeki çoğu kişiyi unuttuğum gibi, siz de Kris oppayı unutacak mısınız?

Yarın gözlerimi bir hastane odasında açacağım belki. Belki bir umut doğacak benim için ve eve hastanede sadece bir gün kaldıktan sonra döneceğim? Ya da göz yaşlarım mürekkebi bir kez daha dağıttığında gülümsüyor olacağım? Gelecekte ne olacağını bilmediğim gibi, geçmişte yaşananları değiştiremediğimden öylece kaderimi bekleyeceğim.

Yarın ameliyat olacağım, oppa. Umarım iyileşirim ve bu defteri yazmaya devam ederim. Çünkü okumanız gerekiyor oppa. Bu sadece benim değil, benim gibi olan tüm fanların düşüncesi çünkü.

12 Gölgeli 9 Adam || EXO✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin