1. Killer VS.Killer

2.3K 96 10
                                    

Pohľad Diamond:

"Lil,podáš mi tu zbraň?" usmiela som sa na Lila a ukázala na zbraň,ktorá bola vedľa neho na gauči."Ale budem za to niečo chcieť." začal sa šibalsky usmievať.

Vedela som čo chce."Lilko môj milovaný,dnes to nepôjde.Mám svoje dni." jeho úsmev hneď zmizol.

"To si zo mňa robíš kurva srandu?!" zavrčal."Nie nerobím.Teraz by si mi podal prosím ťa tu zbraň?"zmenila som temú.Lil zobral zbraň a schoval si ju za seba.Aké nepredvídateľne.

Nechcela som sa nad ním rozčuľovať.Nemala som na to náladu.

"Tak mi daj aspoň pusu.Prosím.A dám ti zbraň." pozeral na mňa psími očami a čakal kedy povolím.Netrvalo dlho a už som na ňom sedela obkročmo.

Lil svoje ruky položil na moje boky."Vieš ,že ťa milujem?Si to najlepšie dievča aké poznám."hovoril mi tesne pri perách.

"Ale ja niesom najlepšia,ja som zlá! Tak ako ty a všetci v tomto dome." mrkla som naňho a hneď som pritlačila svoje pery na tie jeho.Nepýtal si vstup,len mi do úst strčíl svoj jazyk.Hneď začal preskúmavať každý kút mojích úst a ja som si vychutnávala ten pocit tak ako aj on.Jeho ruky sklzli na môj zadok kde ho následne pevne chytil.

Zalapala som po dychu.Odtiahla som sa od Lilových pier aby som sa mohla nadýchnuť a hneď som pokračovala.Vedel dokonalo bozkávať.

Keď chcel dokázal byť nežný.Ale toto nebol ten prípad.Jeho bozky boli dravé a žiadúce.Pritlačil si ma viac k telu.

Sedela som na jeho rozkroku a citíla som ako sa tam tvaruje hrča.Nechcela som ho vyprovokovať tak som sa hneď odtiahla a zliezla z neho dole."Héj,prečo si to spravila?" pozeral na mňa nechápavim pohľadom.

"Pretože to mal byť len bozk.Teraz mi dáš tu zbraň?" spýtavo som dvihla obočie.Lil dal jednu ruku za seba a spoza svojho chrbta vybral moju zbraň."Chytaj!" zakričal a hodil mi ju.Nastavila som ruky a chytila ju.Ked som zistila že nieje nabitá zasunula som si ju za rifle.

"Čawte." ozvalo sa z predsiene domu.Podľa hlasu to bol Fredo."Bro,tu sme." zakričal po ňom Lil."Ahoj Fredo,Kde si bol?" Zvalila som sa na kreslo a čakala kým sa dokotúľa do obývačky."Bol som vybavovať pár kšeftov." povedal úplne prosto keď vošiel.

"Super.Kedy máme ďalší kšeft?" nadšene som sa naňho usmiala.Už dlho som nacítila na svojej koži nebezbečenstvo a nedívala sa do ustráchaných oči predtým ako som obeť odbachla bez štipky zľutovania.

"Dnes večer."Fredo sa usmial a tým ukázal jeho biele zuby."Fájn.A o čo ide?"lakťami som sa oprela o kolená."Ide o tie drogy ktoré máme v pivnici.Je to vyše tridsať kíl.Vyšťavíme s toho ohromné peniaze!" Ukázal palcom smer kde bola pivnica."Áááno!!! To bude kopa a kopa peňazi." Lil zvrieskol na celý dom a ruky rozhodil do vzduchu.

Bol s toho nadšený."Máš pravdu Lil.Teraz zavolajte ostatných dole aby sme všetko pripravili.Je takmer šesť hodín..Moment! Kedy tam máme byť?" rýchlo som sa otočila k Fredo keď som prišla na to že nevieme kedy to začne."O 21:00 pri starom skladisku za mestom.Je to asi pol hodina cesty od nás."Fredo dopovedal všetke potrebné inštrukcie a mohli sme začať."Fájn,to stíhame.Choďte to oznámiť chlapcom.O 20:00 Vás chcem vidieť v hale a prichystaných.Ja idem pripraviť zbrane a náboje.Ostatné je na Vás." dokončila som svoj monológ a Lil S Fredom kývli na znak toho že tomu porozumeli.

"Uhmm Diamond? Je tu ešte niečo.Ked som bol v meste stretol som sa so starým kamošom.Neprekážalo by keby šiel s nami? "Fredo opatrne hovoril."Fredo tebe hrabe? Určite nikto nejde s nami.Ešte nas bonzne polišom a čo potom? V žiadnom prípade." Nech si tú myšlienku vyženie z hlavy.

"Ale on je taký ako my. Je to kriminálnik ,vrah a je vo svoje práci dobrý! No ták.Ak sa ti nebude páčiť tak už s nami nepojde na další kšeft." priam prosil aby som mu dovolila zavolať toho čudáka."Fájn Fredo"povzdychla som si ,"ale ak sa kvôli nemu dostaneme do problémov tak schytáš guľku presne medzi oči a ten tvoj kamoš tiež.Rozumieš?" chladne som mu pozerala do oči.

"Rozumiem,rozumiem.Nič sa neboj! Všetko bude perfekne!"začal sa radovať ako malé dieťa.Mierne som sa na tom zasmiala,ale teraz nebol čas na žarty.Musela som pripraviť zbrane.Dúfam že dnes nebude žiadna prestrelka.

Ak sa Vám páčila táto časť tak prosím klikajte na VOTE a do komentov napíšte svoj názor.

DAKUJEM!

Killer VS.KillerWhere stories live. Discover now