19 Killer VS. Killer

1.5K 106 28
                                    

Diamond pohľad:

"Lil,prosím ťa, ukľudni sa." pomaly som sa k nemu približovala a nesnažila sa robiť prudké pohyby aby ho to ešte viac nevyhecovalo.

"Ako kurva sa mám ukľudniť,ked si sa bozkávala s týmto kokot." začal rozhadzovať rukami a vrieskať,že ho určite bolo počuť až niekde k tučniakom v Antarktíde.

"Kto je u teba kokot,ty feťak?" pustil sa doňho Justin.

"Dosť!!!!!!!" zvrieskla som na plne hrdlo až sa obidvaja na mňa zarazene pozreli.

"Ak sa chcete hádať ,nebodaj biť, tak vypadnite na zahradu.Ja to určite vidieť nechcem!!!" dokončila som. 

Obidvaja len stáli a čumeli na mňa.

"Len si počkaj,kokot!" zašepkal si Lil popodnos a odišiel. Zrejme si myslel ,že to nikto nepočul.

"Kurva,čo to povedal? Že ja som kokot? Zabijem ho!!" justin začal opäť vyskakovať.

"Justin,Justin,ukľudni sa." snažila som sa ho zadržať aby sa za ním nerozbehol(Pozn.autora: viete jak vyskočil na toho paparazziho.)

"Rozbijem mu hubu,len nech sa ma dotkne.Zhodím mu na izbu atomovú bombu a jeho telo sa roztriešti na tisíce kusov,tie pozbieram a hodím ich žralokom." Ten chlapec má vážne divné nápady.Že atomovú bombu.Zaujimalo by ma skadiaľ by vzal atomovú bombu.

"Justin,prosím ťa, ukľudni sa. Nechaj ho tak.Jeho to prejde." Lila som poznala veľmi dobre.Jeho to po 3 dňoch prestane baviť.

"Toto ho neprejde zo dňa na deň.Jeho nenávisť ku mne sa bude stále stupňovať až bude schopný ma zabiť v tom najneočakavanejšom okamihu." hovoril to tak sebavedomo akokeby sa s takýmto človekom už stretol alebo mal tu česť byť obeťou.

Chcela som sa ho opýtať ako je možne ,že to vie alebo ,že si to myslí. No nezmohla som sa na to.Možno to čo by mi povedal by bolo niečo čo by som nečakala alebo niečo také.

"Justin ,ty si hrozný pesimista.Všetko vidíš z toho zlého uhlu. Skus byť viac pozitivný." usmiala som sa naňho od ucha k uchu ale oľutovala som to v momente ked otvoril ústa. " Diamond,nehovor ako sa mám pozerať na svet.V tomto biznise sa dá všetko brať len z negatívnej stránky,tak mi kurva nedohovaraj ako moja mama." každým slovom sa jeho hlas zvýšoval.

"Fájn,ako chceš! Ale počúvaj ma zlatko,na mňa nikto nebude zvyšovať hlas ,pretože može skončiť so slučkou okolo krku.To si zapamätaj." jemne som ho pobúchala po líci aby to vyzeralo vierohodne.

Asi po tretej facke mi pevne chytil zapästie a pritiahol si ma bližšie k sebe. " Ak ja skončím so slučkom okolo krku tak ty tak skončíš tiež ale predtým ťa budú mučiť tak ,že oľutuješ všetké zle slová ,ktoré z tvojích úst vyšli." hovoril so zaťatými zubami a z očí mu sršala toľká nenávisť.

Bol plný nenávisti,chladu a chladnokrvnosti.

"Pusť ma inak sa nedožiješ rána." povedala som tak odporne ako aj on mne. Odsotil ma na od jeho tela a pustil mi ruku."Hahaha.Ten kto sa nedožíje rána bude tvoj milovaný Lil a možno aj ty." bol tak odporný.Nespoznávala som ho.Pravdupovediac som z neho mala trocha strach.Hovoril tak sebavedomo a pravdivo.

"Vieš čo Justin,Nechápem ťa.Bol si tak v pohode.Všetko bolo okey.A teraz? Teraz sa jeden druhému vyhrážame smrťou. A to len kvôli jednemu debilovi.Vážne Justin? Vážne? Nepríde ti to detinske?" už som to nezniesla. Musela som to povedať.

"Máš pravdu.Ale nemení to nič na tom čo sme si povedali.Obidvaja sme nebezpečny a ty to veľmi dobre vieš.Kedykoľvek ma možeš zabiť a to isté aj ja teba.Tak kurva skus uvažovať." stále si stál za svojím.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 12, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Killer VS.KillerWhere stories live. Discover now