6.Killer VS. Killer

2K 84 21
                                    

Justinov pohľad:

Hneď ako sme došli k ich domu Diamond vystrelila z auta a šla dnu.Nechápal som prečo tak rýchlo zdrhla.

Vystúpil som z auta a šiel za chlapcami dnu do domu.

"Bro,toto si vychytal." bratsky ma potľapkal po pleci Fredo."Nebyť teba a tvojich rýchlich reflexov tak by sme teraz kopali Diamond hrob."začal ma chváliť."Ale to nestojí za reč. Spravil som spravnú vec." Som hrozný narcis."A za to ti Dakujeme." mrkol na mňa. "Nieje zač.Kde je Diamond?" pozrel som sa na schody ,ktoré viedli na horné poschodie."Zrejme je vo svojej izby.Sú to posledné dvere na pravo.Ak chceš choď zaňou." hneď ako dopovedal som sa rozbehol hore schodmi za ňou.

Ked som našiel jej dvere pomaly som ich otvoril.Nahliadol som do izby aby som zistil či tam je.Nebola tam.

Pravdepodobne bola v kúpeľni ,kedže som počul tečúcu vodu.

Vošiel som do izby a porozhliadol sa.Myslel som si ,že nájdem nejaké fotky alebo niečo podobné ale nič.Prechádzal som sa po izbe ,ked v tom ma niekto prerušil.

"Bieber! Čo tu robiš?" naštvane povedala moje meno.Otočil som sa a videl ako je opretá o zárubňu dverí.Mala okolo seba len osušku.Vlasy mala mokre a rozpustene.Vyzerali byť tak jemné.Osušku mala sotva pod zadkom,čiže jej odhaľoval jej krásne dlhé nohy.

Musel som si zahrýzť do pier."Pýtam sa ešte raz.Čo tu robíš?" zdvihol som zrak a pozrel sa jej do očí.

"Nič.Prišiel som sa pozrieť či si v poriadku." každým slovom som sa k nej približoval.Vedel som ,že je v rozpakoch. Nevedela čo má odomňa čakať.Tak ako aj ja od nej.

V podstate sme si boli rovný! A to mi najviac prekážalo.Predsa nemôže byť dievča tak dobré ako chlapec. Alebo podľa nej 'dokonca lepšie.'

"Ako vidíš som v poriadku.Teraz možeš spokojne odísť." prstom ukázala na dvere."Nie.Ešte nie." prišiel som ku nej najbližšie ako som mohol.Jednu ruku som jej dal okolo chrbta a pritlačil si ju k telu.Vyplašene mi hľadela do oči aj ja som sa usmieval nad jej nervozitou."Bieber.Nechaj ma.Potrebujem sa prezliecť."ruky položila na mojú hruď. "Ja ťa skôr preferujem takto." zahrýzol som si do spodnej pery."Ty áno.Ale ja NIE!" ostro povedal ked sa mi pozerela do očí."Poznáme sa sotva 5 hodín a ty ma už chceš dostať do postele."začala mi odporovať.

Hoci mala pravdu chcel som ju.Tu a teraz! Nemohol som odolať.

Skusíme niečo.

Ruku, ktorú som mal na jej chrbte som posunul nižšie až som ju chytil za zadok.Nič.Nespravila nič.Fájn ideme ďalej.Pevne som ju chytil až podskočila."Bieber nedovoľuj si.Nikdy nevieš čo môžem spraviť." trúfala si."To malo znieť ako výzva?" nadvihol som obočie."Nie.Len ťa upozorňujem." uškrnula sa na mňa.

"A ja ti hovorím ,že by si mi neodolala.Jeden noc somnou a nebudeš chcieť prestať.Bol by to tvoj najlepší sex v živote!" pritlačil som ju o stenu, ktorá bola za ňou."To si myslíš len ty." ironicky sa zasmiala.

"Chceš to skúsiť?" rukou som schádzal na jej nahé stehno.Začal som ho hladkať z vnútornej strany.

"Bieber." jemne zašepkala.

"Viem že to chceš." povedal som a priblížil sa k jej perám....

Tak čo myslíte? Dovolí Diamond Justinovy aby sa spolu vyspali alebo niečo spraví?Už je tu viac vzrušenie!

V podstate tento príbeh bude väčšinov o takomto.Bude tam sex,alkohol,party a kšefty.Žiadná láska!!Možno časom.

Klikajte na *VOTE* a *LIKE*....A chcem vidieť Vaše krásne komenty.Vdaka ním to píšem dalej :**

Killer VS.KillerWhere stories live. Discover now