5. Bölüm

295 12 8
                                    

Merhabaaa :)) yine Been :D arkadaslar telefonumdan yazdığım için yanlışlarımı görmezden gelin lütfen :) ayrıca bölümleri beğenmediğinizi düşünüyorum Bölümlere ilgi o kadar az ki. Lütfen okuduktan sonra vote verin yada yorum yapın yorumlarınıza ihtiyacım vaar :)) keyifli okumalar :D bu bölümde gamzem çok yardım etti bölüm gamzetc ye :D <3

Hemen hazırlanmaya başladım. Yarın yolculuk dedi ya. Bütün bir gece boyunca yanıma ne alacağıma karar verip toparlanmakla uğraştım. E tabi haliyle sabah gözümden uyku aka aka arabaya bindik. Çok cook uzun bir yol var önümüzde en iyisi uyumak diye düşündüm ve kafamı Lenard in olmadıgı tarafa yasladim. Ama at arabası sonuçta sallana sallana sürekli uykum bölündü. Bı ara kafamın dusmesiyle uyandım ve bir baktım Lenard in omzunda yatıyorum. Önce bir utandım. "Afedersin" dedim. " uyuyunca daha Guzel oluyorsun " dedi. Aa utanmaza bak bi de Guzel oluyorsun dedi. Tam cevap verecektim. Ama elimde olmadan suratıma ufak bir gülümseme yayıldı sanki. Bunu fark eden Lenard altta kalır mı hiç ? "tabii horlaman dısında " dedi ve kahkaha attı. Pis Odun iste ne olacak iyi ki Guzel bir şey söyledin bozmazsan olmayacak. Suratına kotu kotu baktım. "hadi be ben hiç horlamam bı kere " dedim. Tabi gönül alma sırası ondaydi. "ama o bile yakışıyor " dedi. Bu cocuğu anlamıyorum. Kafamı öteki tarafa yaslayip tekrar uyumaya başladım.

Biraz daha uyuduktan sonra kafamın önüme düşüp arabanın durmasiyla uyandım. Neden durduk ki. Gelmemize Daha çok vardı.Lenard arabada degildi. Aşağıya inmeye karar verdim. Neden gitmişti ya? arabadan indiğimde gözlerime inanamadım. Lenard in bana hazırladığı mükemmel piknik sofrasını görünce ağzım açık kaldı. Bana doğru gülerek yaklaşırken "ne o ağzın açık kaldı güzelim " dedi. Hemen ağzımı kapattım. Kızardiğımı iliklerime kadar hissetmiştim. İlk defa ona karsı bişeyler hissediyordum. Şimdiye kadar hep onunla dalga gecmiştim ama şimdi olmasını istiyordum. Fikrimi değiştiren seyin ne olduğunu anlamaya çalışırken beni kolumdan çekti ve çimlerin üstüne oturttu. Hala bu anın buyusundeyken bana birseyler dediğini anlıyor ama onu dinlemiyordum. Dinlemek istemiyor ve bu ani bozmak istemiyordum. En sonunda kendimi ona verip basımı ona çevirdiğimde bana doğru eğilmişti. Aman allahım ne düşünüyordu bu Lenard. Ben daha hiç birşeye hazır değildimki. Henry ye ihanet etmiş gibi hissettim kendimi ve ondan uzaklaşmaya çalışırken Beni iyice yanına çekti ve dudaklarına yapıştı. Olamaz ne yapcaktim ben?Bir anda kendimi geriye dogru cektim ve onu kendimden uzaklaştırdım. Ve ona dogru bakarak" uzgunum ama daha hazir degilim" dedim. Gercekten daha hazir degildim. Bunu nasil yapacağımı bilemiyordum. Tanri aşkına lenard benim kafamı cok karıştırıyordu. Onuda uzmek istemiyordum ama kendi vicdanımıda yok sayamazdim ki! Ben bu derin düşünceler içindeyken lenard bana bakti ve " Özür dilerim Elizabeth. Ben dü-düşünmedim." dedi. Evet düşünememişti. Bugün burda beni öpmeye devam etseydi her sey hic başlamadan bitebilirdi.

Yemeklerimizi yedikten sonra tekrar Lenard ın sarayına doğru hareket ettik. Saraya varana kadar yolda hic konusmamıştık. Ben konusmak istemiyordum o da utanıyordu sanırım. Kendimi boyle avuturken sarayın kapisina gelmistik. Kibarlık yapıp arabadan inmeme yardım etti ve bana elini uzattı. Ben de tabi tavır yapıyorum ya tutmadım elini. Tam da bu sırada ayağımın bir tasa takilmasiyla yere kapaklanmam bir oldu. Tanrım ne rezillikti ama. Beni belimden tutup yerden kaldırırken ona yardımcı olmak icin bende biraz cabaladim tabi. Ama her ne kadar ona yardım etmeye calışsamda bunu yapamadım. Lenard ın o kadar kaslı kollari vardiki buna gerek bile kalmamıştı. Yok artik inanamıyordum bunu yeni fark etmiştim. Karşımdaki Lenard miydi gerçekten?

Yerden kalktıktan sonra yüzümü aşağı egerken ona bakmamak icin özel bir caba gösterdim. Cok utanıyordum. O sirada bir de Lenard " tutsaydın keske elimden prenses gerçi bana göre hava hoş benim kasli kollarım seni tutar" dedi kahkahayı patlattı. Benim sinirden kızarmış suratımı görünce "ne o utandinmi kaslarima dokununca?" demez mi? Şuan onu bogazlamak istiyordum ama hicbir seydemeden yürümeye devam ettim. Saraya girmistik ki bir kadin cırlayarak Lenard in boynuna atladi. Kimdi ki bu ya?

BAZEN SADECE...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin