Acımasız gerçekler

11 4 0
                                    

'Wiccayı arayacağım.Eminim bu konu hakkında bir şeyler biliyordur.'

 Trace Pennington'a elde ettiğim bilgileri anlattığımda kelimenin tam anlamıyla şok geçirmişti.Meksika'nın en gözde hastanesine gidip tonla para dökmüştük.Bana lazımdı ve sağlam kalmalıydı.

 Huzursuzca yatmakta olan Trace'i odada yalnız bırakıp telefonla konuşmak için koridora çıktım.Telefonun ikinci çalışında cevap vermişti.Ve anlattıkları benim de kendimden geçmeme neden olmuştu.Sanırım Trace'in yanındaki odayı kendim için hazırlatmam gerekecekti.

'Trace...Duymak isteyeceğinden pek emin değilim,dostum.'

'Anlat.' dedi gözlerini devirdi.

Sol gözümü hafifçe kısıp başımı eğdim,'Emin misin?'

'Sana anlat dedim lanet bok çuvalı.'

Şaşkınlıkla kaşlarımı kaldırdım.Bu kesinlikle beklemediğim bir hitap şekliydi.Ama burda önemli işlerimiz vardı.Yatağının yanına bir sandalye çektim ve derin bir nefes aldım.

'Wicca diyor ki..Yani pek emin değil tabi ama biliyorsun bunun ilmini okudu o.Sanırım Jules başka bir paralel dünyada.'

'Ve??' Bu haliyle can alıcı noktayı bekliyor gibiydi.

'Ve işin aslı şu ki,Kate kendisinin Pennington ailesinden olduğunu söylemişti.Eh,senin de öyle olduğun bilinen bir gerçek.Ve bu elimizdeki tek bilgi.Kate'in bahsettiği babaannesinin Jules olduğunu düşünüyoruz.Eğer tahminlerimizde yanılmıyorsak Jules bu dünyada ölmüş demek oluyor bu.Başka bir dünyada hayatta olabilir.Bilmiyorum Trace.' Başımı ellerimin arasına aldım.Gerçekten çok çaresiz bir durumdaydım.Jules'u daha önce çok kez kaybetmiştim ama başka bir dünyada olmak ve şuanda benden 60 yaş büyük olmak mı?Bu benim kaldırabileceğimden de fazlaydı.

Trace yatağında yavaşça doğrulup telaşla saçlarını geriye itekledi.'Yani demek istiyorsun ki,Jules benim büyük büyük babaannem?Yani dolaylı yoldan falan?'

Onun için çok şok edici olduğunun farkındaydım.Benim sarışın afetimden nefret ederdi o.Haksız da sayılmazdı.Evet,Jules'u çok seviyorum ama burada bir aşk üçgeni var gibiydi.Bu şartlar altında bir yakınlık kurmaları imkansızdı.Bana yardım etmesi bile imkansızdı.Ama beni reddetmeyeceğini biliyordum.O benim en iyi dostumdu.Araya başka şeyler girse bile.

'Trace,o ölmüş olabilir diyorum,eğer öyleyse bile ne değişir?' Saçmaladım.Kendimi rahatlamaya çalıştım.Tekrar ona haksızlık ettim.

'Ne kadar çok şey değişebileceğini bilmiyormuş gibi davranmana hayranım.Topluluktan dışlanmış olsam da ben bir arayıcıyım.Sadece sana hizmet eden bir arayıcı.Soyumun cadı ailesinden gelmesi kellemi almalarına sebep olur.Kuralları biliyorsun Jared,cadılar arayıcı falan olamaz.'

Cidden kafam karışmıştı.Gerçekten böyle bir kuralımız vardı.Ama burada birçok dünyadan bahsediyoruz,sayısını bilmiyoruz bile.Bu dünyada böyle bir şey olması imkansız.Olsa bilirdik.Şuan her şeyi belirleyen,geçmişi silip baştan yazan kişi Jules.Her şeyi ancak ona ulaşarak düzeltebiliriz.Tabi hala hayattaysa.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 18, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

VedaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin