Melek

14 5 0
                                    

La Paz-Meksika


Bütün gazete ve internet haberlerini doğaüstü bir olay görmek amacıyla taramıştık.Meksikada 20li yaşlarında bir grup genç lotodaki bütün sayıları doğru tahmin etmişti ve elimizdeki en iyi şans buydu.Benim Jules'um burada olabilirdi.


Trace yavaşça koltuğunda kaykıldı ve gözlüklerini taktı,'Kenara çek.'

'Pekala plan şu,ben içerde sizi gözetleyeceğim ve sen de memurlardan her türlü bilgiyi alacaksın' şeklindeki hatırlatmamı yaptım ve döküntü bara doğru ilerledik.

Ben bir bar taburesine yerleşip Belçika birası sipariş ederken Trace çoktan bir memura yanaşmıştı.Barmenin arkasına sığınarak onları gözetlemeye başladım.

-Merhaba..Adın Seth,öyle değil mi? Adeta cıvıldamıştı.Kendinden geçmiş bu zavallıdan faydalanacak gibi görünüyordu.

-Evet,ve sen de??

-Ah,ben Trace.Sanırım biraz güzel vakit geçirmemizde bir sakınca yoktur? diye gülümsedi ve herifin kucağına yerleşti.


Biraz fısıldaştılar ve gülüşerek bardan çıktılar.Onu bu gece kalacağımız otele götürüp vakayla ilgili bilgileri toplayacaktı.

Sarışın,uzun boylu ve hafif hoppa görünümlü bir kız yanıma oturdu ve bütün dişlerini ortaya seren bir gülüş çaktı.Ama olmazdı,

-Bu gece olmaz tatlım.


-TRACE-

Başımda lanet bir ağrıyla uyandım.Dolaplarda ağrı kesici ararken Seth hala horluyordu.Bilgileri almıştım evet,ama bu biraz vodka ve bolca birayı yuvarlamama mal olmuştu.Eh,tabi ödül olarakta hoş bir gece geçirmesini sağlamıştım.

Seth'in 'Bebeğim, uyanmışsın' diyen sesiyle irkildim ve kot pantolonumu bacaklarımdan birine geçirdim.

'Tricia idi,değil mi?' Hayır,Trace.Ve sen bunu çok iyi biliyorsun.

'Yatağa gel,uyandığımda en çok sevişmeyi severim.' Üstümü giyinmeyi bırakıp yavaşça dün pek dikkat etmediğim ama dikkatli bakınca gözlerinin ela olduğunu anladığım adama baktım ve hafifçe iç geçirdim,'Ben sevişmem.'

Alayla sırıtarak ve doğruldu ve 'Çok duygusuzsun güzelim.' diye mırıldandı.


Banyoya yollanırken bağırdım,'Neden?Sevişmeyle seksi birbirine karıştırmadığım için mi?'


Sessizce küfür etti ve kapıyı çarpıp çıktı.İşime gelir.Ne sanıyordu,daha dün gece tanıştığım bir adamla aşk yaşayacağımı falan mı?


-JARED-


-Pekala Melanie,yani diyorsun ki okula yeni gelen arkadaşınız hepinize zarflar içinde numaralar verdi ve bu numaraları oynadınız.Şimdi küçük zenginlersiniz öyle mi?


Melanie huzursuzca yerinde kımıldandı ve ekledi 'Şey evet,ama bu konuyla neden ilgilendiğinizi anlamadım.Kate'in başı dertte falan mı?'


Sabahtan beri gazetede gördüğümüz grupla konuşuyorduk ve laf almak hiç zor olmamıştı.Ama numaraları veren kişi Jules olabilir miydi?Neden böyle bir şey yapsın?


Trace güven veren sesiyle 'Hayır Melanie,başı dertte falan değil.Onu en son ne zaman gördün?'


-Dün partiden sonra görmedim.Aslında,telefonlarımı da açmıyor.

-Melanie,bize Kate'in adresini vermelisin.Böylece arkadaşının durumundan emin oluruz.


Trace sürücü koltuğundaydı.Müziğin sesini kıstı ve bana döndü 'Fazla umutlanmanı istemiyorum Jared.Biliyorsun ki bu beklediğin kişi olmayabilir.'

Beklediğin kişi...Hala ona adıyla seslenmekten çekiniyor olamaz.Gözlerindeki kararlı ifadeyi inceledim.Ve bu beni yıllar öncesine götürdü.


5 yıl önce

-Sanırım aşık oldum Trace.

-Bunun aşk olduğunu sanmıyorum.O sana göre değil.

-Oldukça eminim.Hatta bu gece için özel bir şeyler planlıyorum,bilirsin.

-Özel şeyler?Öyleyse yanlış kişi için planlıyorsun.

Ve ağır bir tekme.


-Biliyorum Trace.Yanımda olduğun için çok şanslıyım.


Kararsız adımlarla dubleks evin merdivenlerini çıktım.Kapısında gümüşten oyma bir aslan başı vardı.Sapında tuttum ve birkaç kere kapıya vurdum.


-Buyrun?Kapıda bu zamana kadar gördüğüm en güzel gözlere sahip kızıl saçlı bir melek duruyordu.Yani sanırım melek olmalıydı.



VedaWhere stories live. Discover now