de date van liam

465 18 5
                                    

Pov Liam

Wow wie was die Roxanne? Ik moet het weten! Ik kerkende haar niet maar wat is ze mooi! Ik weet dat het niet heel handig is om met een agente te hebben maar ik MOET haar krijgen! Al zu ik haar moeten bedreigen! Ze moet van mij worden!

Ik loop naar buiten en zie ROxanne staan. Ik loop naar haar toe. ''Hoi Roxanne.,'zeg ik stoer. ''Hoi Liam',zegt ze uitdagend. ''Wij vannavond 8 uur?',vraag ik. ''Okey',antwoord Roxanne. ''Ik pik je op lekkerding'' ''Okey''

Tevreden loop ik weer naar de hotel kamer. Roxanne heeft echt pit! Ik weet nog niet wat we gaa doen maar ik enk dat ik haar een keer mijn egt leven laat zien. Hoe ik mijn leven leid. Maar eerts ga ik haar natuurlijk voor me winnen anders zit ik straks in een cel weg te rotten. Ik weet precies wat ik moet doen. Ik denk maar dat ik wat drugs voor haar ga regelen.

Eindelijk is het avond. Ik pik mijn toekomstige meisje op bij haar appartement. ''Heey beauty'',zegt ze. ''Heey lekkerding',zeg ik terug. Ze wordt rood. Ik grijns. Dit word echt heel makkelijk! We rijden naar het bos. Ik heb daar een een picknick klaargezet. Ik weet  bijna zeker dat ze het leuk zal vinden. Ik hoop maar dat ze van sinas houdt want anders heb ik een probleem. Als we bij het bos aan zijn  gekomen blinddoek haar. ''Wat ga je doen Liam?',vraagt Roxanne nieuwsgierig. ''Jaaaaaaaa..........dat is een verassing schat.'' Ik weet dat we een stuk bos moet doorkruisen en omdat ze niets ziet til ik haar op en leg haar in mijn armen. Ik loop een paar stukken bos en val bijna over een stuk tak. Eindelijk zijn we bij de open plek en zet ik Roxanne neer. ''Okey pak me hand maar vast ik lijd je nog een klein stukje.',zeg ik tegen Roxanne. ''Okey.'' ze rijkt haar hand uit en ik  pak hem vast. Voorzichtig lijd ik haar naar de open plek in het bos. De plek is niet te vinden haast. Omdat , als je de weg niet, je gearendeerd verdaawld. We zijn eindelijk bij de bestemming.

''Oke, Roxanne doe je blindoek maar af',zeg ik. Ik zie hoe haar handen naar haar hoofd gaan en ze maakt de niet alte strakke knoop los. Als de blindoek op de grond valt zie ik haar mond open vallen. Overal hangen kaarsjes in de bomen en ook op de grond liggen kaarsje in het midden is een kampvuurtje gemaakt. Dicht daarbij ligt een kleedje met allemaal lekkernijen. ''Liam, heb jij dit gedaan voor mij?',kan ze uitbrengen. ''Ja Roxanne alleen voor jou',zeg ik. We lopen naar het kleedje. Hand in hand.

Ik bied haar wat drinken aan, cola. We eten wat en genieten van het vuur. Ik staar naar haar mooie gezicht. Dan kijkt ze naar mij, ze glunderd. Ik druk mijn lippen op de hare.

Gepest! (one direction fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu