vragen

580 25 9
                                    

Pov Niall

 Waarom schoot hij?! Hoe komt hij aan het geweer? Is het daarom dat hij zo vaak "even" weg is? Zou hij dit vaker doen?

Zoveel vragen spoken door m'n hoofd. Ik wil antwoord. Liam aan kijken lukt niet meer. Ik durf niets meer te zeggen. Overal wordt gezocht naar de andere schutter. Niemand verwacht dat Liam het zou zijn.  We worden straks 1 voor 1 ondervraagd. Ik ben zo bang dat ik iets te veel zeg. Liam ziet er kalm uit terwijl hij gewoon iemand VERMOORD heeft!

Pov Liam

Ik kijk Niall aan. Hij is zo gespannen, als ie z'n mond maar uit! Ik wil in het ziekenhuis blijven, bij Harry. Maar ik moet nu echt naar de bende. Doe ik dat niet is de kans groot dat er een ander de macht overneemt. Ik sta op en zeg tegen de andere dat ik even weg ga, even weg van alles. Ze knikken begrijpend.

Buiten zie ik gelukkig niemand. Ik loop snel naar een steegje en bel daar Ryan op. Hij zegt dat hij me over 3 min op pikt. Ik wil net instappen als ik oppeens hoor: ''Liam, ik weet wel dat jij het was!'' Ik kijk om me heen en zie daar de andere pestkoppen staan!

----------------------

sorry weer heeel krtmaar ik heb haast geen tijd meer maar hier is weer iets ik zit te denken om gewoon hele korte hoofstukken toen doen en zoals dit en dan vaker gewoon 1 P.O.V of 2 per hoofdstuk dan kan ik vaker uplouden ;)  

voor dit hoofstuk graag 9 votes en 5 reacties

xxx hou van jullie

Gepest! (one direction fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu