Genant

510 23 5
                                    

Pov leonie

Harry legde heel rustig op bed. Hij gaf me een kusje op mijn voorhoofd en zei:"sleepwel, mijn love." Ik wilde niet gaan slapen maar merkte toen pas hoe moe ik was. Ik sloot mijn ogen en zakte weg in een droom

*de droom*

Ik liep door het bos. Ik kijk naar mijn mooi lichtroze jurk. De plooien vind ik prachtig. Naast me loopt Harry in een schitterend pak. Ik weet niet wat we hier doen maar het voelt veilig. "Leonie, wil je met me trouwen." Ik zie dat Harry op 1 knie zit met een doosje. In het doosje zit de mooiste ring die ik ooit heb gezien. De lichtroze diamand zit in een mooie verpakking van ligt zilver. "ooh Harry natuurlijk wil ik met je trouwen" Ik hoor dat het mijn stem is maar ik ben er niet meer bij.

*einde droom*

"Leonie? Wakker worden babe." Langzaam doe ik mijn ogen open en zie Harry boven me hangen. Hij grijnst. "Je mompelde de hele tijd: "ooh Harry natuurlijk wil ik met je trouwen" Ik voel dat ik rood word. "Was zeker een hele leuke droom hè',zegt Harry. "Maar ik heb een heerlijk ontbijtje voor je, zelf gemaakt met mijn kookkunsten!" "Dankje wel Harry!', zeg ik. Ik kijk naar het heerlijke ontbijtje en zie dat het voor 2 personen is. Ik grijns. Harry kruipt weer in het grote bed. Samen eten we alles op.

Na het heerlijke ontbijt op bed tilt Harry me op en legt me in de "woonkamer" van de hotel kamer. Ik zie Louis en Niall met grijnzende gezichten op me af komen. Louis houd zijn iPhone in de lucht en speelt iets af. Hij houdt het dicht bij me oor en ik hoor dan wat het is: "ooH Harry natuurlijk wil ik met je trouwen"

Ik wordt weer helemaal rood. "HARRRRYYY!!!" Harry komt aangerend, maar door zijn snelle actie ziet hij niet de zwarte vans van Zayn op de grond liggen. Hij struikelt en valt er op. "Wat is er Leonie!?" "Heb je Louis het laten opnemen!" "Sorry Babe, ik wou ze tegen houden maar mijn persoonlijke superman was te snel.,'zegt Harry grijzend.

Dan komen Liam en Zayn binnen lopen en fluisteren in koor: "ooh Harry natuurlijk wil ik met je trouwen"

Ik wil net beginnen met schelden.

Maar dan wordt er op de deur geklopt: "Politie, willen jullie open doen!?"

----------

Heey ik wil f iedereen bedanken ik vond het heel sweet al die beterschapjes

OKEY ALS JE DIT HEB ELZEN LEES STRAKS OOKHET STUKJE ONDERAAN!! DAT IS SUPPPPEEERR BELANGERIKK VOOR MIJ!!!!!

Okey omdat het veeeel te lang heeft geduurd is hier een meevallerdtje

17 votes

En

10

Reacties

Net Zoals de vorige keer

LEES DIT HIERONDER HET IS SUPER BELANGERIJK

Ik had het idee om aan elk hoofstuk een liedje van 1D aante koppen

Bijvoorbeeld het nummer what makes you beatiful

Dat ik in dat hoofstuk dat liedje duidelijk maak

Snappen jullie

Een liedje aan een hoofdstuk gebonden.

Daardoor zal ik nooooit meer idee loos zijn!!

Maar ik doe het alleen als het jullie leuk lijkt!

Dus reageer er op

Gepest! (one direction fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu