WEG

551 22 5
                                    

Pov Leonie

Harry mag het ziekenhuis uit. We lopen het ziekenhuis uit. Hand in hand. Ik voel me veilig bij hem. We liepen naar buiten. Harry duwde me zacht  het bos in. De fans dachten dat hij nog moest blijven dus konden we rustig over straat. Ik rook de heerlijke geur van het bos. Rustig liepen we er naar toe. We zeiden niks tegen elkaar maar dat hoefde ook niet. De stilte was rustgevend. Ik zette alles even op een rijtje.

1. ik had kaartjes gewonnen voor one direction

2. ik werd door kinderen van mijn school bedreigd.

3. Harry Styles heeft me gered.

4. Harry werd neergeschoten.

5. De andere schutter was nog steeds niet gevonden.

Ja, dat 5e ding. Daar maakte ik me best veel zorgen om. Opeens hoor ik achter me iets. ik draai mijn hoofd

''Waar dacht jij heen te gaan Leonie?!',hoor ik mijn vader roepen. Ik schrik me rot. ''BLIJF WEG!',schreeuwde Harry. ‘’Waarom zou ik? Het is mijn eigen dochter.’,zegt mijn vader terug. ‘’U heeft echt geen idee hoeveel pijn u haar heeft gedaan!’’ Ik werd bang. Harry mocht zich nog niet teveel inspannen en mijn vadre was heel erg agresief.  Mijn vader rende nar voren om Harry te pakken. Harry rende weg.

Mijn vader rende achter hem aan. Opeens hoorde ik iemand huilen ik keek om. Het was Niall. Hij mopelde allemaal dingen. Ik zag dat hij een mes in zijn handen had. ´´NEE Niall niet doen!!´´ Niall keek op. ´´Sorry Leonie het moet. Ik kan het niet meer. Ik kan niet meer leven.´´ Ik klim uit mijn rolastoel en schuif en hinkel naar hem toe. Ik duw hem uit de boom. Zijn mes vliegt uit zijn handen en komt in mijn gips te recht. Ik merk dat ie bewusteloos is. Opeens besef ik me dat Harry en mijn vader nog steeds lopen te vechten. Ik draai me vermoeid om. F*CK wat doet dat pijn! Ik zie dat Harry boven op mijn vader zit, mijn vader ligt doodstil op de grond. NEE! alsjeblieft laat hem niet dood zijn. ''HARRYI,S HIJ DOOD!?',schreeuw ik. ''NEE! HIJ IS BUITENBEWUSTZIJN!'' ''OKE!''

Ik draai me om naar Niall. Hij ligt nog in de zelfde houding. Ik schuif naar hem toe en probeer hem wakker te krijgen. Zonder succes. Ik begin maar met zijn haar te spelen. ik kijk naar Harry die mijn vader goed neerlegt.

Opeens voel 2 ruwe armen om mijn heen. ''HARRY HELP!'' Harry kijkt op en trekt wit weg. ''LEONIE!!" hij staat op en begint te rennen. Ik blijf gillen. Ik wordt een busje in getrokken. Ik wil kijken wie de mensen zijn maar ik wordt geblinddoekt. Ik hoor Harry nog roepen: ''LEONIE BLIJF STERK! IK KOM JE HALEN. IK HOU VAN........'' toen hoorde ik niks meer. We rijden.

--------------------------

SPANNEND!!!

ik ben een beetje inspriratieloos dus als je ideeen hebt!! zeg het dan ff

graag voor deze

15 votes

8 comments

Gepest! (one direction fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu