#29 Kristyna-Free

574 60 2
                                    

Hi Guys!

Je tu další kapitola tohoto projektu. Doufám, že jste se těšili :)

Dříve než se pustíte do čtení dalšího rozhovoru, tak bych vám chtěla moc a moc poděkovat za ten úžasný počet votes, komentářů a přečtení. Vím, že za to děkuji v každém díle, ale víte ono by se ani miliónem díků u každého dílu nedalo vylíčit to, jak moc jsem vám vděčná, jak moc vám za to všechno děkuji. Vážím si vaší podpory, která je opravdu veliká!

Jste úžasní! Opravdu!

Dále budu ráda, když mi i pod tento rozhovor napíšete nějaký ten komentář. Pokud máte třeba nějakou připomínku nebo tak. Klidně mi můžete napsat i do soukromých zpráv :) Budu ráda, když mi napíšete, co byste třeba změnili, protože já se ráda nějak zlepším.

Pokud dáte vote, tak to bude velice příjemný bonus :)

Tak teď už se můžete vrhnout na čtení dalšího rozhovoru.

Přeju příjemný zbytek dne,

Hanča

1) Jak jsi se dozvěděla o Wattpadu? Co tě přimělo si ho založit?

Dříve jsem psala na ask (ask.fm) a jednou mi přišla otázka, zda mám Wattpad. Neměla jsem tušení, co to vůbec bylo za stránku, tak jsem Wattpad prozkoumala a po nějaké době jsem si ho rovnou založila, protože si zakládám účet na všech možných stránkách, tak jsem se ani nerozhodovala příliš dlouho.

2) Jak dlouho se věnuješ psaní?

V červenci to bude jeden rok.

3) Co máš na psaní nejradši?

Fíha. Asi to, že můžu vytvářet fiktivním postavám vlastní životy, problémy, zápletky a celkově si můžu dělat, co chci. Hlavně při tom používám svou fantazii a právě psaním jsem přišla na to, že jí mám bujnější než jsem si kdy myslela.

4) Čteš hodně? Pokud ano, tak jaká kniha je tvoje nejoblíbenější? A proč?

Kdysi jsem četla mnohem víc a zvládla jsem za letní prázdniny přes 30 knížek, ale poslední dobou jsem se začala zajímat o anglické knížky, takže mi trvá nějakou dobu, než dočtu jednu kapitolu. Moje nejoblíbenější kniha je pravděpodobně Eleanor & Park od Rainbow Rowell. Četla jsem ji o vánočních prázdninách a zamilovala jsem se do toho. Hlavně do Parka, který byl k sežrání a byl to Korejec (polo - Korejec) - já jsem Asiatka. Vžila jsem se do obou hrdinů, protože mi byli oba něčím podobní. Zamilovala jsem se do stylu, jakým to bylo napsáno a bylo to o první lásce a já v té době byla tak nějak dětsky zaláskovaná, takže jsem to prožívala ještě víc.

5) Co nebo kdo je tvou inspirací ve psaní?

Všechno. Kamarádi, kamarádky, já, sestry, čtenáři, texty písniček, filmy, škola, jízda tramvají... Cokoliv.

6) Jak často píšeš?

Když mám náladu a čas, tak každý den. O volnu napíšu několik částí za sebou, dokud mě nevyhodí někdo z počítače, heh.

7) Co děláš ráda ve volném čase?

Jezdím na bruslích, chodím ven, fotím, čtu si, jím, píšu, zkoumám na internetu další knížky a zajímám se o psychologii. A taky až nezdravě přemýšlím a sním. Poslední dobou jsem až posedlá svou budoucností. Absolutně zbožňuju hudbu (hlavně když jsem doma sama a vyřvávám písničky Aviciiho, že).

8) Které ze svých literárních počinů považuješ za nejvíce podařený a proč?

Asi Marshmallow, protože je nejnovější a pořád si na něm můžu nějak více pohrát a jsem na začátku, kdy si dávám vždy nejvíce záležet a snažím se (ne, že na konci a v průběhu ne, jenom často zapomínám na důležité nevyřešené zápletky, což se na začátku stát nemůže...skoro ehm)

Rozhovory s Wattpad SpisovateliWhere stories live. Discover now