#20 NiallHoranAteMe

879 65 20
                                    

Ahoj lidi,

tak týden uběhl jako voda a já jsem tady zase s novým rozhovorem. Po pravdě nemůžu tomu uvěřit, že je to již dvacátý rozhovor (čas prostě děsně letí). Moc bych Vám všem chtěla poděkovat za ohlasy, podporu, votes, komentáře a přečtení. Jste jednoduše úžasní! :)

Tentokrát je rozhovor s autorkou díla Chains - NiallHoranAteMe :) Chains doporučuju přečíst! :)

-Ještě jednou děkuju za komentáře a votes u minilého dílu :)

- Komentujte prosím a vote také potěší :)

- Na boku je autorčina oblíbení píseň :)

To jez mé strany na váš vše :) Mějte se krásně Hanča

1) Jak ses dostala k Wattpadu? Zdravím všechny čtenáře. Tohle si pamatuju celkem přesně, dokonce bych mohla zmínit i datum, ale na to jsem až příliš líná. Bylo to v době, kdy moje starší sestra dostala čtečku knih - kouzelné to zařízení - a já měla jakousi potřebu mít něco podobného. Navíc jsem tehdy měla svůj čtecí amok (prostě období, kdy otevírám knížky - taky existuje období, kdy měsíc nečtu). Tak jsem prostě a jednoduše hledala nějakou šikovnou aplikaci, výběr zase nebyl nijak veliký, navíc myslím, že Wattpad byl první a podle recenzí to nevypadalo tak špatně. Ze začátku to pro mě bylo jako bludiště (a pořád to tak trochu je), ale nějak jsem se nedonutila k tomu, abych tu aplikaci odsoudila hned na začátku.

2) Založila sis jej už s tím, že budeš přidávat svojí vlastní tvorbu nebo to bylo jen tak ze zvědavosti? Jak jsem již zmínila, bylo to proto, že jsem chtěla číst. První ‚hledání' samozřejmě směřovalo k One Direction, vyjely dvě naprosto ujeté povídky - a tehdy jsem zjistila, že tam můžou volně přidávat naprosto obyčejní lidé (žila jsem totiž v domnění, že tu jsou prostě knížky a konec). Nijak mě to nelákalo ke psaní, protože tehdy u mě probíhala téměř 2 roční pauza, nakonec jsem zjistila, že to má i počítačovou verzi - takže až v ten okamžik jsem s něčím pořádným začala. Ale rozhodně jsem neplánovala nic přidávat, jelikož už se našlo pár webů, kde jsem něco psala, a věřte nebo ne, zklamání mělo dost tvrdý dopad na celou mou tvorbu. Tehdy jsem procházela první ‚krizí' a rozhodně jsem se k psaní nechtěla vracet.

3) Jaké jsou tvé oblíbené povídky na Wattpadu? No, já obecně moc nemám ráda povídky, protože - řekněme si to upřímně - není to nic světoborného, dokud to není nijak extra originální. Moje první nalezené příběhy na Wattpadu jsem četla asi tak tisíckrát, protože jsem nevěděla, že jich na zbytku webu existuje další milion. Ani nevím, jak jsem se dostala k ostatním knížkám, ale jsem upřímně ráda, že jsem nezůstala u té strohé knihovny jako na počátku. Já čtu vlastě všechno, něco jenom přejedu pohledem a uložím do archivu, něčeho si naopak vážím a hltám každé slovo. Nechci tady dělat reklamu, ale ty autoři si to fakt zasloužej. Za zmínku určitě stojí Phantom (je to sice překlad - ale piplačka je s tím pořád stejná), protože... Vlastně ani nevím proč, mám ten příběh prostě ráda. Dále pak určitě Behind That Fucking Wall (ahoj, Side), protože mě ta holka (myšleno autorka) neskutečně inspiruje a je tak trochu můj idol ve psaní. Sice mě občas štve ta náročnost a dýlka, protože většinou u povídek odpočívám a jsou krátké, ale nejde to nečíst. Právě jsem kvůli vám musela otevřít knihovnu! No, mám tady něco přes půlku druhé stovky knížek, ale jak tak koukám, nic moc extra, co by chytilo moje srdce. Určitě se mi líbí Dark a Knockout (ale to není z Wattpadu, takže nic). Mám ráda docela dost povídek, ono jde o to, kdo to píše, protože když je ten autor fajn a umí to prodat, tak mě ten obsah zase nijak moc netankuje. Rozhodně ještě doporučuju Harry's playboy mansion (samozřejmě v anglickém originálu), protože je to jedna z mála anglickejch knížek, který trpím. Taky mám ráda pár příběhů od Dadušky a samozřejmě tisíce dalších, hlavně to musí být originální a gramaticky správné - pak čtu cokoliv.

Rozhovory s Wattpad SpisovateliKde žijí příběhy. Začni objevovat