Alternativní konec

493 53 8
                                    

30.11.2016
Ahoj Nat, dnes je to už rok :)
Vidíš vzpomněl jsem si! 
Vůbec nic se nezměnilo, zůstal jsem sám. To se Starším, ale nelíbí. 
Michael taky, Ashton má holku. Kdo by to kdy řekl. Calum se odstěhoval, nevím kam. Kaylight má přítele, Justin (myslím). Nevím kam ti dopis poslat. Tak to prostě píšu na volné stránky tvého deníku.

25.9.2017
Máš dnes narozeniny, všechno nejlepší broučku :)
Michael má holku a Ashton snoubenku!
Celkem šok co? Kylight se s Justinem minulý týden vzala. Všichni na tebe vzpomínáme.
A já? No mám holku. Jenže tu nejde milovat jako tebe. Vím, že bych to neměl po tom, co jsem udělal říkat. Vím, že Michaelovi píšeš dopisy, prosím ozvi se i mně.

16.7.2018
Dneska mám pro změnu narozeniny já! Asi jsi už postřehla, že ti píši skoro každý rok.
No od mého posledního dopisu se toho změnilo poměrně mnoho. 
Kylight je těhotná, Ashton má malou holčičku Elie.
A já s Michaelem snoubenku. nedávno mi to všechno vyčetl. Měl ve všem pravdu. Všechny smečky ve zdejším okolí se museli odstěhovat. Byl tu požár a všechna zvěř utekla, nebo zemřela. Smutné, zřejmě budeme muset jít taky.

30.5.2019.
Škoda že tu nejsi. Mám malého chlapečka jmenuje se James. Kylight má holčičku Lucy. Mike má dvojčata Nell a RebbecuO Calumovi jsme dlouho nic nevěděli, ale pak jsme zjistili, že se vrací zpět sem. Nechápu, že neumřel na samotu. Myslím, že víš, kde byl. Nedokážu mu říct, že je jeho sestra mrtvá, prosím, zkus to. Naše smečka se pořádně rozrostla. Mám tě rád.

9.2.2021
Mám i holčičku, Nathaliu. Má podobné oči tobě. Nevím čím to je, ale má i stejný úsměv. Je to můj poklad.
Calum oznámil, že jeho manželka je těhotná :)
Ashton je stejný  blázen jako předtím.
Jen s tím rozdílem, že je táta tří dětí. 4 leté Ellie, dvouročního Jacka a týdení Luise. Je to takový dětský otec.
Tohle je můj poslední dopis! Všichni na tebe myslíme zrovna nedávno jsme o tobě přemýšleli. Věřím, že až se setkáme někdy setkáme budeš zase ta holka, která sem přišla. Nevím jestli pořád žiješ. Doufám, že ano. Kdyby jsi, se vrátila zpět k nám, nechal bych tě v naší smečce. Víš na koho bych úplně zapomněl!? Na mou milovanou sestřičku. Ta potvůrka se stala družkou alfy v jedné přátelské smečce. Má holčičku Cordellii Fenerr. Je toho prostě moc. Osobně si myslím, že jsem i dobrý otec, obou svých dětí.
Navždy s bohem Nathalio.

Nevím datum.
Drahý Luku.
Vím všechno, kdybys viděl, co umím, bál bys ses . Připadám si skoro jako Steve Rogers, který se právě probral z ledu. Díky všemu, co jsem zažila mám sílu větší, než sama zvládám. Věř, že se uvidíme, ale jinak, než bys chtěl. A všechno bude jinak. Tvoje Nathalia.

Wolf LawsKde žijí příběhy. Začni objevovat