Bölüm 1

759 8 0
                                    

BÖLÜM 1

Dudakları... Öpüşüne karşılık verirken, gözlerini kapadı. Böylesi daha çok hoşuna gidiyordu. Dilini onun ağzında gezdirmeye başladığında elleri yavaşça beline doğru kaydı. Tişörtünü bir çırpıda çıkarırken buldu kendini. Onun gözlerine bakıp sinsice gülümsedi. Sevişirken içinden geldiği gibi davranmak onu özgür kılıyordu.

Partnerini yatağa doğru ittiğinde aklından bu işi çabucak bitirip evinde aptal televizyon programları karşısında birasını yudumlarken uyuyakalmak geçiyordu. Ne kadar çabuk, o kadar iyiydi. Üzerine çıktı, boynuna doğru eğildi. Dilini boynundan kulak memesine doğru dairesel hareketler çizerek hareket ettirdi. İnlerken kendini gülmemek için zor tuttu. Bu kadar tuhaf sesler çıkarmak için özellikle çalışıyor olabilir miydi? Gömleğinin düğmelerini tek eliyle çözmeye başladığında düşündüğü buydu.

Dudaklarını ondan kopardığında aşağı doğru eğildi ve pantolonu da ağzıyla çıkarmayı denedi. Başarılı olamayacağını anladığında elinden de yardım aldı. Birkaç saniyede pantolon yerdeydi. Tekrar üstüne çıktığında elleri kontrolsüzce oradan oraya geziniyordu. O da bundan zevk alıyordu ki, başta kesik kesik gelen inlemeleri artmaya başlamıştı.

Gömlek onun da yardımıyla çıktığında iç geçirdi. Bu güzeldi gerçekten. Birazdan çok hoş şeyler olacaktı. Onu hayranlıkla izledi.

Artık vakti geldi diye düşündü, mükemmel bir ön sevişme. Bayılırdı. Dünyanın en güzel şeylerinden biri dedi kendi kendine.

Ters köşe yapıp onu üstüne çekti. Altta olmak ona kendini bazı durumlarda çaresiz hissettiriyordu. Ve o bu hissi seviyordu. En uçuk fantezilerinde bile bu vardı. Dişleriyle alt dudağını çekiştirirken eli komodine uzandı. Partneri tutkuyla onu öpüp ellerini en hisli noktalarında gezdirirken o, tuttuğu bıçağı sırtına sapladı.

Rüya AvcısıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin