Select All
  • Un lucru iti poate schimba viata
    104 5 3

    Tom(Thomas Ray Johnson ) este un băiat de 16 ani ce locuieşte in California.El nu are nici un prieten .Şi de aceea toata ziua îşi pierde timpul în faţa calculatorului .Dar într-o clipă,toată viaţa lui se va schimba.

  • I am A [+18]- Vol. II
    870K 4.5K 2

    Mister, frica, ura, minciuna, secrete, curaj, pasiune, dragoste... dependenta. Povestea... de-abia acum incepe! "Pana si Lucifer a fost candva... un inger." ~ "-A". Copyright © 2015. All Rights Reserved - @QuyenStefy *No part of these pages may be used for any purpose. Therefore, reproduction, modification, storage i...

    Befejezett   Felnőtt irodalom
  • Sarituri prin timp!
    173 6 6

    Schimbarea unei persoane prin acumularea de informatii! Calatoria in timp a mai multor persoane provoaca un paradox interdimensional !

  • ♥Justin Bieber-Facts♥-Terminata
    56.7K 2.5K 100

    Aceasta este o carte cu facts despre Justin Bieber.Cred ca voi posta 1 fact pe zi. :) -Terminata ~23 august 2014-17 Noiembrie 2014 by @Cristina13Criss

    Befejezett  
  • Influenta Gresita (J.B)
    3.9K 152 17

    O noapte , o petrecere , o cunostiinta ..iti pot schimba viata radical ! Oare in bine sau rau ? Asta a fost intrebarea pe care Maya ,tanara adolescenta in varsta de 17 ani va urma sa si-o puna . Rasete , experimente , petreceri nebune , dezamagiri , o iubire noua.. si toate astea de la o simpla cunostiinta !