Select All
  • After Midnight
    2.9K 386 27

    I thought everything was normal, until I realized how wrong I was. -Bathed in Fear, Bonus Project 1. © 2021 nebulascorpius

    Completed   Mature
  • Psychopath || Lee Taeyong
    96.1K 1.9K 10

    in which Lee Taeyong is a psychopath. -short chapters.

    Completed  
  • countdown. pjs
    92.8K 15.1K 45

    "ᴀᴋᴜ ᴋɪʀᴀ sᴀᴍᴘᴀɪ ᴛɪɢᴀ, ɴʏᴀᴡᴀ ᴋᴀᴜ ᴀᴋᴀɴ ᴛᴀᴍᴀᴛ. " ᴍᴀғɪᴀ ꜱᴇʀɪᴇꜱ (1) ⚠️ ᴛᴡ ⚠️ ; ᴄᴏɴᴛᴀɪɴꜱ ɢ*ɴ ᴀɴᴅ ᴠ!ᴏʟᴇɴᴄᴇ ᴀ ᴘᴀʀᴋ ᴊɪsᴜɴɢ ғᴀɴғɪᴄᴛɪᴏɴ, 2020

    Completed  
  • dreams. lty
    14.7K 2.9K 14

    ᴍɪᴍᴘɪ ɪᴛᴜ ʙᴀɢᴀɪᴋᴀɴ ɴʏᴀᴛᴀ, ꜱᴇʜɪɴɢɢᴀᴋᴀɴ ᴀᴋᴜ ᴛᴀᴋ ᴅᴀᴘᴀᴛ ʙᴇᴢᴀᴋᴀɴ ᴍᴀɴᴀ ꜱᴀᴛᴜ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴅᴀɴ ᴍᴀɴᴀ ꜱᴀᴛᴜ ʜᴀʟᴜꜱɪɴᴀꜱɪ. ᴀ ʟᴇᴇ ᴛᴀᴇʏᴏɴɢ ꜱʜᴏʀᴛ ꜱᴛᴏʀʏ, 2020

    Completed  
  • notice me, crush ! ❥ yangyang ✓
    17.6K 2.5K 20

    hidup sebagai seorang pelajar sekolah ni mesti kena ada crush. tipulah kalau takda dan lagi teruk bila crush tu tak notice kita fuhh beroken teruk ! " weh ! perempuan mana tu yang jalan dengan crush aku ?! " " kau tak tau ke ? tu awek dia lah "

    Completed  
  • Among Us ↻ NCT [AN INTERACTIVE STORY] √
    5.3K 1.2K 22

    ❝ you're the impostor! ❞ © jungwoned 2020

    Completed   Mature
  • [C] Home➣Jungwoo
    4.7K 922 19

    Terperangkap di sebuah rumah yang telah pun terkunci. Amat tenang pada waktu siang tetapi amat seksa pada waktu malam. Pelbagai gangguan dia hadapi di dalam rumah itu. Bagaimana hendak keluar dari rumah itu? ↷ [warning!] contain mental disorder that might harm you. ^ ☞status ; completed✓ ✎start ; 200625 ⊗end ; 200707 ...

    Completed  
  • Bot 0.2 | Haechan ✓
    1.3M 295K 27

    [COMPLETED] ❝whats the point of having a psycopath mind?❞ was #1 in horror on november 2020 was #1 in bot on november 2020 was #1 in paradox on april 2020

  • Bot 0.1 | mark lee ✓
    3.4M 667K 27

    ❝don't you dare to block me. Or you'll be the next.❞ was #2 in nct on march 2021 was #2 in stalker on december 2020 was #1 in hendery on november 2020 was #1 in murder on april 2020 was #1 in gore on april 2020 was #1 in mark lee on june 2019 was #1 in thriller on june 2019 was #1 in psycho on june 2019

    Completed  
  • UNDER EDITING | Texting Doyoung ✔
    55.1K 1.9K 10

    ❝Hey sexy, you want to join me on a date?❞ In which doyoung texts you thinking that you are his crush ☆彡 © CHIMCHIMPLANET

  • FIRST ¦ MARK LEE •
    136K 19.9K 57

    Sequel cerita dari MANJA ¦ PARK JISUNG • "udahlahh itu udah lama!" "tapi kita udah ngelakuin nya" "kita itu dulu terlalu kekanak-kanakan Kita gak berfikir kedepannya!" "ya tetep aja hal itu bukan main-main, kita udah ngelakuin nya, kita tinggal jalanin, fine?" "aku benci kamu!"

  • [ ✔︎ ] 𝙗 𝙚 𝙨 𝙩 𝙛 𝙧 𝙞 𝙚 𝙣 𝙙 + 𝙯 𝙘 𝙡
    27.8K 3K 23

    ❛❛ kan aku dah kata, perempuan dan lelaki mustahil berakhir dengan status kawan baik je. ❜❜ | your typical 'best friends to lover' story. | languange : [ malay + english + a bit of chinese ] status : [ edited and completed ]

    Completed  
  • Labyrinth ↻ NCT Dream √
    25.9K 3.2K 18

    ❝ don't turn around! ❞ © jungwoned 2020

    Completed  
  • Simon Says ↻ NCT √
    50.4K 8.6K 59

    ❝ buat sesuatu atau seseorang akan cedera... ❞ © jungwoned 2019

    Completed   Mature
  • [III] Pilot. ✔
    57.7K 8.8K 30

    ❛❛Fly with me around the world.❜❜ LEE TAEYONG AS PILOT 3RD AS THE SERIES START ⋮ 18/O4/2O2O END ⋮ O2/O5/2O2O ORIGINALLY ON WATTPAD © -jellycream, 2O2O

    Completed  
  • nct || horror (✔)
    49.5K 6.5K 27

    disebabkan mental,semua mangsa • "sampai hati kau buat kitaorang macam ni !" - renjun • "aku taknak mati,tolong selamatkan aku" - yuta • "kau kejam" - johnny • "aku terpaksa,maafkan aku" - jisung

    Completed  
  • [C] Omegle ➽ Jaehyun √
    4.7K 602 12

    【Short Story】 Di mana seorang perempuan bernama Pandora Hwang yang kebosanan bermain laman web Omegle lalu bertemu dengan seorang instafamous bernama Jung Jaehyun. Pandora ingin bertemu Jaehyun in real life tapi Jaehyun sering mengelak atas sesuatu perkara. Dapatkah mereka bertemu secara berhadapan? Ataupun mereka kek...

    Completed  
  • ꜱᴀɴᴇ | ʟᴇᴇ ᴛᴀᴇʏᴏɴɢ (ʀᴇᴠɪsɪᴏɴ)
    16.3K 1.3K 12

    ᴀ ᴍᴇɴᴛᴀʟ ᴀɴᴅ ᴀ ꜱᴛʀᴀɴɢᴇʀ. ʀᴇᴠɪsᴇᴅ ᴏɴ 𝟷𝟼 ᴊᴀɴᴜᴀʀʏ 𝟸𝟶𝟸𝟸.

    Completed  
  • Really Bad Boy » Doyoung
    145K 16.3K 34

    Dia boss dan aku setiausaha ketujuhnya. ceo! au © hoshot highest rank: #1 in doyoung!

    Completed  
  • [C] You | Kim DoYoung
    78.8K 11.4K 61

    ❝Maaf, kami tak dapat selamatkan dia❞ 𖥸 ❝A-aku yang bunuh dia!❞ ☆═━┈┈━═☆ ❲ Kisah seorang gadis, Jung Hena dan seorang lelaki comel, Kim Doyoung dipaksa kahwin pada usia muda. ❳ ≽ Namun, masih ada manusia yang dengki dengan perkahwinan mereka. Mampu mereka hidup bahagia? Kebahagiaan boleh didapat...

    Completed  
  • Comic 4 | NCT√
    42K 6.1K 20

    ~Sambungan dari:~ Comic | NCT Neo Culture Technology 2 | NCT Comic 3 | NCT Bila dah rasa sayang,kau sanggup buat apa-apa je. Start:20/4/2020 End:11/5/2020 FF ini berjaya dapat 2K readers hanya dalam masa sehari jadi author di sini ingin berterima kasih kepada semua pembaca❤ Highest rank: #1 in NCT Fanfiction This stor...

    Completed  
  • 《C》SILENT PRINCE | 나재민
    210K 24K 83

    Dia, seorang lelaki bisu dengan satu rahsia.

    Completed  
  • [I] Sir. ✔
    70.2K 9.4K 30

    ❛❛From now on, you're not my student anymore.❜❜ MARK LEE AS SIR 1ST AS THE SERIES START ⋮ O2/O1/2O2O END ⋮ 26/O1/2O2O ORIGINALLY ON WATTPAD © -jellycream, 2O2O

    Completed  
  • Ⓒ shhh ↬ taeyong nct
    4.8K 446 16

    "can you keep a secret?" started - 251019 ended - 251019 ©levright || 2019

    Completed  
  • [C] love you -njm-
    119K 14.8K 94

    Kalau u rasa ff ni cringe apa semua, stop baca, no hating, just diam. Thanks. ❝ aku dah break up dengan dia, so aku nak kau break up dengan Doyoung sunbae now ❞ - Na Jaemin, ɴᴀɴᴀ. ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ✥ kisah seketul perempuan bernama jera crushing dekat seketul na jaemin selama 4 tahun but crushing goes...

    Completed  
  • [🌹] petite° jaemin
    5.8K 1K 31

    +seperti pelajar perempuan yang lain, Bitna juga mendapatkan teman lelaki bersaiz poket.

    Completed   Mature
  • [C] Boyfriend Upahan | KDY
    75.8K 8.2K 40

    Dari kawan jadi teman . Siapa sangka perasaan sayang terbit apabila mula bersama walaupun semuanya palsu semata-mata start :17/7/19 end :25/4/20

    Completed  
  • [C] It's you ↪ haechan
    37.8K 4.1K 30

    ❝ Oh baby it's you ❞ Ha sambung² *^O^* tu lirik lagu je sebenarnya. mna ada sinopsis kat sini. muahahahahaaaaa Highest Rank: #21 [170501] #52 [170428] #58 [170421] #60 [170416] #74 [170415] #88 [170414] Started Publish: 170411 Completed: 170427 Entered Rank: 170413 #170 IN SHORT STORY

    Completed