Select All
  • The Day It All Began
    384 45 3

    Summer girl Liana Zenna finds herself in Andre Pearce's Free Spirits Community the day she decides to pursue her passions. It was a big grief. It could bring me to kneel, make me destitute, put me away. I was wimpy against it. I was sure of that, it could destroy me. This is not just a story. Somewhat bitter word symp...

  • Lahza
    6.2K 415 6

    "Hayatımda iki büyük kaza geçirdim; biri Diego'ydu ve diğeri ise, bir tren az daha beni öldürüyordu. Diego kesinlikle çok daha yıkıcıydı." Hayatının dönüm noktalarını düşünmek için 23 saat 30 dakika süren bir tren yolculuğuna çıkan Lahza, tüm duygularını alt üst edecek bir hayat hikayesinin baş karakteri olur.

    Completed  
  • juliet yaşamak istiyor
    1.2M 132K 94

    "Onun kedileri vardı. Benimse kedilere alerjim. O, kelimelerin gücüne inanırken ben rakamların gücüne inanırdım. O, bu dünyaya bir amaç için gönderilmişken benim amacım sorgulanıyordu." Bu mutlu başlayan sarsıcı devam eden ve sonucu göreceli farklılıklara sahip derin bir kurgudur.

    Completed  
  • EFDAL
    29 4 1

    - "Yıldızlar ölür mü Sitâre?" - "Ölür tabi ya. Kimileri sessizce ölür; uzayın derinliklerinde kaybolur, kimileri ise ardında yok edici cenazeler bırakır. Peki ya sen? Sen hiç bir yıldızı öldürdün mü gökyüzünde?"