Select All
  • Kattekrigerne: solformørkelsen
    130 18 8

    Bok tre i kattekrigerne-serien min om Tordensky. Løvbart truer med sykdom og død over klanene. Tordensky og søsknene har funnet ut hvem som er i profetien og søker nå sin oppgave. Imens har Flekk, en hunnkatt fra Den Mørke Klan, sine egne problemer hjemme hos seg.

  • Kattekrigerne: Sporløst forsvunnet
    270 35 26

    Bok to i kattekriger-serien min om Tordenlabb. Tornepote har gitt opp oppgaven som medisinkatt, og Tordenlabb kan endelig ta hans jobb. Jordklanen ble borte da den mystiske einstøingen Løve dukker opp, og de er helt sporløst forsvunnet.

    Completed  
  • Kattekrigerne, Et Lærling Oppdrag
    650 79 17

    "Fem lærlinger vil redde klanene" En mystisk profeti truer skogen. Skogen blir oversvømt . Fem lærlinger må reise ut på oppdrag for å finne den mystiske "Værkatten". Feiler de vil skogen være oversvømt for alltid! Dette er historien om Grålabb, Bjørkepote, Biepote, Lyspote og Grønnpote alle med ulike problemer i klan...

  • Kattekrigerne: Mørket
    436 55 24

    Dette er historien om Tordenlabb, en lærling i Flammeklanen, som et en av fire klaner i skogen. En profeti fra Stjerneklanen får alt til å bli snudd på hodet. Hva burde Tordenlabb gjøre?

    Completed