Select All
  • Kushedi...✔
    21.3K 1.2K 19

    Nje vajzë 17 vjeçare tipike e lëvizur, në kërkim të asaj çka quhet "dashuri e vërtetë"dhe asnjëherë me këmbë në tokë. Gjeja që pëlqen të bëjë në kohën e lirë? - Të "gjuaj" djem. Por çfarë ndodh kur karakteri i saj përballet me një vëlla të madh super protektiv? Dhe mbi të gjitha në çastin kur mendon se ka gjetur njeri...

    Completed