Select All
  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu Vol. 6
    9.1K 1.9K 25

    Experimentální šestý díl Hrobečku je zde! Pokud vás pět předchozích dílů nezabilo, věřte mi, že ten šestý vás už konečně do hrobu dostane! Anebo vás posílí... Osobně doufám v tu první možnost. :) Nudy se zbavte a dobře se bavte!

  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu Vol. 4 ✔
    57.3K 15.6K 205

    Že by tetralogie? × × × Wattpadeři jsou jako myši. Wattpad se je snaží chytit, a tak na ně každý den nastraží nové pastičky. Pojďme mu ukázat, že my se jen tak chytit nenecháme!

    Completed  
  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu ✔
    301K 51.4K 200

    Když chcete ukončit svůj život, proč skákat z mostu a páchat podobné sebevraždy? Radši se přidejte na Wattpad! P.S. Smrt a podobné věci zaručeny. P.P.S. Za Vaše mentální zdraví neručíme. S láskou feel46 a Izabella1334. ❤ XoXoXo

    Completed  
  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu Vol. 2 ✔
    125K 23.3K 200

    Ačkoliv je Wattpad skvělé místo, nestačí ani 200 kapitol na to, abychom vyjmenovali všechny nedokonalosti a špatné věci, kterými je zaplaven. Vstupujte pouze na vlastní nebezpečí! @feel46 & @izabella1334 xoxoxo

    Completed  
  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu Vol. 5 ✔
    56.6K 17.3K 200

    Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu. Tohle už není jen série, ve které si autoři stěžují na Wattpad. Spojili jsme se a stalo se z nás něco víc. Jsme taková malá komunita lidí, která si zde ze sebe a z Wattpadu dokáže udělat srandu. Jsi v tom s námi? V tom případě vítej v už pátém díle WAJSZDDH!

    Completed  
  • Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu Vol. 3 ✔
    69.1K 18.7K 200

    Napsat trilogii o problémech Wattpaderů je asi víc než šílené, ale když ten Wattpad si z nás pořád tak střílí...

    Completed