Select All
  • Kısa Korku Hikayeleri
    4.2M 68.2K 88

    Geceleri karanlığın sessiz eşiğinde sizinle birlikte olan birçok varlik vardır. Hikayelerde size bu gerçeğin sadece yarısı verilir fakat hikayeleri bunu bilerek okursaniz farkına varacaksiniz.. Korkulu okumalar!

  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 433K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Completed  
  • EVLATLIK
    48K 1.9K 26

    Annelik duyguma sahip çıkamayıp çocuk edinmiştim. Hepsi benim hatamdı. Belki de vazgeçseydim tüm bunlar başıma gelmeyecekti. Yoksa tüm olanlar kader miydi ? David hepsi benim hatam umarım beni affedersin. Tanrı seni korusun.

    Completed  
  • The Haunting
    723K 14.4K 23

    Strange things have been occuring in the Miller house lately. Writing on walls, children's laughter and footsteps throughout the house, doors opening and slamming shut by themselves and even the record player which hasn't worked in years found itself playing strange music. Who or what is haunting the Miller's house? A...

    Completed