Select All
  • VİCTORY KİCKOFF: DÜĞÜN
    19K 658 9

    Koç Hanashima ile Kyouko'nun düğününde eski takım arkadaşları yeniden bir araya gelir. Ouzou ve Erika aralarındaki sorunları çözmeye çalışırlar. ©amoremveneficus

    Completed  
  • Anime Capsleri
    260K 14.7K 181

    Mütüşlü capsler...*-* >Caps #1 (05.06.2018) >Rastgele #130 (08.06.2018)

    Completed  
  • mucize: Marinette dragan'ın hayatı
    3.2K 188 13

    marinette her zaman olduğu gibi eve gidiyor ama onu evde eski hayatına sürükleyecek bir süprizin beklediğini bilmez eve geldiğinde çok şaşırır.

  • MARİCHAT ~ Kaçak
    70.1K 5.4K 38

    Eve giderken ara sokaklardan geçiyordum ve açıkçası çok rahatsız oluyordum. Bu saatte buralar pek tekin olmazdı bir süre daha ilerledikten sonra arkamdan işittiğim ayak sesleriyle adımlarımı yavaşlattım. Ve seslere dikkat kesildim. Cidden peşimden biri geliyordu ama emin olmak için birkaç ara sokaktan daha geçtim ama...

    Mature
  • JEFF THE KILLER AND ME
    159K 7K 50

    Bu hikaye Sarah adında genç bir kızın bir gece yolda yürümesi ile başlar.Sarah o gece ve daha sonrasında neler olacağını bilmeden o ıssız sokaklarda yürümeye devam eder.Seri katilimiz Jeff ise onun peşini bir türlü bırakmaz.

  • Creepypasta "Cesaretin Varsa"
    178K 7.4K 90

    Creepypasta Hakkında Çok Fazla Şey Bildiğinemi İnanıyorsun ? Yanılıyorsun ... Sizde Cesaretiniz Varsa Bu Esraregiz Olaya Kendinizi Kaptırın ve Korkularınızla Yüzleşin. En Klasik Pastalardan Tutun, Bilmediğiniz Birçok Esrarengiz Pasta Bu Kitabın İçinde. Geceleri Uykusuz Kalmaya Hazır Mısın ?