Επιλογή Όλων
  • sevgili günlük
    77K 8K 21

    •günlük, tamamlandı. Sevgili Günlük; Ne olursa olsun annemi çok seviyorum.

    Ολοκληρωμένη  
  • RUBY'NİN GÜNLÜĞÜ ➵ TÜRKÇE ÇEVİRİ (+18)
    67.5K 6.3K 39

    1971 & 1972 Ruby Bell'in ölümü günümüzde de gizemini koruyor. Kimse nasıl öldüğünü bilmiyor - intihar mı, yoksa cinayet mi? Ölümünden geriye kalan tek kanıt, bu yıllar aralığında tuttuğu günlüğü. Hiç kimse bu sayfaların ardındaki gizem ve korkuyu tam olarak anlayabilmiş değil. Günlük günümüzde de incelenmeye devam edi...

    Ολοκληρωμένη  
  • Kırmızı Anahtar
    3.8M 202K 54

    Tüm Türkiye'de aranan azılı bir kanun kaçağı ve onu asıl kimliğini bilmeden evine alan gazeteci bir kızın hikayesi... *** İlk bölüm yayınlanma tarihi: Aralık 2016. *** Uyarı: Hikayede anlatılan kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.

    Περιεχόμενο για ενηλίκους
  • Statis: YAKAMOZ (TİLKİ KİTAP)
    57.1K 3K 16

    WATTYS 2020 GİZEM & GERİLİM KAZANANI! "Bu fırtınanın başlangıcıydı," dedi Maskeli. "Ne yazık ki bu fırtınadan sonra geriye yaşanacak bir yer, beraber yaşayabileceğimiz insanlar ve canlı hiçbir şey kalmayacak." Her şeyin yok olacağını bile bile bir savaşa girer miydiniz?

    Ολοκληρωμένη  
  • Ölüm Yolunda [BİTTİ]
    899K 52.1K 41

    Acımasız bir katilin dolaştığını bildiğiniz bir ormanda kaç gün kalabilirsiniz? Bir grup arkadaşın yaşam mücadelesine tanık olacaksınız. Daha ilk bölümden sizleri etkisi altına alan, acımasızca cinayetlerin işlendiği bu gerilim kitabına bayılacaksımız.

    Ολοκληρωμένη  
  • KAMP(Basılı Eser)
    713K 35.4K 42

    Eğlence amacıyla yapılan tatil ne kadar tehlikeli olabilir ki? -Hayatta kalma mücadelesinde ufak bir uyarı En Yakınındakine Bile Güvenme *5 Şubat Yayınları tarafından basılı eser haline getirilmiştir. *20 Ocak'tan itibaren tüm D&R mağazalarından temin edebilirsiniz

    Ολοκληρωμένη