Selecionar tudo
  • Viata unei adolescente
    14.2K 647 12

    Anna este o fata neobisnuita.Nu are prieteni si nu vorbeste cu nimeni.Pana cand ea afla ce inseamna cu adevarat prietenia si pentru prima oara va simti cum este sa ai fluturasi in stomac :X Enjoy!!!

    Completo  
  • Formula dragostei ♥
    8.7K 464 1

    Oare există formula dragostei? Poate o fată simplă să schimbe personaliatea unei vedete? Urmăriți povestea unei fete care încearcă să rezolve formula inimii lui Kai.

  • Ever After (K-POP love story)
    3.2K 154 4

    Nana este o tanara de 16 ani, care toata viata ei a crescut intr-un orfelinat alaturi de cea mai buna prietena a ei Nyla, intr-o zi soarta ei se schimba drastic, trezindu-se intr-o lume in care multe persoane viseaza sa ajunga, dar in care este foarte dificil sa ajungi. Aceasta poveste are de toate, dragoste, talent...

  • Un început bun.
    9.6K 433 11

    ” Decizile greșite ne schimbă viața dar dacă decizia greșită este de a rămâne cu tine, atunci îmi voi schimba toată viața.”

    Completo  
  • Urăsc faptul că te iubesc...
    62.4K 2.2K 13

    Când meseria ta nu este una cu care să te mândrești, încerci să ascuzi acest lucru de persoana iubită... Oare va reuși Rose să ascundă micul ei secret? O poveste cu patimi și pofte trupești, care sper să vă captiveze... ...

    Completo   Conteúdo adulto
  • Do we want this or do we need this ?*Chris Motionless fanfic*
    929 101 5

    Toată lumea crede că dacă ai voce totul se va rezolva.Dar dacă nu ştie nimeni de tine şi cânţi doar in garajul prietenilor tăi asta nu inseamnă că eşti cunoscut.Ca licean problemele nu se lasă aşteptate.Să fii diferit e şi mai greu dar eu nu m-aş schimba pentru societate.Pentru că ăsta sunt EU.

  • K-POP: We Got Married II: I hate the way I love you
    7.1K 541 10

    Dupa despartirea de G-Dragon, Lee Song Hae s-a retras inapoi in satul ei natal, acolo unde a locuit pana acum, cand a implinit 22 de ani. Desi cea mai mare dorinta a ei a fost sa il uite pe GD, aceasta nu a reusit, singurul lucru pe care l-a facut a fost sa se indragosteasca si mai tare de el. Acum, hotarata sa isi in...

    Completo  
  • There may be...
    2.1K 89 7

  • .Teen Craziness ^.^ (Română)
    355 12 4

    O poveste aproape ca celelalte...aproape.

  • Asculta si mori
    601 35 1

    Lee Hong Ki. Nu-ţi spune nimic numele? Milioane de fete oftează după el. Vocalistul trupei de K-Pop FT Island a fost trimis să predea unor elevi de facultate muzică, să îi înveţe ce este succesul. Cu toate astea, planul lui de "am venit, am predat, am plecat" este încurcat de către Angela, una dintre elevele lui.

  • Love & Hate
    2.1K 82 4

  • Foişorul
    7.2K 789 20

    Song Yun şi Oh Sehun se cunosc de când erau mici, însă accidentul lui Yun şi rivalitatea dintre cele două familii, le destramă orice posibilitate de a se vedea des. Sehun o iubeşte pe Yun, iar ei îi este ruşine să recunoască aceleaşi sentimente. Distanţa şi dorul îi apropie, iar scrisorile curg precum o cascadă, adunâ...

    Completo  
  • Pariul
    960 59 7

    Totul incepe de la o seara in care Jae Hee isi regaseste vechii prieteni din liceu, iar unul dintre ei pune un pariu cu ea in legatura cu un tip: ea trebuia sa cucereasca primul tip pe care il vedea la acea petrecere privata.