Select All
  • Ve stínu tvé slávy
    536 89 2

    FF tentokrát na filmy Thor. „Vzpomínám si na stín. Na život ve stínu tvé slávy." Asgard má dva prince, oba dva talentované a „způsobilé" vládnout, ale na trůn může usednout jen jeden z nich.

    Completed  
  • Tady v dormu se všichni přiteplili.
    3.5K 339 8

    Yaoi povídka na BIGBANG. :3 Co se stane když se jeden z členů vyzná druhému, ale ten už svou polovičku mít bude?

  • Cesty jinými světy (skoro parodie)
    4.3K 404 8

    ...aneb Azerethiin začátek. Vítám vás u mého prvního příběhu, u vyprávění o nadané čarodějce Maye a její soustavě pitomých přátel a ještě pitomějších nepřátel! (Víte, já jsem vždycky hodně nadšená z dobrých příběhů, které autor počítá za své první dílo a jemu samotnému je kolem třinácti, i přesto, že ty povídky většin...

  • You are our bitch [ YoonMin ]
    8.3K 1.1K 18

    Min Yoongi je 17. letý kluk, který se s matkou přestěhuje do Seolu. Zlepší se jeho život, když potká o něco staršího kluka jménem Jimin a jeho partu? Jaký bude jejich vztah? Budou si rozumět?

    Mature
  • Když si kpoper...
    193K 24.3K 199

    Jestli si Kpoper tak tyhle věci určitě znáš! :D Nebo... Aspoň já xD Nejlepší umístění: #3! Nevím jak jsme to dokázali :'DD 4# I'm happy! :'³ 5# v náhodně! :'DDD 6# v kategorii náhodně! :'DD #7 v kategorii náhodně! :'D #10 v kategorii náhodně! :')

    Completed  
  • Ugliest Professor [NamJin]
    3.9M 241K 37

    Kim Namjoon is the ugliest professor at Bulletproof University... ...or so they thought. #96 in Fanfiction 170512 #1 in NamJin 170827 #4 in Yoonseok 171026 #1 in angst 180711 Managed to stay ranked #842 in Fanfiction for 19 days straight. 161106-25 #44 in BTS 180513 (Cross-posted to AO3)

    Completed   Mature
  • Perfect [Přepisuje se]
    36.6K 3.8K 19

    Jin je na první pohled perfektní člověk. Je pohledný, oblíbený, chytrý, vždy hodný a milý k lidem kolem sebe. Nebo snad ne? Co když je to všechno jen dokonalá přetvářka a Jin je ve skutečnosti pravým opakem? Dokáže ho podle všech zkažený Namjoon změnit nebo se dostaneme do situace, kdy se mezi sebou poperou dvě domina...

    Completed   Mature
  • Problémy ARMYs
    24.1K 3.1K 108

    Jsi fanynka BTS? Patříš mezi ARMY? Myslím, že tyhle problémy budeš znát...

  • Sherlock ze školní lavice
    7.4K 585 20

    Stará fan fikce na seriál Sherlock, kterou jsme kdysi napsaly s kamarádkou. Tešte se na neexistující děj, popletené charaktery, spoustu originálních postav a samozřejmě na moje poznámky, které prostě nesmí chybět. VAROVÁNÍ: Čtení může způsobit odumírání mozkových buněk. Za případné snížení IQ neneseme odpovědnost.

  • Never mind [YOONMIN texting]
    95K 11.8K 56

    BadBoiAgustD: čau kunďáku CutieMinie: Prosím? BadBoiAgustD: zdravím tě ne snad? CutieMinie: Kdo jsi? BadBoiAgustD: ten kdo tě získá zlato CutieMinie: Nemyslím si. BadBoiAgustD: jsem dangerous. dej si na mě pozor - Yoongi + Jimin, boyxboy, vulgarismy, sexuální narážky, drogy a vlastně všechno bad!

    Mature
  • Rainy man
    2.8K 370 9

    Kim Namjoon poznává Kima Seok Jina tak trochu (ačkoli ne úplně) náhodně v jedné kavárně na dvojitém rande. Technicky vzato by s ním neměl mít vůbec nic společného a jejich cesty by se měly po této akci opět rozdělit. Jenže k překvapení obou se stane přesný opak.

  • I will never leave you [Namjin] ✔
    22.4K 2.4K 50

    S lidmi v černém oblečení a při spouštějíci se rakvi, se tihle dva potkali. "Nikdy tě neopustím" slíbil mi...Dodržíš svůj slib ? 💎Namjin💎 ❕ boy x boy❕ 🌈🌈🌈🌈🌈🌈

    Completed  
  • KPOP A ČESKÁ REPUBLIKA
    20.8K 1.6K 5

    Když se ve světě kpopu objeví něco českého...

  • BTS Mpreg One Shots!
    7.6K 511 5

    One shots na téma BTS Mpreg. Mpreg = Male pregnancy ( = Mužské těhotenství ) -pokud se někomu téma mužského těhotenství hnusí, tak prosím, nečtěte dál. :) Děkuji. Jedná se o překlad díla z anglického originálu 'BTS Mpreg One Stots! {Vkook, Namjin, Yoonmin, And Jihope!}' od úžasné autorky @NopiNopiBaepsae ( http...

    Mature
  • Different / BTS FF
    3.9K 550 14

    Byl jiný. Byl vždycky jiný. // Upozornění: V příběhu se bude objevovat smut, vulgarizmy a násilí.

    Mature
  • Tomorrow
    9.3K 1.2K 19

    Chladný stěny, studené mříže. Temný pokoj, tvrdá postel. Musím tady hnít za něco, co jsem neudělal. Je mi jedno, že mi seberou roky 'života'. Nezáleží na tom, že mi moje rodina nevěří. Ale zabíjí mě pomyšlení na to, že on si myslí, že jsem vrah. --- Vkook Pozastaveno.

  • Roommate [Nová verze]
    79.8K 7.8K 25

    Internát umělecké školy není zrovna nejklidnějším místem, zvlášť pokud jste nevinný a nezkušený mladík, který se nejlépe cítí o samotě. Znamená to spoustu nového a neznámého, ale hlavně to znamená nového spolubydlícího z jiného oboru, který je Jungkookovým pravým opakem. Zvládne nevinný Jungkook, se svou lehce rozdvoj...

    Completed   Mature
  • Retardované příběhy aneb. dementi mimo dvoreček
    167 30 6

    Kniha je složená ze smyšlených příběhů dokazujících mou retardovanost a debilitu. Slouží k zasmání a snad i ke krácení času,když se někdo nudí a taky k prokrastinaci.