Select All
  • messages to you
    18.9K 699 11

    tento příběh bude o 17 leté dívce jménem Andy které napíše cizinec. Myslíte že si budou psát a nebo se budou ignorovat. to se dozvíte v tomto příběhu

  • Lucky Chat
    26.8K 1.6K 11

    22:22 Přivřela jsem oči a přála si, aby se můj život aspoň malinko zlepšil a já našla aspoň špetku štěstí v tomhle životě.. A v tom mi cinkl Messenger. V ten moment se mi opravdu změnil život. Ale jestli tam bylo toho štěstí víc než bolesti, to netuším. Co myslíte?

  • Torn girl (CZ)
    158K 8.4K 30

    Zlomené srdce je to, co mění lidi nejvíc. (Pokračování Teenage girl)

  • Coffee Girl [CZ] ✔
    783K 62.6K 86

    [PROBÍHÁ KOREKCE] Kniha se přepisuje. Budou přidané postavy a upravená CELÁ dějová linie! Nemusíte hlásit neustálé chyby, příběh bude nahrazen novým! Jediné, co je kdy dělilo, byla vzdálenost od stolu ke stolu necelých padesát metrů a z poloviny vypité karamelové frapuccino. Byl jako zavřená kniha, ovšem... ta jeho v...

    Completed  
  • OTHER WORLD
    75.3K 3.7K 37

    Byla jako tmavá čokoláda.. Hořká, ale nešlo ji nemilovat.. Upozornění: V příběhu se můžou vyskytovat sexuální scény nebo volgarismy!

    Completed   Mature
  • Neobyčejná ✔
    210K 8.8K 33

    Příběh neobyčejné holky, která nadevše miluje skate. Bude spokojená, když začne chodit s Colem, přestěhuje se k němu a pomůže mu vychovávat jeho bratra Alexe? Můj první příběh, který si tu nechávám jen a pouze na památku, protože jsem s tím hrozně nespokojená:D Čtěte pouze na vlastní nebezpečí.

    Completed