Select All
  • A Magcon és Én
    317K 13.4K 174

    Shawn Mendes kishúga, Lora Mendes Los Angelesbe költözik családjával, annak reményében, hogy több időt tölthtetnek együtt. Lori számítasait keresztbehúzza feltörekvő hírneve, új szerelme és a vele járó kavalkádok, a szülei titka valamint az új testvérei. Ha érdekel a sztori olvass tovább!

    Completed   Mature
  • My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~
    249K 11K 55

    Ariana Stylesnek bátyához kell költöznie Londonba. Egy bökkenő van a dologban. Testvére Harry a világ leghíresebb bandájának tagja. Eddig unalmas életét teljesen felforgatja ez a változtatás. Új iskola, új barátok, új lakótársak. Az idők során pedig Ariana több rejtett tehetségére is fény derül.

  • Viharos ősz
    38.2K 2.6K 16

    Keira Wesley úgy érzi, tökéletesen rendben van az élete. Nem csak szerelmével, Damian-nel alakulnak remekül a dolgai, de az egyetemen is kiemelkedő a teljesítménye. Nem várt események azonban felborítják az idillt a lány körül, amivel nem csak szerelmek kerülhetnek veszélybe, de talán még életek is. Keira-t nem hagyj...

  • Bábel, Egy új kezdet. SZÜNETELTETVE
    21.4K 931 1

    Ha olvastad Leiner Laura könyveit, itt a helyed! Véget ér a nyár, véget ér a Bábel feszt. Vajon Szasza, és Zsófi kapcsolata (ami még csak most kezdődött) is véges? Minden megtudhatsz, ha belepillantasz e könyvbe.

  • Szent Johanna Gimi 9.
    9.3K 230 8

    Zsoltinak új barátnője van, Bogi. Úgy tűnik az új csaj uncsitesójával Ricsi is megtalálta a közös hangot.Ki tudja mi lesz ebből.😆😅