Select All
  • Mafia
    572K 19.6K 86

    Tento příběh vypráví o Layle Brownové a o jejím životě, který se mění hned po jejím únosu. Zažije strach, ztrátu, bolest, ale možná i lásku a nové přátelství. Nic nebude tak lehké, jak se zdá, ale vše se dá zvládnout, dokud všichni drží pospolu. Nejlepší umístění: #1 - fanfiction 25.9. 2020 #2 - sad 24.5. 2020 #1 - c...

    Completed  
  • One reason to survive
    13.1K 1K 48

    Někdy přijde chvíle , kdy se musíte rozhodnout jestli zachráníte spoustu cizích lidí , nebo člověka , kterého skutečně milujete. Volba neni jednoduchá a ještě těžší je , když jiní rozhodnou za vás.

    Completed  
  • My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]
    69.9K 3.9K 21

    Představte si, že o vás ví všechno, ví kde bydlíte, zná vaši rodinu... Vy o něm nevíte nic a ani nevíte kdo to je... Co uděláte ?? Unese vás i vaší kamarádku. Není pomoci nebo snad ano ? Přijde vysněný zachránce a dokáže dívky zachránit v čas ? # 3. Místo v popularitě # 2. Místo v popularitě [PŘÍBĚH PROCHÁZÍ FÁZÍ OPR...

    Completed   Mature
  • Poslední ročník
    83K 2.6K 32

    Tento příběh vypráví o lásce mezi osobami, které by spolu být neměly, protože jde o lásku mezi studentkou a učitelem,jak to vše skončí?.  

  • Dokonalý učitel <3
    39.4K 1.1K 20

    Příběh o dívce, která se jednoho dne zamiluje do nového učitele na její škole. Jak se jejich láska bude vyvíjet? Bude vše prozrazeno, nebo utajeno? Jak na to reagují ostatní? ;-)

  • Your Hair ✔️
    54.5K 7.1K 41

    Myslel jsem na tebe v noci, když jsem tupě pozoroval měsíc. Myslel jsem na tebe přes den, kdy nás osvětlovalo slunce. Myslel jsem na tebe od té doby, co jsem uviděl tvé vlasy.

    Completed