Select All
  • Humanity (CZ- lidskost)
    25.8K 1.2K 11

    Nikdy jsem nevěděla jak lidský dokáže být. Teď už to vím!

  • Pomsta
    250K 12.5K 46

    Chtěla jsem si jen hrát a pomstít se za zradu, místo toho jsem se namočila do špinavé hry plné intrik a lstí, ve které nesměly city na povrch...

    Completed   Mature
  • Besides Sex (CZ překlad)
    250K 5.5K 16

    "Dělal to znovu. Šukal mě tak silně, že jsem se cítila jako v ohni. Nohy se mi klepaly a na vše ostatní jsem zapomněla."

    Mature
  • Lorelai Henderson
    508K 27.8K 53

    Byl to osud? Smůla nebo štěstí? Její minulost je tragická. Už toho tolik ztratila. Myslela si, že ji v životě už nic nepřekvapí... mýlila se. Jmenuje se Lorelai, Lorelai Henderson. Skrývá tajemství, které nikomu nechtěla prozradit ale v jejím dosud „poklidném" životě nastaly změny. A ty změny převrátily její život na...

    Completed  
  • Bez křídel (probíhá upravování příběhu)
    1.7M 71.4K 95

    Unesená. Zničená. Slabá. Ztracená ve svých pocitech, které vykvetly i přes všechnu tu bolest. Zneužitá. Mučená. Prázdná. Zamilovaná i přes tak krátký čas. Zmatená. Zklamaná. Ohrožená. Dospělá i v tak mladém věku. Tahle slova odkrývají příběh, který v nás vyvolává obavy, děs, touhu i lásku. Pokud i přes to vás tento př...

    Mature
  • Invisible
    598K 49.3K 53

    Za sklem kavárny seděla dívka. A přesto, že sklo je průhledné, pro ni nebylo průhledné dostatečně. Příběh o tom, že neviditelnost je někdy nechtěný způsob, jak vyniknout.

    Completed  
  • Fuck me, please!
    1M 31.8K 61

    Opravdu jsem si myslela že se dokážu soustředit. Ale ON chce pořád víc a víc! Šeptá mi do ucha lichotky a kouká mi pod sukni. Jak bych se jen mohla soustředit?!

    Mature
  • THE WITCH - Love is a strong magic (2015)
    683K 47.6K 62

    Jestli si myslíte, že používání magie je hračka, pak jste na omylu. Chereen Croix pochází z ušlechtilé čarodějnické rodiny, která je plná mágů zasedajících v Řádu a řídících zemi. Všichni jsou to urození čarodějové ovládající těžké stupně magie. Chereen je jejich přesným opakem. Místo krajkových šatů raději nosí kalho...

    Completed  
  • Pan mafián
    106K 4.5K 15

    Elizabeth Andersová je novinářka, která je na stopě velkému článku. Prozrazení mafie a odhalení členů, jenže Kyle Dumpry boss mafiánů, který tahá za veškeré nitky a má prsty v plno obchodech je rozhodnut tajemství uchovat za každou cenu. Elizabeth se ocitá na tenkém ledě, mezi smrtí a dobrodružstvím.

  • Music is our love!(CZ)
    293K 15.4K 33

    Ona holka, která miluje hudbu. On kluk, který hudbou žije. Oba se přihlásí na stejnou školu, co je tam čeká? Osud jim dá stejnou cestu, ale co když jí půjdou špatně? Co když nebudou moct být spolu? Příběh plný lásky, napětí a hudby.

    Completed  
  • Spasitelka Temnoty
    43K 2.3K 51

    Nina má poslání - zachránit všechny nadpřirozené a vrátit jim jejich andělskou podobu. Musí bojovat nejen o své přežití, ale také o přežití těch o kterých svět neví! Nebo možná nikdo nevěří, že existují... Vzdá se a podvolí se touze po obyčejném životě nebo bude bojovat až do konce? Čti a dozvíš se...!

    Completed   Mature