Select All
  • Nu-ți fie frică de Întuneric
    55.1K 4.4K 86

    Anne este o fetita de 9 ani, cere duce o lupta "nesfarsita" cu monstrul numit Intuneric. Treptat, cu inaintarea in varsta descopera ca a fost mintita, ceea ce o face sa-si cerceteze trecutul, dar si viitorul. Isi va descoperi Anne propriul potential? Va supravietui sau va cadea in lupta contra Intunericului si a priet...

  • Lost Legend
    4.2K 470 43

    Pe vremea când regii domneau , a magiei si a petrecerilor ce durau 3 zile ,in Hevalone exista o printesa cu adevarat specială . Bunătatea ce o caracteriza si felul de a vedea frumosul dincolo de o coperta ruptă si veche o adanceste in multe probleme. Curiozitatea iesită din comun si curajul demn de un cavaler , mosten...

  • Interviuri Wattpad
    5.2K 376 9

    Voi posta interviuri cu niste scriitori exceptionali de pe Wattpad . In cazul in care nu ai citit cartile lor fii sigur ca nu vei regreta daca vei arunca o privire.

  • Civilizații dispărute
    374 15 5

    Civilizații disparute este povestea unei rase de oameni, Quarati, care s-a crezut a fi dispărută acum mi de ani şi care a stat ascunsă.........................,până azi.

    Mature
  • Moartă pentru toţi.
    424 28 5

    Viaţa lângă un vampir. Nu dai în fiecare noapte de revelion peste un bărbat alergând pe marginea drumului, pe jumătate dezbrăcat ! Iar când aceasta i se întâmplă lui Sookie Stackhouse, nu ne putem aştepta decât la noi aventuri.