Select All
  • 1.Minner
    2.5K 212 10

    Serien min heter "Hestejenter", og handler mye om hest. Det er en tragedie for å være helt ærlig, men serien er basert på følelser, vennskap og kjærlighet til hester.

    Completed  
  • The new boy 3
    18.2K 1K 23

    Emma flytter fra venner og familie. Helt til L.A! Sammen med Isac Elliot og faren hans Fredi skal de starte et helt nytt liv i et helt nytt land. Hvordan blir det når Isac og Emma skal bo i lag? Følelser? Eller bare venner?

  • The badboy game
    82.8K 3.3K 42

    "Wandela, jeg kommer aldri til å beklage at jeg nesten kjørte på deg.." ©AlwaysWonders Advarsel: Det er stygge ord, fornærmelser, banning, drikking osv.

  • NEW SCHOOL, NEW BOYS // fullført
    17.2K 749 14

    Dette er min første historie her! Det hadde vært fint hvis du kunne gitt tilbakemelding:) Jeg håper at dere vil like den! PERSONER: AMALIE: dette er hovedpersonen i denne fortellingen. Hun har blondt hår og er som alle jenter flest. Amalie går i 8.ende klasse, og det hun ønsker seg aller mest, er en kjæreste. På friti...

    Completed  
  • Fordi jeg elsket henne
    76.7K 2.9K 51

    Da jeg sto ved alle barna på barnehjemmet, og en mann kalt Herr William ville adoptere meg, ble hele livet mitt forandret. Jeg ble kjent med en mann som hadde mange hemmeligheter. Herr William var snill og var svært gavmild, men det kunne ikke vare lenge. Det begynte da jeg begynte å stille spørsmål om mine foreldre...

    Completed  
  • Samantha Collin
    471K 10.4K 58

    Vad gör man när man aldrig kan stanna kvar på ett ställe? När man alltid måste ge sig av till ett nytt ställe efter något år? Ett år av minnen som man ändå är tvungen att lämna bakom sig. Helt i onödan. Samantha Collin har precis flyttat till Florida och ska börja sitt andra år på gymnasiet. Hennes mamma har ett jobb...

  • Et bankende hjerte
    6.4K 184 5

    PAUSE - HAR IKKE OPPDATERT PÅ LENGE. Olivia har akkurat fylt 17 år. Hun elsker bøker og filmer om perfekt kjærlighet, men i virkeligheten er hun ganske frustrert. Klassen består av en gjeng idioter - helt til en ny gutt flytter til byen. Han er snill og dødelig kjekk, og han legger, utrolig nok, merke til Olivia.

    Mature
  • Caspar Russo
    16.8K 667 25

    Denne historien handler om den 15 år gamle Caspar Russo. Han skal begynne på en skole i Las Vegas fordi han endelig fant sine ekte foreldre og søskne sine der og vil veldig gjerne være med de igjen. Caspar blir kjent med mange i den nye skolen, spesielt jentene som er kjempe forelsket i han. Han møter en jente som het...

  • Pregnant with Isac Elliot
    114K 4K 56

    Hvordan vil det bli når uheldigvis (DN) blir gravid med Isac Elliot. Vil det bli tøft? Kan hun takle det? Og hva skjer mellom (DN) og Isac?

    Completed  
  • The Key To My Heart
    194 4 1

    Sofie begynner på skolen igjen etter en fæl sykdom, Austin Mahone begynner i klassen hennes. Dagene hennes blir som et eventyr. Les og bli med i eventyret hennes.