Select All
  • KÖRDÜĞÜM(KalbineSürgün)
    974K 10.3K 8

    İlk bakışta etkilendiğin bir kadının, nefret etmek zorunda kalacağın birisi olduğunu öğrendiğinde ne yaparsın? Selim ve Leyla, bir yanlış anlaşılmanın iki ucundaki genç insanlar. Acaba aşk; yanlış anlaşılmaları, kuralları ve de tabuları aşabilecek kadar güçlü bir duygu mu?

  • AŞKIN ÖLÜMÜ (Tamamlandı )
    293K 14.6K 23

    Aşk hiç bu kadar masum Hiç bu kadar acı olmamıştı İyi okumalar .....

    Completed  
  • KAÇAK KOCAM
    6.8M 262K 58

    Bir adam.. İstanbulun en zengin gözde bekarlarından ve çapkınlarından biri.. Bir kadın.. Köyünün en güzel ve hamarat kızı.. Bu iki zıt insanı bir kaza birleştirirse ne olur?

    Completed  
  • Sadece Sen
    307K 10.3K 49

    Çapkın ve yakışıklı bir mimar...Güzel bir doktor...Yolları arkadaşları ile gittikleri bir tatilde kesişiyor...Kız ilk görüşte aşık oluyor...Genç mimar kızı fark etmiyor bile...Bakalım güzel ve masum doktorumuz çapkın mimarı kendine aşık edebilecek mi?

  • BEDEL
    8.1M 362K 100

    BEDEL SERİSİ 1 Bir canın bedeli kaç can, kaç hayat, kaç umut eder? Elif ve Ömer'in hikayesi bu.. Bedele kurban edilen iki hayatın hikayesi.. Birbirine zıt iki karakter, iki yaşam, iki kırık kalp.. Mecburen birleşen iki hayat.. Elif.. İstanbul'da doğup büyümüş, dinine bağlı, doğu kültürüyle yetişmiş fakat , özgürlüğüne...

    Completed  
  • BENİ SEVDİĞİN KADAR(tüm bölümleriyle tekrar yayında)
    2.5M 62.4K 31

    Bütün bölümleriyle tekrar yayında

    Completed  
  • BENİ KALBİNE SOR(Tamamlandı)
    3.6M 38.3K 7

    Ellerini göğsünün üzerinde bağlamış,sessizce bavulumu hazırlamamı izliyordu.Acı çekiyordum,hemde daha önce hiç çekmediğim kadar. "Eminmisin?"diye sordu. O ana kadar bütün serin kanlılığımla gözyaşlarımı tutmuş,bir damla gözyaşı akıtmamıştım.Ama bu soru,tamamen dağıtmıştı beni.Kirpiklerimi kırpmadan dökülüyordu yaşlar...

    Completed