Select All
  • Nu eller aldrig
    92 3 1

    Rebecka va med i en ridolycka och Rebeckas mamma vill sälja hennes häst för hon tror att det kan bli fler olyckor men Rebecka skulle aldrig vilja sälja sin häst. när hon väl kan börja rida igen så vet hon inte om hon vågar. hade mamma rätt? skulle hon vara tvungen att sälja sin bästa vän för hon inte våga rida.

  • Dagarna Jag Minns
    798 14 4

    Jag minns nästan inget, av henne. Allt jag har är bilderna. Jag skrämmer mig själv, varje morgon vaknar jag upp och har glömt allt sen går dagen jag kommer bara i håg hur mycket jag grät. I bland vet jag inte vart jag är, okända personer säger hej till mig och pratar om något jag glömt vad det är. Vem är Jag?

  • Bakom ryggen
    3.4K 117 4

    Har du någon gång upplevt en så påtaglig rädsla att det känns som att blodet isar i din förlamade kropp? Att det känns som att du kvävs till döds på din egen panik? Har du någon gång upplevt en så påtaglig rädsla att det känns som att skräcken biter livet ur dig? Inte? Du har tur.

    Completed  
  • En och samma värld
    1.4K 58 19

    Caleb och Linnea är äntligen tillsammans. Linnea ska börja sitt första år på Gymnasiet, och terminen börjar faktiskt ganska bra. Tills saker börjar gå fel. Är det någon mer än Caleb och Linnea som vet om deras hemlighet? Vad har egentligen hänt med Linneas pappa? Och kommer Caleb verkligen att lära sig att passa in bl...