Select All
  • Ryan's Queen | C
    546K 25.5K 56

    [COMPLETED] 2nd story Song: Setia by Elizabeth Tan ft Faizal Tahir Tidak saling mengenali. Tidak juga saling mengetahui akan kewujudan masing-masing. Namun disebabkan sebuah konsentrasi, buatkan mereka bertemu secara realiti. Hingga berjaya mencambahkan putik cinta yang kian mekar tatkala kian bertemu empat mata. Si...

    Completed   Mature
  • ADAM HWANG
    94.5K 1.2K 1

    (On Going) MMA: Mixed Martial Arts "I don't care, Ammara sayang. Abang dah janji dengan Asad, abang akan jaga Ammara macam nyawa abang sendiri. Ammara kena belajar juga terima abang sebagai suami. Boleh, sweetheart?" -ADAM HWANG

    Mature
  • TUAN ZIYAD| TERBIT ✓
    3.2M 28.3K 7

    (Terbit PBAS 2023) Keputusan mereka untuk berkahwin bukan hanya sebab saling mencintai. Tapi ada lagi sebab lain. Redza mahu menyingkirkan sikap buruknya. Dan, Zya pula ingin bersama Redza untuk menutupi kisah silamnya. Sepenuh hati, dia percaya Redza boleh menerima buruk baiknya. Namun, segalanya bertukar apabila di...

    Completed   Mature
  • FARREL'S BOO©️
    4.1M 227K 61

    KF SERIES VOL 1 [ karya pertama yang mengandungi banyak kesalahan & takkan di-edit semula sebabnya malas ] ↳ Known as His Boo KHALAF FARREL | Tenang & kacak, itulah luarannya yang mampu menarik perhatian para gadis. Berdarah kacukan Jerman serta berusia 26 tahun. Introvert? Ya, suka simpan emas dalam mulut. Getting cl...

    Completed   Mature
  • Fahrin Mikael: Love and Addiction (Hiatus)
    619K 62.1K 14

    Sequel of: Ammar Zahrain: The Obsessive Husband & Fathi Gabrielle: A Broken Soul Fahrin Mikael | Ayla Zayra

    Mature
  • 1| LOSE [END]
    1.2M 205K 22

    Ini kisah kota yang mengalami banyak duka pada insiden jatuhnya pesawat Air 1125, 21 Mei 1999. Kepada yang kuat meninggalkan Bumi tanpa salam berpisah. Kepada bayangnya yang tak lagi mencerat di bawah Matahari benderang. Kepada hadirnya yang tersisa hanya kenangan. Tinggalkan jejak mu ditanah, namun jangan tinggalkan...

    Completed  
  • Bukan Cinta Sempurna ✓
    2.3M 27.6K 11

    (Terbit PBAKL 2024) Warning: Stories ini memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Mertua puaka HAHA. Blurb di dalam. Mula: 31/08/2021 Tamat: 30/3/2022

    Completed  
  • FROM SCHOOL TO CITY (END)
    5.8K 1.6K 42

    CERITA INI HANYA FIKTIF BELAKA! Bagaimana bisa sebuah virus yang diciptakan oleh seseorang yang genius mampu menghancurkan masa depan sekolah hingga ke kota. Bahkan sang pencipta virus juga terinfeksi. Bagaimana cara mereka untuk menghentikannya virus itu ? Berhasilkah mereka menyelamatkan sekolah dan kota mereka...

    Completed  
  • Bertukar suami..
    230 23 5

    "kau tu isteri kedua je"-Nadeem "hi,do you miss me syg"-Qayyum "Goodbye sayang..."-Faruqi "i will take care of you"-Hadif

    Completed   Mature
  • Nadhir Nasar (IMAGINES/FANFIC)
    22.1K 685 25

    I've noticed that there is no fanfic about him here so why not do one... I have so many plot story to write about him 🙈. 📍PLEASE READ THIS!! -I will be using english to write and maybe will slip some bahasa melayu in some part (mostly in conversation) -This is merely a fanfic and nothing more. - I will write genres...

  • Kau dan Aku
    33K 2.2K 31

    Permusuhan antara Kahar dan Fakhri yang semakin dahsyat apabila menaruh hati kepada seorang perempuan yang sama..

    Completed  
  • di bawah langit
    125K 13.7K 15

    "rumah ternyaman di dunia." - b's | 2022, @mintytxt

    Completed  
  • Unrequited II F4 Thailand
    130K 3.8K 38

    "Am I so difficult to love?" Ren x fem. OC F4 Thailand fanfic {Based on F4 Thailand}

  • [C] KVSA2 : Kerana Cinta
    1.3M 111K 57

    📌 ADAPTASI SERIES SOOKA MUSIM 2 | Kau VS Aku : Buku Dua | Kesinambungan kisah cinta mereka semua yang masih dibelenggu dengan masalah yang belum selesai. Aulia Zulaikha, berdepan dengan konflik dalam hidupnya. Dia tersepit antara cinta dan paksaan keluarganya. Tapi hatinya lebih memilih untuk setia kerana cinta sep...

    Completed  
  • YOU & I ©
    938 255 21

    ❝Forget me before your heart captivated by me.❞ ● NUR DAIYAN QAISARAH - Merupakan seorang penulis novel di sebuah syarikat. Setelah disakiti oleh teman lelakinya, Haziq, akhirnya membuatkan dia membawa diri ke Indonesia. Jangkauan akal mahu menenangkan fikiran dan jiwanya di sana tetapi... "Lepaskan akulah! K...

    Mature
  • 𝐄𝐥𝐯𝐢𝐲𝐫𝐚 𝐌𝐢𝐤𝐚𝐞𝐥 [𝐂]
    95.8K 4.2K 43

    𝐇𝐚𝐫𝐫𝐚𝐳 𝐌𝐢𝐤𝐚𝐞𝐥 𝐟𝐭 𝐙𝐚𝐡𝐫𝐚 𝐄𝐥𝐯𝐢𝐲𝐫𝐚 Known as Anugerah Terindah Mereka berkahwin kerana keluarga. Selama satu tahun mereka berkahwin mereka memupuk rasa cinta dan mereka berjaya. Bahagia? Mikael dan Elviyra bahagia dengan perkahwinan mereka walaupun pada awalnya mereka rasa terpaksa. Tetapi, Kebaha...

    Completed  
  • [C] Putera Kayangan
    38.7K 3K 61

    "eeeey!! tengoklah kejap lagi selipar jepun kau terputus pastu kau terpeleot jatuh longkang!" - Anayra Zaara Garang? itulah dia insan bernama Anayra Zaara. Ada saja ayatnya untuk menyumpah orang. Sudahlah menyumpah orang, mulut masin pulak. Tak ke kesian orang tu jatuh longkang? "Sayang, are you okay?" - Ayan Yang ni...

    Completed  
  • 𝐌𝐫𝐬.𝐑𝐢𝐲𝐲𝐚𝐝𝐡 𝐙𝐚𝐲𝐲𝐡𝐝𝐢𝐭𝐡 : 𝐇𝐢𝐬 𝐒𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭 𝐖𝐢𝐟𝐞 [✓]
    2.9M 68.6K 84

    Sequel from Cinta Hati Mr.Rayden Rafiqi : "Aku nak kau gugurkan kandungan tu!" -𝐑𝐈𝐘𝐘𝐀𝐃𝐇 "Jangan tuan, anak ni tak bersalah. Ini anak tuan." -𝐀𝐈𝐒𝐘𝐀 "Tch. Let me remind you again, flower. Hanya Tiara Kamelia sahaja yang layak mengandungkan anak aku! Lagipun kau dah lupa, aku yang beli kau? Hmm? Jadi kau sepa...

    Completed   Mature
  • 𝐌𝐫𝐬.𝐑𝐢𝐲𝐲𝐚𝐝𝐡 𝐙𝐚𝐲𝐲𝐡𝐝𝐢𝐭𝐡 : 𝐇𝐢𝐬 𝐋𝐞𝐠𝐚𝐥 𝐖𝐢𝐟𝐞 [✓]
    1.2M 44.9K 46

    Season 2 of Mrs.Riyyadh Zayyhdith : His Secret Wife "Jangan ganggu saya lagi! Saya tak kenal encik!" -𝐀𝐈𝐒𝐘𝐀 "Flower, please. Bagi hubby peluang. Hubby betul-betul dah berubah. Hubby ikhlas cintakan flower. Demi Allah." -𝐑𝐈𝐘𝐘𝐀𝐃𝐇 "Jangan bermain dengan nama Allah semata-mata untuk dapatkan kepercayaan saya...

    Completed   Mature
  • Odyssey of War
    46.8K 2.8K 11

    The year is 2083, and for the last 40 years, Humanity has enjoyed a golden age of science and technology, due to breakthrough faster-than-light space travel. Colonies flourished from population spikes, creating thriving economies and large industries. But the peace is soon to be shattered when colonial scientists awak...

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    2M 102K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • SENIOR TU, SUAMI AKU!
    1.5M 69K 39

    𝙺𝚊𝚛𝚢𝚊 𝚙𝚎𝚛𝚝𝚊𝚖𝚊 𝚊𝚟𝚎𝚎𝚍𝚢𝚜 Nadia Alyana x Zafriel Akasyah Memang gila! Nadia Alyanna dijodohkan dengan Zafriel Aksyah abang senior sekaligus abe pengawas yang hot dekat sekolah. Macam mana lah perjalanan hidup Nadia Alyanna bersama Zafriel Aksyah sebagai pasangan suami isteri? Highest rank: #1 Romance ...

    Completed  
  • USMH 2022 Variety
    250 79 19

    Kelas yang paling nakal , kelas yang paling dilupakan , kelas yang di bandingkan dengan kelas yang lain , kelas yang kadang-kadang menang kadang-kadang juga kalah. siapa lagi kalau bukan 6USMH ? bagaimanakah perangai-perangai mereka pula di dalam kelas dan dimana-mana ? dan bagaimana pula perangai masing-masing pulak...

  • [C] Fuckta | S.2
    16.2K 1.4K 20

    Second book of - Fuckta | S.1 - daily life struggles -deep sikit × Fuckta Book S.2 × published - 170709 end -

    Completed  
  • The Billionaire's Final Victim | ✓
    8M 342K 52

    "I hope you realize you made the worst f**king decision of your life." She could feel his cold icy blue eyes piercing through her soul. "I didn't ask for this..." tears threatened to fall from her eyes, her lips quivering in fear. His grip on both her wrists become tighter as he slams them hard against the wall, tra...

    Completed