Seleccionar todo
  • Aşk-ı Hovarda ~ Keşmekeş Serisi 4
    10.4K 633 1

    Tak tak tak tak. En sevdiğim ses... Seksi bir kadının gelişinin habercisi olan tok adım sesleri. Parlayan ışıklar, terleyen bedenler, sağır olmaya meyilli kulaklar, birbirine karışan nefesler... İşte benim mekanım!

  • Zaman Ülkesi (KİTAP OLDU) / PERSEUS YAYINEVİ
    1.2M 95.1K 30

    Yirmi altıncı yüzyılda yaşayan Amy King, bir Zaman Ülkesi vatandaşıdır. Bu ülke dünyanın tümünü kapsar ve belli kuralları vardır. Tarihi onlar yazmaktadır. ZAMAN ÜLKESİ, kitap oldu.

    Completa  
  • RUHUMDAKİ İMZA (İMZA SERİSİ #0.5) [ASKIDA]
    819K 53.1K 7

    O, Su'ydu. Bense, Su'ya âşık olan deniz kızıydım. Mavide boğulmamız kaçınılmaz, sakınılamaz ve men edilemezdi. NOT: RUHUMDAKİ İMZA'YI OKUMAK İÇİN TENİMDEKİ İMZA'YI OKUMANIZ GEREKMEZ.

  • Kıskanç Kedim (Kedi Serisi 1)
    1.7M 4.4K 5

    #koşulsuz seven Gölge'min anısına TAMAMLANDI! Çirkin ve güzel masalı aniden gerçekleşti! Efdal Şensoy Ukala ve Kibirli bir iş adamı *Yaptığı kötülükler sonrası bir büyücü ona küçük bir ders verdi* İki yıl boyunca... Bir sarhoşun... Kedisi Olacaktı Ama işler ters gitti, Ve yanlış kapı açıldı. Fantastikte #1 2019 Mart 2...

    Completa   Madura
  • Hırsız
    996K 7.5K 5

    1800'lerin İngiltere'sinde asi, güçlü ama kalacak yeri olmayan bir kızın, İngiltere'nin en çapkın, en sevilen ve en tasasız Marki'si ile karşılaşmasından ortaya neler çıkar dersiniz?

    Completa  
  • AFSUN ♤ (Ab-ı Hayat Serisi 2)
    192K 9K 19

    Eren ve İrem'in hırçın aşkı.... Elma'nın da sevmek zorunda olduğu bir aşk. Eren'in değişiyle; "Gönül bu, ya ota konar ya sana..."

  • Prenses
    1.5M 63.5K 56

    O, ejderha ırkının prensesi. Halkı tarafından ihanete uğrayarak tüm değişen yaşamı ve kaybettiklerinin intikamını almaya yemin etmiş bir Element Savaşçısı. Korumasına olan düşkünlüğü ve asiliği başına bir çok kez bela olmuş bir üçkağıtçı. Doğduğu andan beri korumakla yükümlü olduğu yaşamlar tehdit altında. O yalnız d...

    Completa  
  • TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)
    2.3M 107K 51

    Beril AYAZ...Türkiye'nin en büyük gizli servisin de çalışan,bir çok başarıya imza atan ve haksızlığa tahammül edemeyen baş belası bir ajan... Dante DE LUCA ...Eski İtalyan Mafya lideri yaşadığı olaylar sonucu 8 yaşındaki yeğeni için yasadışı işleri geride bırakmış yanlız bir adam... Bir görev...Tatilini yarı da bırakt...

    Completa