Select All
  • YAĞMUR
    2K 218 12

    Ben Arya. Hayatım yoluna giriyor gibiydi. Güzel bir işim, daha yeni aynı evde yaşamaya başladığım yakışıklı bir sevgilim vardı. Gerçekten çok seviyordum onu. Aslında ne kadar da körmüşüm... Gözümün önünde olanları göremiyormuşum. Koca bir yalanda yaşamak çok güzeldi halbuki. Neden böyle oldu? Artık önümde çözmem ger...

  • "KIŞ MASALI Yeniden yazılıyor!" "8. Baskısıyla raflarda"
    4.6M 22.4K 25

    Zengin bir iş adamı ve haberini yapmak için onun peşindeki gazeteci kızın diğer tüm kurgu ve klişelerden uzak farklı, tutku dolu bir aşk hikayesi. Kış masalı herkesin kendinden bir şeyler bulacağı okurken kendini kaptırıp gideceği; farklı, gerçek bir aşk hikayesi.

    Completed  
  • Şans Bizi Bulunca (RAFLARDA!)
    5.6M 164K 43

    Aldıkları piyango biletinin kendilerine çıkmasıyla sevinçten dört köşe olan İnci, Cemre ve Başak'ın unuttuğu bir şey vardır. Bileti talihsiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdir. Ve bileti bulmak için şehrin altını üstüne getireceklerdir. Ancak kahramanlarımız o kadar salaklardır ki, bu hiç de kolay olmaz. Başlarına gelen...

  • SONBAHAR MASALI
    70 6 1

    Sonbahardı.. Sıradan hayatını yeşil yapraklarla yazın sıcağını birlikte götüren sonbahar, son baharıydı onun. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı sırlarla dolu bir hayat, yeni bir şehir, yeni bir okul, yeni bir baba ve yepyeni bir öykü..

  • ARAFTA İKİ KİŞİ
    2.6M 96.7K 83

    Completed  
  • Aşkı Şansa Bırakmak(BIRAKTIM.)
    1.7K 118 12

    Her Aşkın Bir Şansı Vardır, Tabii Gerçek Aşksa... Parla, Melisa ve Mert adındaki 3 kardeşin hayatını anlatan bu kitapta hem aşka, hem maceraya hemde hüzüne tanık olacaksınız.