Select All
  • TIPS TULIS NOVEL PALING MUDAH
    22.3K 1.2K 3

    Tak tahu cara nak tulis ayat? susah nak fikir ayat yang sesuai? Tak faham maksud? Tak tahu cara untuk terangkan keadaan/situasi dalam novel? Paling simple dan paling mudah untuk bagi pembaca faham apa yang anda cuba sampaikan. saya boleh kongsikan!

  • GAVRIEL
    2.4M 192K 79

    (COMPLETED) "Siapakah MARIA? Pada satu sisi, Maria hanyalah seorang wanita biasa yang terpilih menjadi pelatih dalam kem latihan tentera Gavriel. Namun dalam perspektif yang lebih terperinci, NOAH memulakan usaha untuk mencari sesuatu yang tersembunyi di balik mata hitam yang mendalam itu. Sosok Maria seperti seseora...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    12.1M 536K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • Storm and Silence
    115M 5.1M 102

    "It is your choice," he said, stepping so close to me that our lips were almost touching. "Either do what I say - or get another job." My heart stood still as I gazed up into his deep, dark, dangerous eyes... In a world where women's only role in life is to sit at home and look pretty, Lilly is determined to f...

    Completed  
  • Bloody Lips | Completed
    14.9M 517K 50

    #01 in vampire [10.07.2017] #01 in fantasyfiction [14.03.2021] #2 in Prestige awards #03 in thriller [28.05.2018] #02 in romance [04.10.2018] I can sense him, I can smell him.He comes here every night but I am scared to face him. Who is he? what does he want ? I sense him coming closer to my bed. I held my breath...

    Completed   Mature
  • MWB - Mr Wing Badge
    27.1K 3K 117

    MWB - Mr Wing Badge *Wing badge: Pilot's badge. A pilot's pride. "Bukankah pilot perlu sentiasa tenang walaupun ketika keadaan pesawat seperti telur di hujung tanduk?" Sinopsis: Bukan cerita cinta pilot biasa ;) Sinopsis penuh di dalam. Kepada semua readers yang Miss sayangi, Miss akan update novel ini pada hari Rab...

    Mature
  • Dalam Jagaan Devil [NOVEL]
    2.9M 160K 65

    Top 1 [Amazing Romance Genre🏅] Top [ GOOD STORYLINE 🏅] HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA SUDAH DIJADIKAN NOVEL "Ini bukan syurga, ini neraka! Kalau duduk dengan syaitan, sudah semestinya dia akan membawa aku ke neraka." Kemunculan Rayden Hidayat dalam hidupnya membawa satu makna. Lelaki berdarah kacukan cina itu dilah...

    Completed  
  • The Player Next Door ✓
    52M 1.6M 64

    [#1 Teen Fiction | #1 in Romance] Bad boy Luke Dawson is stuck living with clumsy nobody Millie Ripley for the summer. When she ran over his most prized possession, her world changed. She had to pay him back for every dime of damages, and the favors he called in weren't just about money. She had to pay him back, an...

    Completed  
  • MUZIKAL BOY HIGHSCHOOL
    227K 21K 68

    Ini hanyalah sebuah cerita mengarut yang berasal dari otak seorang author yang mengarut.. AMARAN!: takdelah amaran sangat pun sebenarnya.. tapi.. nak bagi nampak bahaya sikit en.. -Dilarang makan dan minum didalam perpustakaan -dilarang berlari lari didalam makmal - dilarang melakukan semua aksi didalam cerita ini di...

  • AISARA: KETIKA WAKTU BERBICARA (E-BOOK)
    22K 895 17

    "Bukan dia dah mati ke?" - Nur Inara Di saat Inara masih dalam proses menyembuhkan hatinya dengan pemergian Aisar Mumtaz, takdir berkata lain tatkala pemuda itu tiba-tiba muncul. Sesuatu yang paling mengejutkan tatkala Aisar muncul di hari pernikahannya dan Zulfan! Malahan, sekelip mata saja status dua sahabat itu ber...

  • [C] Culik
    330K 7.6K 25

    "Sa..saya kt mana?" "Ouh kau kat mana? Kau sekarang dalam neraka ciptaan aku,so welcome Tengku Farisha Dato' Megat or should i say Farisha Megat?" kata lelaki itu dengan sinisnya "Aw..awak macam mane awak tahu nama saya?siapa awak?" "haha kau tak perlu tahu,sampai masanya kau akan tahu juga, PENGKHIANAT" kata lelaki a...

    Completed  
  • BUDAK NERD ✔️
    196K 5.4K 25

    Siapa 'budak Nerd' sebenarnya? Kenapa dia lain? Kenapa dia berubah?! "sebab kau... " katanya Semua character dalam ni bukan orang islam‼ #maturelanguage⚠️ #abusivecontent⚠️ Book 2 is out now!

    Completed  
  • 𝐈'𝐦 𝐘𝐨𝐮𝐫𝐬
    679K 29.2K 75

    [𝐂 𝐎 𝐌 𝐏 𝐋 𝐄 𝐓 𝐄 𝐃] ♡ 𝐊𝐚𝐫𝐲𝐚 𝐤𝐞𝐝𝐮𝐚 𝐌𝐫𝐇𝐚𝐳𝐑𝐞𝐲𝐳 ♡ ★𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐜𝐞 + 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧★ Hezrick Xizel, seorang ketua mafia yang tegas dan merbahaya. Dalam tegas, ada baiknya juga kerana dia adalah seorang lelaki yang mudah untuk dibawa berunding tentang sesuatu perkara. "Tapi aku pancung...

    Completed   Mature