Ești al meu

By MiraWolphe

113 5 3

Liftul opri la etajul cel mai de sus al blocului de lux. M-am uitat in ochii lui Jack, verzi ca frunzele pădu... More

Chapter 1
Chapter 2 (descriere)
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10

Chapter 7

6 0 0
By MiraWolphe

-Ashley! tip eu din baie.

Nimic. 

-Ashley! Urgenta!

Aud niste usi deschizandu-se, apoi pe cineva pasind in baie. 

-Avand in vedere ca esti cu Zack de ceva timp, presupun ca ai un prosop lasat pe aici?

Aud un ras imbufnat si realizez ca o fata nu putea scoate sunetul ala. Arunc o privire pe dupa perdeaua dusului, si scot un tipat.

-Ce faci?! Iesi!

Acesta incepe sa rada, zambind cu pasta de dinti in gura. E adorabil, cu parul ciufulit si nepurtand decat o pereche de boxeri albastrii.

-Uite, eu sunt dezbracata in dus iar tu numai in boxeri in baie, ii soptesc prezentandu-i usa cu bratul.

-Stai linistita, nu vad nimic in afara de fata ta si un picior, ranjeste Jack intorcandu-se cu spatele la mine ca sa ajunga la chiuveta.

Mi-am retras piciorul, urmarind cum forma muschilor lui se misca in timp ce isi duce mainile la gura ca sa se clateasca. Inghit in sec, pornind dusul. Imi clatesc parul cateva minute, cu Jack inca in baie.

Cat de mult timp ii ia cuiva sa se spele pe dinti?

Cu apa prelungindu-se pe corpul meu, arunc o privire pe dupa perdea. Din fericire, e tot cu spatele, acum barbierindu-se. La naiba, chiar am crescut.

Nu stiu, sa il vad barbierindu-se ca un barbat e un soc. Pana ieri, cand ma gandeam la el aveam in minte imaginea pustiului care ma saruta de parca ne jucam, sau doar a prietenului care mi-a fost de mici. Acum cand ma gandesc la el ma trec fiorii si incerc sa imi scot din cap imaginea cu noi doi strangand in maini cearceafurile in pat.

Imi bag fata sub apa, alungandu-mi gandurile. Termin sa ma clatesc, storcandu-mi parul de apa. 

Usa de la baie se deshide, inchinzandu-se dupa vreo 10 secunde. Pasii lui Jack se aproprie de perdea, iar eu caut din priviri daca am pe unde sa dispar. Nu ca m-ar deranja sa ma vada asa, totusi...

-Jen', uite prosopul, face el inocent.

-Mersi, raspund eu la fel.

Jack ma priveste cateva secunde cu o sclipire amuzata in ochi, dar si alta bizara, de parca ma chema afara din dus mai repede. Este un fel de tensiune intre noi. Nu pot sa explic exact ce este. Spre norocul meu, se multumeste sa iasa din baie, lasandu-ma scotand un oftat. Daca nu pleca, as fi ajuns in bratele lui. E ca un magnet. 

Cum am ajuns aici?

Imi periez cat pot de rapid parul, cu pieptanul lui Zack, banuiesc, avand grija sa il las curat inainte sa ies din baie. Am grija sa imi infasor strans prosopul alb in jurul meu, doar ca sa evit orice surpriza.  

Ma grabesc inspre dormitor. Il aud pe Zack vorbind cu Ashley dintr-o camera din dreapta. Bat usor la usa.

Ashley deschide usa larg, iar Zack face ochii mari si se intoarce cu spatele, facandu-se ca ploua. 

-Aveti cumva un feon aici? intreb simtindu-ma umpic incomfortabil. Zack scotoceste printr-un sertar, in timp ce Ashley ma studiaza mult prea insistenta.

-Ce? ma ratoiesc eu la ea.

-Esti rosie in obraji, ranjeste ea.

Ma uit la ea fara expresie-

-De abia am iesit din dus. Era fierbinte apa.

-Hm, inteleg, ma asiugura. Ma asteptam numai sa nu rosesti de la apa.

-Ashley! tip eu in soapta.

-Poftim, nici eu nu mai stiam ca am feonul asta. Nu folosesc, imi ajunge prosopul, zambeste Zack intinzandumi-l.

Ii multumesc, aruncandu-i o privire cu talc lui Ashley inainte sa ies din camera.

Pasesc in dormitorul in care am ajuns azi-noapte.  Nici o urma de Jack. Oftez cumva fericita, incepand sa imi usuc parul.

...

Proaspat data cu rimel si imbracata, ies intr-un final din camera. Ghidata de voci, descopar unde e bucataria. 

-Clatite? spun eu deschizand usa.

Mirosul se simtea inca din hol.

Jack sta pe un scaun inalt, imbracat cu niste jeansi negri rupti si un tricou alb mulat. Am un moment de confuzie intre la ce sa aleg sa ma holbez. La clatite sau la corpul lui Jack?

Aleg clatitele.

-Avem gem? Nutella? intreb.

Zack face o manevra cu tigaia, aruncand clatita in aer. O prinde inainte sa ajunga pe covor.

-Babe, mai este gem de coacaze, nu? il intreaba Ashley mangaindu-l pe spate.

Conversatia continua, dar nu sunt atenta. Ma uit la cum copurile lui Zack si Ashley parca raspund unul altuia. Zack mai invarte o clatita, si in timp ce o pune in farfurie se lipeste cu bratul de Ashley. Aceasta ii arunca o privire pe furis, incercand sa isi ascunda zambetul in spatele parului desprins. Zack sesizeaza totusi, gadiland-o cu mana libera. Prietena mea sare ca arsa, rasturnand pachetul cu faina pe tot blatul.

Pe Jack il umfla rasul, aruncandu-i lui Ashley o laveta.

Perspectiva lui Jack

Ashley prinde laveta cu o miscare mult mai indemanatica decat cand se apuca sa stearga masa. Aproape toata faina e pe jos acum.

Jen' s-a pus inca de cand a intrat in bucatarie pe scaunul de langa mine. E imbracata cu hainele de ieri, bineinteles, chiar daca nu pot sa imi scot din minte imaginea cu ea intr-un tricou de al meu. Parul proaspat spalate e aproape uscat, ondulandu-se usor la varfuri. Amuzant e ca a trebuit sa foloseasca un sampon barbatesc. Se simte parfumul de la doi metri. Pacat ca nu o sa fiu de fata sa vad expresia maica-sii cand o sa observe.

Incep sa bat din picior nerabdator. Clatitele cu Nutella sunt unul dintre mancarurile mele preferate, dar Zack tine mortis sa le termine pe toate inaine sa ne apucam sa mancam. Cah, e o crima.

Trag cu ochiul la Jen'. Sta cu barbia in palma, uitandu-se in gol inspre clatite cred. Zack resuseste sa dea o clatita pe jos, dar ea nu pare sa observe. Sigur o supara ceva. Insa pare mai mult...melancolica.

-Esti okay? o intreb in soapta, mangaindu-i umarul. E incordata.

Ea tresare, afirmand repede din cap.

-Hai mai fata, ce ai? o intreb mimand o fata glumeata.

Jen' da din umeri, schitand un zambet:

-Nu conteaza. 

Ii scutur umarul, iar ea se lipeste de spatarul scaunului, bombanind amuzata.

-Domnita la anaghie? fac eu. Pffff. Iar tu te astepti sa nu imi ofer ajutorul?

-Ei bine, se foieste ea pe scaun, braturile noastre atingandu-se. Apreciez vointa dumneavoastra, tinere gentelman, dar nu am nevoie de ajutor.

Isi lasa capul in palma, privindu-ma cu ochi curiosi. Ma asigur sa nu pierdem contactul dintre bratele noastre. Ii imit gestul, facand-o sa chicoteasca:

-Nu am nimic, te asigur. Apropo, poti sa te rog sa ma duci tu acasa? Nu vreau sa il pun pe Zack pe drumuri.

-S-a facut, afirm eu sperand sa nu vada cat de incantat sunt defapt. Dar o sa te las la capatul strazii. Masuri de siguranta fata de maica-ta, fara suparare.

-Relatabil, dar nu o sa te omoare.

-Nu ai de unde sa stii.

-Mhm.

Se ridica de langa mine, indreptandu-se catre dulapul cu farfurii. Imi musc buza, retragandu-mi bratul.

-Amice, mai ai tigari sa imi imprumuti pana maine, nu? ma intreaba Zack.

Mesaj codat. Traducere: 'Rezolvi pana maine operatiunea cu Emily,nu?'

-Cred ca da, sunt in masina.

'Da'.

-Bun, mersi.

Jen' revine cu 4 farfurii. Se apleaca peste masa ca sa le aseze. Punand una in fata mea, imi atinge accidental degetele. Ma misc involuntar, cuprinzandu-i mana. Isi ridica privirea, uitandu-se fix in ochii mei, cu buzele usor intredeschise. O privesc inapoi, trecandu-mi degetul mare de-a lungul palmei ei. Buza de jos, ii tremura dar si-o musca ca sa nu se vada.

-Mi-ai lipsit, stii? ii soptesc aplecandu-ma inspre ea.

Efectiv nu stiu ce e in mintea mea. Sunt atras de ea si nu pot sa controlez asta.

-Stiu.

Privirea i se schimba cu cea melancolica din nou. Ma mangaie scurt pe obraz, si ma jur, nimic nu s-a simtit mai bine de atat in ultimul timp. Imi simt inima batand mai repede, dar doar ii sarut palma, dandu-i drumul.






Continue Reading

You'll Also Like

444K 17.2K 61
Caitlyn Miller nu vrea să-și dezamăgească tatăl așa că, acceptă să se căsătorească cu Angel Stone pentru a-și salva familia din pragul falimentului. ...
7.5K 527 43
Jessica, o adolescentă de 18 ani, o elevă silitoare, dar cu un viitor incert. Josh, starul școlii, băiatul rău și bogat, care tratează pe toată lume...
1.1M 50.8K 46
Dupa ce parintii ei s-au hotarat sa renunte la cutreieratul lumii din cauza afacerilor, Kate se muta definitv in New York. In primul an de facultat...
15.7K 2.1K 42
KIRILL Se spune că banii aduc fericirea. Ei bine, doar pe jumătate. Sunt plini de bani dar nu destul de fericit cât să zâmbesc la fiecare minut. Nu...