Red Room || Steve Rogers

By nerwio

37K 2.4K 4.6K

Kırmızı odada yetişen tek karadul Natasha-.. Üzgünüm.. Natalia mıydı? Hayır, kesinlikle değildi. Alina Ivan... More

~1~
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
~21~

~11~

1.3K 82 159
By nerwio

Yukarıdaki şarkıyı açmayı unutmayın. Iyi okumalar ♡♡.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Tony : Hazır mısınız ?

Tony gruba bakıp bir onay beklerken aldığı onayla kaskını kapattı ve Ultron ' un içeride olduğunu bildiği fabrikanın tepesine doğru hızla uçtu. Onun uçmasıyla grubun yaya olan kısmı seri şekilde fabrikanın içine girdi. İçeri girer girmez hiç konuşmadan tıpkı planladıkları gibi dağılıp fabrikanın başka yerlerinde dizilirken aslında herkes çok fazla gergindi. Ultron ne kadar sorun yaratabilirdi ?

Tony : Steve.. Şuan tam sırası-

Steve : Sadece biraz daha bekle.

Tony : Ortamı daha da heyecanlandırmaya çalışıyorsan hiç sırası değil.

Steve : Kes şunu.

Tony : Giriyorum-

Steve : Tony !-

Tony : O zaman o koca ikonik poponu kaldır ve benimle gel !

Alina kulağındaki küçük kulaklıktan duyduğu seslerle göz devirirken kendisinin savaşa sonradan dahil olması kesinlikle daha iyi bir plandı.

Kendisine şuan ihtiyaç yoktu. İşler kızışmadığı sürece de olmayacaktı , değil mi ? Beklemek en iyisiydi.

Alina olduğu yerden bir anda Ultron ' un karşına inen Tony , Steve ve Thor ' u izlerken kulağında duyduğu bir sesle irkildi.

Natasha : Konuştuğumuz ikizler burada..

Alina : Olay çıkacak.. Tanrım !

Clint : Kızı vurmamam gerektiğine hala emin misiniz ? Tam kafasından bir tane ok geçirebilirim.. ?

Natasha : Hayır Clint ! Bunu konuştuk !

Alina kulağında duyduğu sesleri bir kenera bırakıp bir anda savaşmaya başlayan Tony , Steve , Thor , Wanda , Pietro ve Ultron ' a bakarken ortalığın birkaç saniyede yıkılmaya başlamasıyla yutkundu.

Tony : ULTRON ' U BEN ALACAĞIM !! DİĞERLERİ SİZDE !

Steve : Git ve öldür şunu !!

Steve kalkanını kendine doğru gelen bir robota fırlatıp arkadan kendine sarılan robotun kafasını elleriyle çevirip kırarken sıkıntılı bir nefes verdi. İşlerin fazla karışacağını tahmin etmişti ama bu can sıkıcı robotları hesaba pek katmamıştı.

Kendine doğru geri gelen kalkanını hızla alıp koluna taktı ve mavi gözleriyle ortamda biraz Alina ' aradı.

Steve : Ş-şey... aa.. acaba... Herkes nerede olduğunu söyleyebilir mi ? Durum güncellemesi gibi yani ?

Tony : Güncellemenin sence de sırası mı ?!

Clint : Sadece kızı arıyorum..

Natasha : Thor ' u az önce gördüm şu koşan çocukla ilgileniyordu..- TANRIM !! ŞU ROBOTLAR ÇOK SİNİRİMİ BOZUYOR !!

Alina : 2 dakika sessiz olamaz mısınız ?! Burada biri var...

Herkes Alina ' nin sesiyle yutkunup gözleriyle kızın nerede olduğunu anlamaya çalışırken Steve önündeki zırhı tamamen parçalayıp dudaklarını biraz çiğnedi. Alina ' nin başı dertte olabilir miydi ?

Alina fabrikanın zemin kısmında sessizce durmuş etrafından bir ses beklerken bir anda arkasında hissettiği biri ile dönüp kendine dokunmak üzere olan eli ters çevirdi.

Genç kız elinin ters çevrilmesiyle acıyla bağırıp elini çekmeye çalışırken karnına yediği tekmeyle dengesizce yere düştü.

Alina : BU SEFER DEĞİL SENİ KÜÇÜK PİSLİK !! AKLIMA GIRMEYİ DENEME BİLE !!

Yerdeki kız kurtulmak için bir hamle yapıp becerememesiyle yeniden bağırdı.

Wanda : Sana neler yapabileceğim hakkında en ufak bir fikrin bile yok !!

Alina : Emin ol senin de yok.

Alina oldukça sert bir şekilde kızın tek eline ayağı ile bastırırken kız bir kez daha bağırdı. Anında acıdan gözleri ıslanırken diğer eliyle kırmızı bir top yapıp kadını sertçe yere çaktı.

Alina bir anda yere düşüp kafasını vurmasıyla acıyla yüzünü ekşitirken gördüğü görüntü anlık olarak çiftleşmişti. Gözlerini birkaç kez kırpıştırıp ayağı kalkmak için yeltendiğinde karnına ayağı ile bastıran kız yüzünden bir küfür savurdu.

Wanda : İyi uykular.. Alina.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina korkuyla gözlerini anında açıp ayağı kalkarken kendini yeniden eski hayalinde olduğu yerde görmesiyle yutkundu.

Yeniden... yeniden olmazdı...

Alina yüzüne çarpan her soğukla derin derin nefesler alıp verdi ve ağlamamak için bükülen dudağını ısırıp arkasındaki pislikten güzelliği gözükmeyen süslü duvara baktı. Ellerini nazikçe duvarda gezdirip arkadan gitgide yükselen müzik sesiyle gözlerini kapattı. Gözlerindeki yaşlar buz gibi yanağından hızla akıp giderken ıslanmış teni soğuk yüzünden kızı diken diken etmişti.

Alina ıslak gözlerini açıp odadan dışarı çıktı ve eski okuluna biraz baktı. Her yer çok kötüydü. Duvarda sprey boyların izleri vardı , çoğu yer , eşya kırılmıştı. Zemin fazlaca kötüleşmişti ama yine de bu yer ne olursa olsun her zerresiyle anılarla doluydu.

Alina boş koridora bir kez daha bakıp içinde hissettiği acıyla ellerini sıktı. O burada tutsak gibiydi... ruhu... çocukluğu... buradaydı. Ağlamaları , yalvarışları , haykırışları.. Alina buradaydı. Nereye giderse gitsin , ne kadar uzağa giderse gitsin... o hep buradaydı.

Kız gözünden akan yaşları sertçe silip cam kırıklarına aldırmadan adımlarını serileştirdi ve hafif hafif yükselen müzik sesinin geldiği yere doğru ilerledi.

Artık geçip gittiği hiçbir yere bakmazken bunun sadece bir halüsinasyon olduğunu biliyordu. Buna kanmayacaktı.

Sert adımlar ile müzik seslerinin olduğu odaya yaklaşıp durdu ve kendinden emin olduğuna karar verdiğinde hızla içeri girmek için birkaç adım attı.

Onun sert adımlarını , sert kızıl kadının ve dans eden küçük kız çocukların bakışı durdurduğunda Alina ilk önce kızıl kadına baktı. Saçlarını ensesinde sımsıkı bir topuz yapmıştı ve ellerini sert bir duruşla arkada birleştirilmişti. Sağ bileğine taktığı 2 bilekliği üst üste binmişti ama o bunu ilk defa pek önemsemiyor gibiydi. Bu pis yerde bile parlayan temiz topukluları sert bakışlarını ve sert duruşunu daha da sert gösterirken Alina az önceki kadar kendinden emin olamadığını fark etti.

Natasha bu şekilde ona bakarken... nasıl kendinden emin olabilirdi ki ?

Alina : N-Natalia.. ?

Alina kadına doğru bir adım atıp kaşlarını merakla çatarken bir anda önüne koşturan küçük ve oldukça sinirli kızla durdu.

Kız : ONA GİDEMEZSİN !! ONU HAKETMIYORSUN !! SEN BERBATSIN !! HER ZAMAN ÖYLE OLDUN !! HER ZAMAN ÖYLE OLDUN ALİNA !! SEN... SEN HER ZAMAN KÖTÜ OLDUN !!

Alina kendine bağıran küçük kızla korkuyla donarken onun kendi küçüklüğü olması kalbinin neredeyse durmasına neden olmuştu.

Küçük kız bale elbisesini ve diğer tüm şeyleri umursamadan korku dolu kadına gelip defalarca vururken Alina ağlayarak dizlerinin üstüne düştü.

Alina : Hayır... lütfen.... lütfen... ben kötü değilim... Natalia yardım et lütfen... bir şey söyle... lütfen !! Lütfen !! Bana kötü olmadığımı söyle !!

Alina kendine vuran küçük kızın ardından Natasha ' ya mavi gözleriyle bakıp yalvarırken Natasha devam eden şarkıyı kapattı ve Alina ' ya doğru sert adımları ilerledi. Ona vuran küçük kızı nazikçe durdurup bir kenera çektiğinde Alina kadına burukça gülümsedi.

Biliyordu , Natasha onu asla bırakmazdı ve o bunu çok iyi biliyordu. Tıpkı kendini seneler önce almaya geleceğini söylediği gibi... ve hiç gelmemesi gibi...

Alina bir anda Natasha ' nın kendine doğrulttuğu silahla yeniden korkuya kapılıp kadına bakarken kadın sert tavrını bir kez bile bozmadan konuşmaya başladı.

Natasha : Sende çok şey eksik Alina. Mükemmel olmak böyle değil. Sen asla mükemmel olmadın , olmayacaksın. Bunları hak etmiyorsun. Sadece son olarak şunu bil ki... en iyi karadul her zaman ben olacağım.

Alina kendine ciddiyetle bakan kadına yalvaran mavi gözleriyle bakıp gözlerinden acı dolu birkaç yaş damlatırken bir anda silahın ateşlenmesiyle alnında bir sıcaklık hissetti. Gözleri anında geriye doğru kaydığında bilinci çoktan karanlığa gömüldüğünü oldukça net bir şekilde kendisi de hissetmişti.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina nefes nefese uzandığı yerde doğrulup korkuyla mavi gözlerini kırpıştırırken kocaman yutkundu.

Natasha : Millet !! Duyan var ? Biriniz artık cevap versin !

Alina , Natasha ' nın sesini duymasıyla alnından damlayan terleri beceriksizce sildi ve ıslak gözlerinin akmasını durdurup dolmuş burnunu çekti.

Alina : E-evet... b-ben.. duyuyorum.

Natasha : Sonunda biri ses verdi ! Neredesin ?

Alina : A-aa.. şey... zemin kattayım. S-sen ?

Natasha : 1. kattayım ve başka kimseden ses alamıyorum-

Steve : Buradayım. Duyuyorum.

Clint : Ah.. ***** !! Kızı kaçırdım !

Thor : O küçük bebek beynime girdi !!

Natasha : Tony ?! Bizi duyuyor musun ?-

Tony : O gitti. ****** !!

Steve : Herkes gemiye gelsin. Sanırım yeni bir plana ihtiyacımız var.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina küçük gemiye girip direkt olarak bulduğu ilk yere otururken gözlerini anında kapattı. Gördüklerinden sonra kesinlikle uzun bir süre hiçbir şey görmek istemiyordu.

Gözleri kapalı olmasına rağmen gemiye giren birkaç kişiyi duyup , hissederken yanına oturan biri ile sonunda gözlerini açtı.

Mavi gözlerini yanına oturmuş sarışın adamın mavi gözlerine çevirdiğinde onların bu kadar kırmızı olmasını beklememişti. Steve ağlamak üzere miydi ?

Alina : Steve..-

Steve : Benimle sadece 2 dakika dışarıya gelebilir misin ?

Kız adamın kendine doğru fısıldadığı şeyi başıyla onaylayıp hızla ayaklanırken gemideki oldukça gergin Tony , kıza ve ayağa kalkan Steve ' e gözleriyle neler olduğunu sordu.

Steve : Hava almalıyız. Sadece 2 dakika.

Tony : Sadece binaya geri dönsek ve havanızı orada alsanız ?

Alina : Sadece 2 dakika Tony. Hemen geleceğiz. Hadi , Steve..

Kız sarışın adamın elini tutup onu dışarıya sürüklerken Steve hiçbir şey demeden hüzünle onu takip etti. Ne olduysa onu gerçekten etkilemişti.

Alina elini tuttuğu adamı geminin birkaç adım uzağında kadar sürükleyip durdurdu ve hemen önüne geçip merakla anlatması için yüzüne baktı. Steve parlayan mavi bakışlarla burukça gülümseyip ona sıkıca sarılırken Alina şaşırmıştı. Bunu kesinlikle beklememişti.

Kollarını adama sarıp bir süre sessizce bekledi ve sonunda ondan ayrılıp konuştu.

Alina : Ne oldu ?

Steve : Sadece yeniden bir halüsinasyon gördüm... ve.. bu sefer farklıydı.

Alina : Farklıydı.. ?

Steve : Çok büyük bir savaş vardı. Her yerde cesetler olmasına rağmen hala devam eden bir savaş... insanlar vardı , yaratıklar vardı.. Avengers vardı.. sen vardın.. yanımdaydın ve beraber savaşıyorduk...

Steve cümlesini bitirip yeniden başını önüne eğerken Alina kaşlarını çattı. Ne olmuştu ?

Ellerini şevkatle adamın yanaklarına götürüp yüzünü kendine çevirirken Steve gördüğü mavi gözlerle ıslanmış gözlerini birkaç defa kırpıştırdı.

Alina : Steve ? O savaşta.. ne oldu ?

Steve : Sonra bir anda her şey bitti. Sesler sustu , gözümün önündeki kişiler gitti. Sen de gittin. Herkes gitti.. bunun sadece bir halüsinasyon olduğunu biliyorum ama seninle konuşurken , sesini duyarken senin bir anda susman ve seni bulamamam..-

Alina : Steve-

Steve : Sadece bana söz ver. Gitmeni istemiyorum. Geçmişte sözler verdim ama tutamadım. Geri döneceğim dedim ama-.. ama tutamadım-

Alina : Steve-

Steve : Bu yüzden senin söz vermeni istiyorum. Ben bir şekilde gitsem bile senin gitmeni istemiyorum. Yanımda ol..

Steve kıza resmen yalvaran kırmızı gözleri ile bakarken kendini cidden çaresiz hissediyordu. Alina ' kaybetme korkusunu , ailesini kaybetme korkusunu gerçekten iliklerine kadar yaşamıştı ve bu şimdiye kadar yaşadığı en kötü duyguydu.

Alina : Olmaya çalışacağım. Söz veremem Steve. Ne olursa olsun yanında olmaya çalışacağım ama ben mükemmel değilim. Ben hiç mükemmel olmadım , olmayacağım Steve..

Alina dudağının bükülmesiyle bir çocuk gibi kendini sıkarken yeniden Steve ' ın ona sarılmasıyla ağzından küçük bir hıçkırık çıktı. Yüzünü adamın boynuna gömüp tıpkı onun dediği gibi kendini bu sefer tutmazken sadece onun kollarında ağlamanın verdiği huzuru içten içe bir kez daha yaşandı.

Steve : Senden mükemmel olmanı istemiyorum Alina.. " With all your faults , i love you still. "

Alina adamın kulağına fısıldadığı şeyle istemsizce gülümseyip hızla adamın yüzüne baktı.

Alina : " It had to be you , wonderful you.. "

Steve kızın şarkıyı devam ettirmesiyle güldü ve mavi gözleriyle onun gülümseyen yüzünü tatlıca süzdü.

Steve : " It had to be you... "

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Grup gemide yeniden toplanıp sessizce binaya gittiğinde yeniden halüsinasyon görmüş olan Alina , Steve ve Tony cidden ilkine göre daha fazla etkilenmişti.

Kız kendini kesinlikle hayal konusunda geliştiriyordu.

Grup binaya geldikten sonra yaklaşık birkaç saate sadece bir yerlere dağılıp savaşın etkisinden çıkmaya çalıştı. Yeniden toplanıldığı zaman da bu sefer Ultron ' dan çok ikizler konuşulmuştu. Ultron dışında yeni bir bela daha vardı ?! Gerçekten mi ?! Mükemmel zamanlama kesinlikle bu olmalıydı.

Neredeyse sabaha kadar süren uzun toplantıdan sonra dinlenmek için odalara dağılan gruptan Alina odası yerine mutfağa gitti. Kendine güzel bir kahve yapıp loş salona geçtiğinde derin bir nefes verdi. Gördüğü görüntüler hala beyninde dönüyordu. Natasha ' nın Nancy ' e benzeyişi , küçük halinin ona bağırışı , o bina , anılar , müzik , Natasha ' nın dedikleri ve.. alnının tam ortasından akan sıcacık kan...

Natasha : Alina ? Sen iyi misin ?

Kız sesle irkilip yanına oturan kadına bakarken Natasha kızı korkuttuğunu görüp yüzünü biraz gerdi. İstediği kesinlikle bu değildi.

Kızın yanına sessizce oturup oldukça karışık duygular barındırdığı yüz ifadesini biraz inceledi. Natasha , Alina ' neredeyse kendi kadar iyi tanırdı ve onda kesinlikle bir şeyler vardı.

Alina : Ş-şey.. evet , ben iyiyim. Sadece duymamıştım.

Natasha : Bugün halüsinasyon olarak ne gördün ?

Alina : Beni o kadar çok-

Natasha : Seni o kadar çok etkiledi ki bunu çok rahat fark edebiliyorum. Ne gördün ?

Alina : Seni.

Natasha duyduğu ile kaşlarını çatıp kıza devam etmesi için yüz ifadesi ile baskı yaparken Alina elindeki kahveyi masaya bıraktı.

Alina : Beynimi dağıttın. Şu Nancy ' nin hep belinde taşıdığı küçük silahla.

Alina yanındaki kadına bakıp oldukça net olduğunu gösterirken Natasha yutkundu. Böyle bir şeyi hiç tahmin etmemişti.

Natasha : Alina ben..-

Alina : Merak etme bunun için seni suçlayacak kadar deli değilim ! Bu sadece.. fazla gerçekçi.. bir... halüsinasyondu. Bunu biliyorum.

Natasha : Seni etkileyen şeyin bu olduğunu tahmin etmemiştim. Beni gerçekten Nancy ' e mi benzetiyorsun ?

Natasha hüzünle kıza bakıp bir cevap beklerken bu şeyin cevabından gerçekten korkmuştu. Kendisinin Nancy ' e benzemesi.. daha da kötüsü bunu Alona ' nin görmesi..

Alina : Hayır ! Tabii ki de hayır ! Ona kimse benzeyemez. Neden öyle gördüğümü ben de bilmiyorum. Sanırım korkuyorum. Senin Nancy ' e bir şekilde benzemenden , Nancy ile bir şekilde karşılaşmaktan.. ondan sanırım hala korkuyorum.

Alina sessizleşip oturduğu koltuğu izlemeye başlarken Natasha destek olmak için kızın koluna nazikçe dokundu. Alina o sırada sanki bu onun için önemsizmiş gibi omuz silkerken Natasha sessizce kıkırdadı. Cidden hala güçlüymüş gibi davranabilmesi mükemmeldi.

Natasha : Merak etme. Birgün Nancy olup beynini dağıtmayacağım çünkü sana ihtiyacım var. Sana hep ihtiyacım var Alina. Kim ne derse desin , kim daha güçlü olursa olsun. Sana her yerde ve her zaman ihtiyacım var.

Natasha kıza şevkatle bakıp kocaman gülümserken Alina da gülümsedi ve kadına sımsıkı sarıldı. O Natalia ' ydı.

O , onu asla bırakmazdı. O , onu hep korurdu. Beynini dağıtmak... ?! Hadi ama !! Sadece bir halüsinasyon !

... değil mi ?

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
/ 12 Temmuz , 2010 /
○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Bruce : Tokyo !!

Herkes heyecan ile birbirine bakarken Tony bir kahkaha attı.

Tony : İşte şimdi işin bitti bebek !!

Steve : Tokyo mu ?! Tokyo ' da ne yapıyor ki ?!

Steve anlamak için oldukça keyifli Tony ' e bakarken Tony biraz daha güldü ve astığı ceketini sandalyenin üstünden aldı.

Tony : Evlatlar zeki olur , özellikle bir Stark ' dan geliyorsa.. ama.. hiçbir evlat Tony Stark ' ı geçemez.

Tony yüzünde çok büyük bir gülümseme ile gruba bakıp olayı hala anlamadıklarını görünce göz devirdi.

Tony : Aldığı vibranyumu vücut olarak işleyebileceği sadece 4 yer vardı. Almanya , Rusya , Japonya ve Kanada. Şuan nerede ve ne yapacağını çok iyi biliyorum.

Tony ceketini giyip kapıya doğru yönelirken keyifle kendini izleyen şaşkın gruba bir kez daha konuştu.

Tony : Nicky gemileri en geç 2 saate hazırlatsın. Babacık yakalamaya geliyor bebeğim !!

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Tony ' nin dediği üzerine Tokyo ' ya yola çıkan ekip yol boyunca tamamiyle plan yapmıştı. Üste üste fazla plan yapıldığı için neredeyse tüm grubun aklı karışmışken aynı plan üzerinde ilk defa bu kadar oynadıklarına kesinlikle yemin edebilirlerdi.

Tony : Herkes ne yapacağını biliyor , değil mi ?

Tony gruba bakıp biraz göz gezdirdikten sonra hiçbir onay alamayıp derin bir nefes verdi ve gözlerini bıkkınca tavana dikti. Tanrım.. zeki olmak bazen gerçekten de zor oluyordu.

Alina : Natasha , ben ve Clint bedeni almak için gideceğiz ve siz , geri kalanlarınız da Ultron ve ikizler halletmek için başka tarafa gideceksiniz.. ?

Alina doğru anlamış olmak için gergince Tony ' e bakarken Tony gülümsedi ve kızı yanına gelip başına büyük bir öpücük kondurdu.

Tony : Ally ' ı bazen gerçekten fazla seviyorum !

Alina adamı dalga geçerek itip gülerken grup kıkırdamıştı. Bu ikili cidden bu aralar fazla iyi anlaşmaya başlamıştı ve birbirinden nefret eden iki insan için bu cidden tatlı bir olaydı.

Steve : Evet , karışık değil. Daha karışık planlar yapmıştım.. ben.. kendim..

Steve kollarını göğsünde birleştirip gözlerini masaya çevirirken Tony kaşlarını kaldırıp adama baktı. O.. az.. önce.. kıskanmış mıydı ?!

Tony dudaklarını birbirine bastırıp gülmemek için uğraşırken kolunu Alina ' nin boynuna attı ve hızla konuştu.

Tony : Kesinlikle ! Steve mükemmel..

Tony son cümlesiyle kendini onaylayıp kıkırdarken grupta geçen bir kahkaha Alina ' bile utançla güldürmüştü. Steve ise sadece kızaran kulaklarını saklamaya çalışıyordu. Bu aptallık ve utançlık onu birgün onu gerçekten öldürebilirdi , bundan kesinlikle emindi.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Clint : Herkes hazır ?

Clint arkasındaki iki kadına bakıp onay aldığında hızla içeri girdi. Kendilerine ateş etmek için hazırda bekleyen birkaç kişiye oklarıyla anından etkisiz hale getirirken Natasha gülümsedi. Bu adam cidden bu konuda iyiydi.

Natasha : Bence biz olmadan da gelebilirdin.

Clint : Hadi ! Eski ortağımı bırakmam.

Alina : Eski ortak.. ?

Alina kaşlarını çatıp merakla kadına bakarken Natasha biraz güldü.

Natasha : Uzun hikaye. Neden uzun bir geceye saklamıyoruz ?

Alina : Sen bilirsin. Zamanım var.

Natasha kıza bakıp gülümserken üçlü çoktan vücudun bulduğu odanın önüne gelmişti.

Kısa ve sessiz bir bakışma sonrasında üçlü aynı anda odaya girip vücudu tamamlamak için uğraşan bir kadın ve sohbet eden bir Ultronla karşılaşınca şaşırmıştı. Ultron burada mıydı ?! O zaman diğerleri.. ?!

Ultron : Avengers !! Ben de sizi bekliyordum ! En azından kapıyı tıklatırsınız demiştim. Bilirsiniz-

Natasha : Kes sesini hurda yığını !!-

Ultron : Bu kötü bir kelime ama malesef doğru. İşte bu yüzden size bir sürprizim var ! Kendime yeni bir kıyafet yapıyorum-

Clint : Ne yapmaya çalışıyorsun ?!

Ultron : Ah , hadi ! Sohbet etmeye çalışıyorum !

Ultron oturduğu yerde daha rahat bir pozisyona geçip ellerini dalga geçercesine havaya kaldırırken Clint ve Natasha bir oyun olduğunu biliyordu. Oyunu çözmek için hiç bir şey demeden , kımıldamadan hızla düşünmeye başlarlarken Alina hala çalışan kadına biraz göz gezdirdi. Yüz minikleri gergindi ve şuan kesinlikle deli gibi korktuğu belliydi. Elleriyle hızlı hızlı bastığı tuşlar genelde yanlış oluyordu ve silmek zorunda kalıyordu bu da kesinlikle bir şeylerden emin olmadığını gösteriyordu.

Yapmak ya da yapmamak...

Kadın kesinlikle çok aradaydı. Buna zorla ikna edildiği kesindi. Ultron onu neyle tehtid etmiş olabilirdi ?

Alina mavi gözlerini saniyeler içinde kadının üstünde gezdirip bir şey ararken parmağında parlayan evlilik yüzüğünü gördü. Oldukça yeni ve sade bir yüzüğü vardı ve bu da eşinin yüzüğü yeni aldığını gösteriyordu. Yeni mi evlenmişti ? Hayır. Eski yüzüğünün izi hala parmağında belliydi. Yüzük yeni alındığına göre evliliğini yeni tazelemişti , kesinlikle mutlu bir evliliği vardı ve bu kadın kesinlikle ailesi tarafından tehtid ediliyordu.

Peki , Ultron ? O neden bu kadar rahattı ?

Alina mavi gözlerini hızla hurda yığınına çevirip bir ipucu ararken arkasından çıkan büyük kabloları fark etti. Kablolar hem bilgisayara hem de vücuda bağlıydı. Vücut bitmeden kendini ona mı aktarmaya çalışıyordu ?! Tabii ki de.. çünkü artık vakti yoktu.

Alina olayı tamamen çözüp elindeki silahla bilgisayara birkaç el ateş etti. O sırada korku dolu kadın anında yere düşerken Natasha ve Clint sertçe Alina ' ya baktı. O ne yapıyordu ?!

Natasha : Sen-

Alina : Ultron kendini çoktan aktarmaya başlamış !! Anlasanıza !!

Alina hızla bilgisayara bağlı kabloyu sökmek için yeltenirken sinirle ayağı kalkan Ultron büyük elleriyle Clint ve Natasha ' bir kenera fırlattı.

Ultron : Eğer sohbet istemiyorsanız sessizce beklersiniz !!

Alina kendine gelen robotla hızla kaçarken ayağa kalkan Natasha birkaç el ateş etti. Kurşunlar ayakta ki robotun içine girip birkaç delikten öylece dışarı çıkarken robot sinirle kızıl saçlı kadına yöneldi. Şuan bu onun için sadece karıncaları ezmeye çalışmak gibi sinir bozucu bir eylemdi.

Kızıl saçlı kadın robotla uğraşırken Alina robotun arkasına geçip kobloları ondan koparmak için uğraşmaya başladı. Ultron bunu fark edip sinirle Alina ' Natasha ' nın üstüne firlattığında bir anda kafasının içine saplanan bir okla durdu.

Robotun öylece durmasıyla nefes nefese olan üçlü sessizce beklerken Clint dayanamayıp konuştu.

Clint : Ne yani ?.. durması için sadece beynine ok mu girmeliydi ?!

Ultron : Ah.. hayır. O kadar basit değil.

Ultron bir anda konuşup oku kafasından çıkarırken bir gözünün de tamamen kopması onu kesinlikle şuan daha kötü ve korkunç gösteriyordu.

Robotun Clint ' e doğru dönmesiyle Clint hızla birkaç ok daha attı. Oklar zırhın boşluklarında takılı kalıp hiçbir şekilde etki etmezken adam bir küfür savurdu ve hızla kaçmak için odanın diğer ucuna gitti. Bu sırada çoktan ayağı kalkan Natasha ve Alina ' da adama yardım için gittiklerinde Ultron sinirle Clint ' ı yere çaktı.

Ultron : Bir daha bana ok atma. Sinirimi bozuyorsun-

Natasha : Hey , hurda yığını !

Ultron kendine seslenen kızıl kadına bakıp ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda kafasına yediği büyük darbe zayıf bedeninde kısa devre olmasına yetmişti.

Alina : O bayıldı mı ?

Natasha : Sanırım..

Natasha robotun yanına gelip ona birkaç defa dokundu. Evet , kesinlikle kısa devre yapmıştı.

Natasha : Clint , sen iyi misin ?

Clint : Ayak bileğimin kırıldığına yemin edebilirim !!

Kadın : B-ben isterseniz bakabilirim ?

Grup korkudan saklandığı yerden çıkan kadına bakıp sonra da birbirleriyle bir bakışma geçirdikten sonra ortak alınan bir kararla kadına izin verdiler. Kadın korkak bir tavırla Clint ' ın yanına gelip hızla onu muayene ederken Natasha ve Alina yerdeki büyük kabloları biraz göz gezdirdi.

Natasha : Bedene bağlı bütün kabloları çıkarmalıyız. Bu şey uyanmadan bunu götürsek daha iyi.

Alina : Tony ve diğerleri ? Onlar-

Natasha : Merak etme , savaşırken boş durmadım. Ultron ' un burada olduğunu biliyorlar. Onların gittiği yerde sadece ikizler varmış. Buraya doğru yola çıktılar.

Alina kadını onaylayıp hızla kabloları çıkarmak için bedenin yanına geldiğinde gözlerini biraz bedenin üzerinde gezdirdi.

Alina : Bu sarı şey de ne ?

Kızın sorusuyla kaş çatan Natasha onun gösterdiği yere baktığında parlak sarı bir taş görmeyi beklememişti.

Natasha : Bilmiyorum. Tony ve Bruce görse cidden iyi olur. Parlaması hoşuma gitmedi.

Alina kızıl saçlı kadının yeniden kablolara yönelmesiyle kendisi de hızla kabloları çıkarmaya başladı. Cidden fazla kablo vardı ve her kablo da sıkı bağlanmıştı. İşçilik cidden iyiydi.

İki kadın kablolarla uğraşırken bir anda Ultron ' un yavaşça başını kaldırmasıyla Clint onlara doğru bağırdı.

Clint : Millet galiba Ultron ' un uyanması gibi büyük bir sorunumuz var !!

Natasha : ***** !!

Alina : Onu yeniden bayıltamayız !

Alina endişeyle , ayağa kalkmak için yavaşça hareketlenen robotu izlerken Natasha son hız kabloları sökmeye devam ediyordu.

Alina : Başaramayacağız Natalia !! Kabloları bırakmalısın ! O tamamen kalkmadan gitmeliyiz !

Natasha : Bu bizim görevimiz !! Sadece bana yardım et !

Kız kadının yardım istemesiyle çıkarmakta zorlandığı kabloyu onla beraber çekip çıkarırken Ultron ' un tamamen ayaklandığını görüp bir küfür savurdu.

Ultron : Bedenimi sizin olmadığınız bir yerde tamamlayacağım. Daha mantıklı değil mi ?

Robot bedene doğru yürüyüp kendine vurmaya çalışan iki kadını da odanın bir ucuna fırlatıp büyük elleriyle kalan 1-2 kabloyu umursamadan kapsülü kollarının içine alıp bir anda odadan dengesizce çıktı.

Alina robotun odadan çıkmasıyla ilk önce yaralı Clint ' e daha sonra da Natasha ' ya baktığında Natasha hızla konuştu.

Natasha : Clint ' ın yanında kal-

Alina : Onun peşinden tek başına gidemezsin !!

Natasha konuşan kıza sinirle göz devirip odadan çıkmak için yeltenirken kendini durduran kıza zaman kaybetmemek için hızla bağırdı.

Natasha : CLİNT ' IN YANINDA KAL !! Grubun geri kalanı benimle olacak !-

Alina : SENİ TEK GÖNDERMEM !!-

Natasha : Steve benimle olacak.

Natasha kıza bakıp bir cevap beklerken daha fazla zaman kaybetmek istemeyip odadan çıktı. Aslında kendisi odadan çıkarken Alina ' nin onu durdurmaması da bir cevaptı..

Kadın hızla robotun gittiği yönü takip edip ona yetiştiğinde sıkıntılı bir nefes verdi.

Natasha : Grup benimle olana kadar.. galiba beraberiz..

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Evettt bir bölümün daha sonuna geldik.

Bence güzel bir bölümdüü ♡

İlk olarak çook merak ettiğim bir şeye değinmek istiyorum. Alina 2. kez halüsinasyon görüyor ve 2 gördüğü şey de birbiriyle bağlantılı. 2 ' sinde de Natasha Nancy ' e benziyor , kendi küçüklüğü var , aynı yerde geçiyor vb. Sizce bunlar ne ? Yani bu gördüğü halüsinasyonlar ??

En büyük korkusu olabilir mi yoksa bundan önceki bölümlerde sizin tahminleriniz gibi gelecek tarzı bir şey mi ?

Steve ' ın gördüğü şeye ne diyorsunuz ? Onun da en büyük korkusu bir savaşta Alina ' kaybetmek , Avengers ' ı ve diğer tüm değer verdiği insanları kaybetmek olabilir. Cidden korkmuş ve endişeli görünüyordu çünkü..

Bu konu hakkında fikirlerinizi cidden merak ediyorum. Bir de sizce Wanda , Alina ' nin ismini nereden öğrendi ?

Küçük ama garip bir soru..

Son kısımda da Natasha , Ultron ' u tek başına takip etti. Sizce başına bir şey gelir mi ?

Alina onun yanında Avengers olacağını duyunca , özellikle Steve , güvendiği için gitmesine izin verdi. İzin vermemeli miydi ?

Sizce bundan sonraki bölümde ne olur ?

Eğer fikirleriniz varsa yorum atmayı ve eğer beğendiyseniz oy atmayı unutmayın. Yeni bölümde görüşürüz. Sizi 3000 kez seviyorum ♡♡.

Continue Reading

You'll Also Like

130K 22.5K 17
oğlum sadece en sevdiği oyuncakları kırıyor. ben onun yok ettiği kumdan kalelerin kralıyım omegaverse, etl texting
105K 8.4K 38
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
28.3K 1.6K 15
Oynanılan her oyun er ya da geç bitmeye mahkumdur..
497K 57.2K 33
alfa jungkook, en yakın arkadaşının kardeşi olan omega taehyung'a deliler gibi aşıktı.