Ölümcül Saplantı (+18)

By KIZILWings

316K 6.6K 2.5K

Günahlar ateşe dönüştü diye aşk özgürlükten vazgeçer miydi? O halde hangi bedende olduğunun ne önemi vardı... More

UYANIŞ/kökenin Dönüşü - 1
İçerik (ÖNEMLİ)
Merak Bölüm 2
Ruhsuz Bölüm 3
Gösteriş Bölüm 4
EREN
oyun Bölüm 5
saklı kalan Bölüm 6
shakespeare Bölüm 7
TİMUÇİN
karmaşa Bölüm 8
tehlikeli çağrış Bölüm 9
AYAZ
Tutku tohumu Bölüm 10
Günah Tohumu Bölüm 11
ARSIZ Bölüm 12
ALPER
DönüşüM Bölüm 13
Arzu Bölüm 14
KAAN
Düş Bölüm 15
"Yasak Anılar" Bölüm 16
Şeytan ve Ayrıntı Bölüm 17
Öfke Bölüm 18
Saklı Hisler Bölüm 19
Büyülenmiş Bölüm 20
Bekleyiş Bölüm 21
Tehlikeli sezgiler Bölüm 22
Heves ve İhtiras Bölüm 23
Sarıl Bana Bölüm 24
Kader Çıkmazı Bölüm 25
Geçmişin İzleri Bölüm 26
Sevgisiz Bölüm 27
FeveraN Bölüm 28
Değişim Bölüm 29
Oyna benimle Bölüm 30
Ateşler içinde Bölüm 31
Çelişki Bölüm 32
Aşk kalır Bölüm 33
Korku Bölüm 34
Trajedi Bölüm 35
Kayıp Bölüm 36
Gitme Bölüm 37
Kaçış Bölüm 38
Arayış Bölüm 39
Aşk-ı Hüsran Bölüm 40
Serzeniş ve aşk Bölüm 41
Saplantı Bölüm 42
Günahkar Bölüm 43
Esaretin Sonu Bölüm 44
Sözler Bölüm 45
Çırpınış Bölüm 46
Rüyalar ve Gerçekler Bölüm 47
İkinci Hal Bölüm 48
Susma Bölüm 49
Kalbin sesi Bölüm 50
Rüya Bölüm 51
Zaman Bölüm 52
Galibi sen Bölüm 53
DUYURU...:P
KARANLIK SEVGİLİ(Tanıtım)
"SOLUKSUZ"
Çıkarsız Bölüm 65
imza günü
davetsiz Bölüm 66
Hisler ve Gerçekler Bölüm 67
Yeni kız Bölüm 68
Gerçeğin yüzü Bölüm 69
Yüzleşme Bölüm 70
Yeni Dünya Düzeni
Final Bölüm 71

Karşılaşma Bölüm 1

21.6K 289 70
By KIZILWings

Mehabalar millet,, bu ilk yaoi hikayem umarım beğenirsiniz.. medyada ki karakter kurt adam..:D paylaştığım videoyla dinleyerek okuyabilirsiniz...Yorumlara ve beğenilere göre yazıya devam edicem.. umarım beğenerek okursunuz..
öpüldünüz..:P

"Dur yavaş ol.
Bu kadar acele etmene gerek yok bebeğim nasılsa bütün gece bizim." Dedi genç, kızı defalarca öperek karanlığı yarıp geçti. "Bu doğru oda mı?" derken sırıttı. Kadın yalnızca gülümsüyordu. Uzun perçemli çocuğun başında gezdirirken parmaklarını kıkırtıları inlemelerine karışıyordu.

Nihayet yatırmıştı o lüks yatağa esmer afeti, içeri girip kapıyı nasıl açtıklarını dahi bilmiyorlardı. Yalnızca o anın büyüsüne kapılmışlardı.

Gömleğini hızla açarken gözlerini kadından çekmedi genç. Dudakları birbiriyle tekrar buluştuğunda kadın çoktan kucağına oturmuştu. O hülyalı dalışın içinde aralarında ki atmosferi bir çığlık bozdu. Genç ne olduğunu anlamak için kızın korku dolu gözlerine baktığında karşıya odaklandığını fark etti. O da başını onun baktığı yöne çevirdiğinde;

Karanlığın içinde parlayan kırmızı bir ışık gördü, sonra o ışığı takip eden dumanlar. Daha dikkatli baktığında gölgeleri yaran ışığın içinde mükemmelin tanımı bir adamın oturduğunu fark etti. Beyaz ipek gömleğinin düğmeleri göğsüne dek açılmış ve siyah ceketini de omuzlarında bırakmıştı. Gözlerindeki bakışlarda tam anlamıyla ölüm taşıyor gibiydi. Seksi bir canavar gibi.

"Sende kimsin, ne arıyorsun burada?" diye panikle bağırırken genç. Kız çoktan titreyerek arkasına geçmişti. Karşılarında oturan bu seksi yabacı elini öne doğru uzatarak:

"Ben yokmuşum gibi davranın. Kaldığınız yerden devam edin." dedi.

"Sen ne çeşit bir sapıksın lan? İnsanların odalarına girip onların sevişmelerini mi izliyorsun?" Derken öfkeyle.

"Adam gibi konuş alırım ayağımın altına." Diye fısıldadı yabancı.

Biran daha baktı ve isterik bir halde gülümsedi. "Tch." Derken elini bakır rengi saçlarının arasından geçirip ensesinde bekletti. "Tanrım, hiç böyle şey görmemiştim." Diyerek gülümsemeye devam etti : "Pekala, bakışlarını ve ellerini popomdan uzak tuttuğun sürece." Deyip kendine bir şaplak attı. "o zaman sana güzel bir gösteri sunabiliriz." dedi sinsi bakışlarının ardından. "ne dersin? Belki sonunda bize para bile verirsin ha." Derken alay ettiği açıktı. Ama umursamadı ve dudaklarını ısırırken yeşil gözleriyle adamı görmeye çalıştı. " Yada sende katılmak istersin."

Onun son sözleri unuttuğu bir şeyi hatırlatmış gibiydi. Geriye yaslanırken sigaranın o kısacık alevi sayesinde adamın gülümsediği fark edildi.

Arkasında titreyen kıza bakmaya çalıştığında genç, o çığlık atarak başını iki yana salladı ve kendini geriye atarken yatağın kenarına büzüldü.

"Şişş, tamam. Tamam güzelim korkma. Merak etme kötü bir şey olmayacak. Bu herif her kimse paşa paşa gidecek." diye fısıldarken, kendisini duyuyormuş gibi değildi kız. korkuyla ağlamaya başladığında kocaman açılmış gözlerle arkasında ki adamı süzüyordu.

"Hayır hayır hayır. Timuçin lütfen özür dilerim sandığın gibi değil."

Anlayamadı genç."Hey. Ne? Dur bir saniye bu da ne..." Cümlesini tamamlayamadan arkasını döndüğünde irkildi. Şimdi tam karşılarındaydı adam.

Omuzlarında ki ceketiyle boyu neredeyse 1.85 olmalıydı. Uzun boyunun yanında kuzgun karası dağınık saçlara sahipti. Ve o ela gözlerinde ölümcül bakışlar saklıyordu. Prüzsüz ve erkeksi yüz hatlarının yanında güçlü bir duruşu vardı lakin yakışıklı jönlere bezeyen yüzünde pek bir ifade barındırmıyordu. Bu adam sex ve cazibenin vücut bulmuş hali gibiydi. Türk yakuza falan mıydı kendisi? Çatmış kaşlarıyla yavaşça kadının yanına yaklaştı.

"Ne oldu? beni gördüğüne sevinmedin mi?" Diyerek bileğinden tutup diğer gencin önüne savurdu onu. "Hadi. Durma, sevişin."

Kız ağlamaya devam ederken diğeri öylece onu izliyordu.

Bakır saçlı genç kıza yaklaşırken kulağına fısıldadı.

"Bir sevgilin mi vardı?"

Kız konuşamadan ağlarken, genç başını çevirdi. Bir ayağını yataktan sarkıtıp elini saçlarına daldırdı. "Bak tamam bir yanlış anlaşılma var sanırım. Bu garip durumun bir parçası olmak istemiyorum, gidiyorum ben aranızda halledin." Deyip ayağa kalktığında, adam başını yavaşça ona çevirirken küçük bir klik sesi duyuldu. Genç baktığında silahın namlusunu üzerinde fark etti.

"Sana sevişin diyorsam beni ikiletme ufaklık." Dedi adam. sesi buz gibi çıktığında, bakır saçlı ona bakıp kaşlarını çattı.

"Bu ne biçim saçmalık böyle." deyip bekledi. Ardından tekrar kaşlarını çattı. "Sahiden mi?" dedi: "Demek sevişmemizi istiyorsun. Demek kız arkadaşını becerirken orada durup bizi izleyeceksin." Sessizliği iyice canını sıktığında adeta tısladı. "İyi. Dikkatli izle kovboy. "

Birden kızı kollarından tutarak öpmeye başladığında diğeri geri çekilip kaçınmak istedi ama bırakmadı genç ve yavaşça kulağına eğildi. "Bak belli ki bu siktiğimin işini başımıza sen açtın. Bunu yapsak da yapmasak da bu gece temiz bir sopa yiyeceğimiz açık. Bırak da en azından eğlenelim." Derken çocuk, Panikle kendini tekrar geri çekmek istedi ancak yapamadı kız. Dudaklarını yavaşça yanaklarında dolaştırırken bir kez daha yaklaştı kulağına bakır saçlı:" Şşşt. sakin ol, merak etme bizi vurmak isteseydi bu kadar zahmete girmezdi. Bu gece ikimizde kaderimize razı geleceğiz." diye fısıldarken bir kez daha gözlerine baktı ve kaldığı yerden kızı ustaca soyarak vücudunu hareket ettirmeye başladı.

Bir erkeğe göre oldukça kıvrımlıydı. Kadına her dokunuşunda onu biraz daha baştan çıkarıyordu. Kulağına bir şeyler fısıldarken onu giderek daha hızlı etkiliyordu. Kızı kucağına tekrar oturttuğunda hafifçe sırtını tutarak, zevkle kısılmış gözleriyle karşıda oturan adama seksi bakışlarını yolladı ve dudaklarını ısırıp gülümsedi.

"Orada oturup bekleyecek mi bu kovboy, yoksa gelip bize eşlik eder mi? Pek paylaşımcı sayılmam aslında ama sanırım bu durum değişebilir. Nasılsa bu yalnızca sex öyle değil mi?"

Onlar seviştikçe adamın bakışları kızdan yavaşça bakır saçlı gence kaymaya başladı. Bu gerçekten garipti. Bir erkek olmasına rağmen oldukça güzel görünüyordu. Vücut kıvrımlarını kadına bastırırken o çoktan kendinden geçmişti. Bir anda kızı altına alarak yerleştiğinde gülümsemeye başladı.

"Aoww evet tatlım, oraya dokun. Ah evet Çok iyisin." Derken bu kez onu üstüne aldı. Oldukça güzel bir kızdı ve hareketleri mükemmeldi. Okşamaya başladığındaysa yatakta bir hareketlenme hissettiler, karşılarında ki adam soyunmuş üstlerine gelmişti. Tıpkı yüzü gibi vücudu da mükemmeldi. Ama onun ilgilendiği şuanda bu değildi. Kızın kalçasını tutarken kendisini sert bir darbeyle ona itti. Kız önce acıyla bir çığlık attığında altındaki adama doğru yaslandı. O da henüz içindeydi. Bakır saçlı genç gülümseyerek.

"OOoo kovboy,, demek katıldın bize ha. Nasıl hoşuna gidiyor mu? Çünkü bu durum oldukça azd.." Sözlerini bitiremeden kızın içine bir kez daha girdiğinde hem kızı hemde bakır saçlı çocuğu iyice sıkıştırmaya başladı. "Dostum, ikimizi birden beceriyorsan doğru yoldasın." Derken nefes almaya çalıştı. Üstlerinde ki adamın gözlerinde ki öfke pırıltıları zevk dalgasıyla buluşmaya başladığında bu kez üçü de aynı tonda hareket etmeye başlamışlardı. Ama üsttekinin darbeleri zevkten çok acı veriyordu Kadına.

"Timuçin lütfen. Canım yanıyor." Derken, birden çenesinden kavrayıp arkaya doğru eğdiğinde kulağına fısıldamaya başladı adam.

"İstediğin bu değil miydi hayatım. sana fazlasını sunuyorum işte. Lütfen zevkle kabul et." Derken bir kez daha sert bir darbeyle kadının içine girdi.. Kadının sesi çığlıklara karışmıştı.

"Hey, hey.. Canını yakmadan, Yavaş ol kovboy." Dediğinde alttaki genç. Bu kez Başını yavaşça eğerek gencin yüzüne bakmaya başladı adam.

"Kes sesini de işine bak." Derken bakışlarına o ölümcül ifadeyi yine yerleştirmişti. Tekrar hareket etmeye başladıklarında bu kez üçünün de zevk aldığı yüzlerinden okunuyordu. İkisi de ellerini kadının vücudunda dolaştırırken bakır saçlı sarışın kıvranmaya başlamıştı. Üstteki adam her ne kadar bakışlarını kadında sabitlemeye çalışsa da bu altlarındaki adam aklını çelmeye devam ediyordu. Seksi dudakları, yeşil gözleri ve bakır kızılı saçları olduğundan daha fazla dikkat çekmesini sağlıyordu. Elinin altındaki bu kadın gibi vücudunun yumuşak olduğuna bahse girerdi. Yakışıklıdan çok, güzeldi bu adam. Dolgun dudakları bir kadının dudaklarına ait gibiydi. Ve giderek pembeleşiyordu. Sesi zevkle karışık hırıltıya dönerken altta daha fazla kıpırdanıyordu.

Elinin altındaki kadını becerirken gözleriyle altındaki bu seksi serseriyi yiyip bitiriyor gibiydi. Bu çok ilginçti doğrusu daha önce erkeklere karşı bir ilgi duymamıştı. Bu da ilgi sayılmazdı gerçi, yalnızca içinde kaldığı bu atmosferden kaynaklı olmalıydı. Yoksa bu adamın içine girmek istiyor olamazdı.

Bir kez daha İkisi de kadına sarılırken Son bir çığlık atarak kendilerini ileri ittiklerin de titreyerek rahatladılar. Sıkıca birbirlerini tutarlarken nefes almaya çalışıyorlardı. Bakır saçlı genç gülmeye başladığında bir eliyle saçlarını geriye itti. "Way canına tatlım bu mükemmeldi." Derken üstünde ki adama baktı. " Harikaydı kurt adam. Bir ara tekrar bir araya gelmeliyiz." Dediğinde kadın kendini sağa attı. Üstteki adamsa şimdi ortalarına yatmıştı. Bir eli göğsündeyken hızla nefes alan kadına baktı.

yorum yapmadan geçmeyin millet fikirleriniz beni için önemli..:)

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 100K 62
Ulaş: Ev alma, komşu al demişler. Işık: Öyle mi demişler. Ulaş: Öyle demişler. Alacağım seni kendime. Mecburuz.
634K 19.5K 54
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
1M 14K 36
Aşık olduğu adamın evleneceğini öğrenen Mavi, çareyi en yakın kız arkadaşında bulur. Düğüne kısa bir süre kala acilen bir plan yapmaları gerekmektedi...
121K 8.7K 88
Öğretmen ama AŞKA ÖĞRENCİ (Texting) • Anaokulu öğretmeni olan Beyza yoğun bir sene geçirdiği için yeni dönemde dinlenmek için görev değişikliği yapmı...