Vânător de suflete (Atingerea...

By DianaBlehoeanu

119K 10.9K 422

"Toate pasiunile sunt bune când le stăpânim și toate sunt rele atunci când ne subjugă"-J.J. Rousseau Îți aud... More

Prolog
Capitolul 1- V.I.N
Capitolul 2- Inițiala T
Capitolul 3- Cosmar și vis
Capitolul 4-Dulce tortură
Capitolul 5-Colegă de cameră
Capitolul 6-Plimbare nocturnă
Capitolul 8- Săgeți de nebunie
Capitolul 9- "Săgeată" în coaste
Capitolul 10- Adevăr cu vampiri și vârcolaci
Capitolul 11-Tuse trandafirie
Capitolul 12- Mesaj de sânge
Capitolul 13- Lăsată pe dinafară
Capitolul 14-Zăpadă de foc
Capitolul 15-Prima pereche de ochi de vampir
Capitolul 16-Brățări de degete pe gâtul meu
Capitolul 17-Protejată de moarte
Capitolul 18-Banshee, fantome și veninul trecutului
Capitolul 19- Cum ai putea vreodată uita ce iubești?
Capitolul 20- Vrăjitoare fără prestanță
Capitolul 21- Șuvițe ca razele lunii și ale soarelui
Capitolul 22- Cicatrici ce împodobesc pielea...
Capitolul 23-Ne țipam-certam și ne plângeam-certam
Capitolul 24-Răni deschise
Capitolul 25-Plămânii plini de apă
Capitolul 26-Manualul mincinosului
Capitolul 27- Trage-mă de mână, lipește-mă de tine!
Capitolul 28- Magie neagră
Capitolul 29-Luna plină
Capitolul 30-În amintirile lui
Capitolul 31- Dezamagire
Capitolul 32-Zile ploioase
Capitolul 33-Rochia albă...
Capitolul 34-Ceasul ticăie din nou. Tic-tac!
Capitolul 35-În captivitate
Capitolul 36- Plăpânda fată vârcolac
Capitolul 37-Complice
Capitolul 38- Plata complicelui
Capitolul 39-Misiunea "Bal mascat"
Capitolul 40- Ostatecul inimii
Capitolul 41- Mai aproape de suflet
Capitolul 42- Pene și sânge
Capitolul 43-Mușcătura
Epilog

Capitolul 7-Printre semenii mei, nebunii

2.3K 251 10
By DianaBlehoeanu

Piciorul îmi sângerează puternic. Pantalonul sfâșiat e îmbibat în lichidul plin de globule roșii. Adrenalina atenuează durerea, dar îmi pot da seama că întrega coapsă e sfâșiată , acoperită de tăieturi adânci.

Peste tot în jurul meu văd lame ascuțite, trupuri lipsite de viață înotând în bălți de sânge. Simt mirosul morții oriunde aș fi, și pot paria că ei pot simți mirosul sângelui meu ... 

Târșâindu-mi piciorul, reușesc să ajung  în dreptul ușii de la camera mea. Mă prăbușesc pe lemnul dur și plat,  îmi folosesc  pulberea de putere pe care o mai dețin ca să apăs pe clanță . Mă prăbușesc pe podea. Nu mai pot simți durerea ... e prea multă, prea copleșitoare, acum e doar o amorțeală a întregului meu trup... Corpul îmi cere iconștiența somnului . Simțeam  moartea pășind spre mine ... Eram pregătită să o întâmpin când i-am auzit vocea lui Trevis :

-Pe tine te vor!  glasul lui părea ștrangulat de efort . Reușise cumva să se cațere pe zidul clădirii și să intre pe fereastră.

Mă luă în brațe , ridicându-mi trupul vlăguit.  Am auzit scârțâitul unei uși , după care el mă așeză în cada îngustă din baie. Vărsă pe jos un tub de produse de curățat și   șamponul meu cu rodie , apoi îmi clătește rana cu apă rece.

-Nu adormi , Madeline!  Stai trează , ok?

Vocea lui răsuna cu ecou în timpanele mele. Aș fi vrut să-l întreb ce voia să spună cu faptul că ei  mă voiau pe mine , dar  mușchii  nu mă ascultau, de parcă ar fi fost deconectați de la circuitul nervos ...

-Ascută-mă! spuse clătinându-mi capul. Concentrează-te pe sunetul vocii mele , bine?

Aș fi vrut să-mi clatin creștetul în semn că da, dar   nu aveam controlul asupra trupului meu sleit.

-Dacă nu îți revii , vom muri cu toții aici. Trebuie să te trezești și să îi oprești. Ești singura care i-ar putea opri , Madeline! Tatăl tău contează pe tine!  Viața Maliei depinde de tine! Viața mea depinde de tine! Așa că nu adormi... Trebuie să îți revii ...  îmi spunea el în timp ce rupse materialul pantalonilor mei.

Pleacă în camera cealaltă și se întoarse cu un cearșaf curat pe care îl rupse și îl îmbibă cu acea licoare  de culoarea liliacului .Când materialul îmbibat îmi atinse rana , durerea reapăru , iar substanța îmi făcu rana să ardă , durerea devenind  volatilă, o panglică de fum colorat și înecăcios , cu miros îmbâxit de carne arsă, iar durerea scoase un strigăt din gura mea .

-E legat de tine...

Obrazul mă ustura  când am făcut ochii mari. Deasupra mea stătea Malia, cu genunchii pe lângă coapsele mele și o privire tulbure ce mă ațintea.  Mi-am atins obrazul înroșit și am realizat că palma ei mă trezise. Pișcături fine îmi acaparau obrazul, iar creierul mi se clătina în cutia sa buimac.

-Ai de gând să strigi așa de fiecare dată?

-Ce s-a întâmplat? încă procesam ceea ce văzusem în vis. Ceea ce simțisem în vis. Și cu teroare încercam să neg, amintindu-mi de ce îmi zicea Malia , ceea ce mirosisem în vis.

-Mă îmbrăcam, pregătită să plec la instructaj când ai început să strigi ca o descreierată! Așa că te-am plesnit, spuse ea de parcă îmi enumera ingredientele unei prăjituri cu cafea.

-Asta e cea mai tandră modalitate de a mă fi trezit?

-Nu , dar e cea mai rapidă și eficientă, spuse îndepărtându-se de pat.Nu ar putea nega, știu că i-a făcut plăcere- o plăcere sadică , inexplicabilă- să îmi lase desenate pe obraz degetele ei.

- Măcar spune-mi că nu l-ai chemat pe Trevis. Piciorul meu ! Trebuie să-mi verific piciorul!

-Oricum spusese că vine. Eu trebuie să plec!  spuse legându-și șireturile adidașilor.

Am așteptat  sunetul balamalelor scârțâind, după care, cu ochii închiși dureros de tare, am îndepărtat pătura de culoare anostă. Am deschis un singur ochi, cu teamă. Spre mirarea mea, ... piciorul meu era exact ca înainte de a mă culca. Am expirat ușurată, mulțumind providenței pentru piciorul intact.

Mi-am luat jurnalul căzut pe podea, chinuindu-mă să-mi amintesc dacă scrisesem aseară în el. Când l-am deschis, pixul se rostogoli și căzu pe parchet, grăbindu-se spre birou unde se opri ciocnindu-se de obstacolul lemnos- piciorul scaunului. Ignorând evadarea pixului, am privit jurnalul. Una dintre pagini era plină de desene, de semnul de pe inelul meu desenat în orice petic din pagina de hârtie...

Ce se întâmplă cu mine...?

***

-Madeline , ești ok? Trevis continua să ciocănească agresiv în ușă, imaginându-și probabil că o sparge și vine după mine.

Nu știu... , mi se topiră cuvintele pe buze. Mă holbam de o jumătate de oră la încheieturile mele. Neatinse , acoperite de piele fină, lipsite de cicatrici. Normale. Unde dispăruseră rănile adânci, unde plecase durerea?

-Sparg ușa! amenință el.Eu ce-am spus? Adonisul ăsta are numai fantasme în cap! Unde se trezește, într-un film prost în care fata își taie venele, se îneacă voit în cadă sau face o capcană a morții folosindu-se de feon și apa din cadă?

 -Nu! Mă spăl și vin! l-am liniștit.

Totul era mult prea comfuz ... mult prea ciudat. Luasem o hotărâre importantă , venisem aici cu gândul unui început nou ... Spencer spusese că avea nevoie de timp și încă nu se întorsese. Nu o condamn. În locul ei nu m-aș mai întoarce... Însă nu m-am putut opri până acum din a mai spera la ceva mai bun pentru mine însămi. Pentru că așa e clădită ființa noastră muritoare. Dacă am renunța la speranța în ceva mai bun, nimic nu ar mai fi la fel de colorat, nimic nu ar mai avea un gust la fel de bun, iar viața nu ar mai fi altceva decat așteptarea morții.

Nu-mi dorisem niciodată până atunci atât de tare să simt atingerea morții. Niciodată până în visul de aseară , niciodată până atunci...

Mecanic , am întins mâna spre șamponul meu . Am întors flaconul cu susul în jos, dar nimic nu se prelinse din el. 

Șamponul... În vis , Trevis vărsase șamponul pe jos...

***

Mi-am îmbrăcat bluza cu mânecă lungă și pantalonii scurți, acoperindu-mi  încheieturile cu un rând nou de bandaje. Dacă s-ar fi observat că nu le mai aveam, Trevis probabil s-ar fi culcat în fața ușii, pe preșul vechi, ros de ani , poate decenii de folosire.

Am ieșit din baie și l-am zărit pe Trevis întins pe patul meu, cu mâinile și picioarele întinse în formă de X. Patul era prea mic pentru trupul lui alungit , iar picioarele îi atârnau pe lângă saltea .Am luat perna Maliei și am țintit spre chipul său. Își flexă mâinile și o prise  înainte ca aceasta să îl atingă vreun pic. Se  sprijini într-un cot,  cercetându-mă cu o privire zeflemitoare.

-Cară-te! i-am spus așezându-mă pe un colț al patului , încercând să-i împing trupul greu cu talpa încă umedă. Am reușit să mă vâr sub pătură ,  îngrămădită între zid și el.

-Ce-ți mai fac mâinile?

-Pleacă , Trevor!  Am nevoie de spațiu personal.încerc să îl înping măcar puțin folosindu-mi ambele picioare, însă nu reușesc nici măcar să-l clintesc.

-Eu cred că ai nevoie de sprijin moral.

-Tu ești sigur că faci asta doar pentru că te-a pus tata să o faci? Pentru că mie mi  se pare că încerci să mă calci pe nervi din proprie inițiativă!

-Nu asta încerc să fac. Nervii tăi încinși sunt doar un bonus!

-Doar pleacă ,Trevis... am suspinat. Nu plânge! Madeline , nu plânge!

-Majoritatea fetelor mi-ar cere să rămân, glumi el.

-Eu ți-aș tăia urechile și ți le-aș coase la ceafă , zău. Nu vreau compania ta. Vrei să fii util? Du-te și cumpără-mi un flacon de șampon și lasă-mă singură.

-Și dacă te-aș lăsa singură, ce ai face?încerca el să ignore amenințarea mea. Ai dormi și te-ai gândi la ce ai lăsat în urmă, ai scrie în jurnal? spuse ridicându-l de pe podea.

I-am înșfăcat încheietura lăsând pătura să-mi descopere chipul : ochii roșii, afundați în orbite, buza înroșită de la mușcăturile dinților încrecând să nu plâng,  părul ud și încâlcit .Nu i-am evitat privirea, ci l-am privit direct în hăurile sale negre , ochii ai căror iriși și pupilă erau de nediferențiat.

-Ai citit din el?

-Viața-tenelovelă a  lui Madeline Miller? Nu, mulțumesc, deja știu prea multe!

-Madeline Salinas , de fapt , l-am corectat răsuflând ușurată.

Telefonul îi țârâi și se ridicase ca și fript din pat, răspunzând.

-Alo?  Apelantul îi spuse  ceva lui Trevis iar el se încruntă. Credeam că i-ai spus aseară, răspunse el încordat.

Mi-am dat seama că vorbea despre mine după modul în care  mă privi pe furiș pentru o secundă, după care se îndreptă spre ușă. Ce fel de secrete ar fi putut avea Trevis despre mine? Nu știam, dar cu siguranță voiam să aflu. M-am apropiat mergând pe vârfuri de ușă și mi-am lipit urechea de lemnul rece.

-Nu poți amâna la nesfârșit! Nu o poți împiedica să meargă prin bază în timpul zilei! Nu e ca și cum mama ei ar fi fost un om obișnuit!  

După încă  zece secunde în care Trevis ascultă ce spunea apelantul, după care am auzit materialul pantalonilor săi foșnind când își puse telefonul în buzunar. Aveam trei secunde pentru a mă mișca de lângă ușă astfel încât să nu mă dau de gol că îi ascultam apelul. Așa că în cea mai mare viteză am făcut un pas de gigant spre  geanta mea de voiaj, tolănită încă pe podea. Trăsesem la nimereală un tricou când el intră din nou în cameră.

-Amânăm plimbarea? Tatăl tău vrea să fac ceva pentru el.

-Deja îl iubesc pentru simplul fapt că m-a scăpat de tine !

-Nu mai spune! se încruntă el. Ar trebui să-ți amintești că el m-a pricopsit cu tine.

-De fapt , m-a pricopsit pe mine cu tine, iar tu m-ai pricopsit pe mine cu Malia, care - apropo- mi-a mutat maxilarul cu o palmă, am spus prefăcându-mă că-mi masez obrazul rănit.

-De ce te-a pălmuit Malia? sprâncenele lui nisipii  se înălțară întrebătoare.

-Țipam și eu ca un om normal în somn... am spus zâmbind.

 -Țipi ca o banshee , nu e de mirare.

-Ca o ce ? mi-am înclinat ușor capul cu o figură nedumerită întipărită pe chip.

-Nu contează! spuse realizând că spusese o prostie. Trebuie să plec! Își îmbrăcă jacheta și ieși grăbit pe ușă. I-am auzit pașii apropiindu-se din nou, iar capul său răsări prin crăpătura ușii: Să nu faci prostii cât lipsesc!

-Plănuiam să-mi tai venele cât lipsești tu, am răspuns  rostogoindu-mi ochii în orbite.

El deschise ușa și se apropie de noptiera pitică, cea văduvită de un picior. Din spatele ei scoase un  fel de pumnal și în așeză în confortul buzunarului. Gura mea se deschise larg, căzând până în pământ de uimire.

 -Pot să plec liniștit acum? rânji el realizând că-mi furase cuvintele , lăsându-mă lipsită până și de monosilabicul "Da".

Plecă fără să mai aștepte un răspuns din partea mea, iar eu rămăsesem blocată pentru încă trei minute. Cu ce scop ar ține niște oameni întregi la cap  un pumnal  în cameră? Oameni întregi la cap fiind cuvintele de bază în această întrebare... mi-am spus.

Continue Reading

You'll Also Like

61.5K 5.3K 84
Taehyung și JungKook se întâlnesc într-un club de gay,și au o aventură de o noapte,însă acea seară le va schimba viața la amândoi și le va uni destin...
13.4K 1.5K 48
FINALIZATĂ ,,Un altfel de Crăciun" este o poveste despre speranța reînnoită de Crăciun. Urmărită constant de trecut și protejată de iubirea frăț...
1.2K 187 5
Volumul doi al seriei,, Eclipsă". Cărțile pot fi citite separat. Noaptea a fost mereu refugiul unora și coșmarul altora. Unii găseau în întu...
300K 12.9K 33
Moștenirea lui Army este prima carte dintr-o serie de trei, începând cu povestea lui Army, continuând cu cea a lui Black și terminând cu cea a lui D...