Het jongens internaat (VOLTOO...

By xo_love_writing_xo

71.5K 1.1K 582

Wat als je door je ouders naar een internaat wordt gestuurd? Maar niet zomaar een internaat, nee een jongens... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50

Hoofdstuk 42

1.1K 15 3
By xo_love_writing_xo

Ik word langzaam wakker en open mijn ogen. Ik kijk in het gezicht van Caleb die nog diep ligt te slapen. Zijn armen zitten nog stevig rond mijn middel geslagen. Ik besluit om nog even te blijven liggen.

Ik kruip nog wat dichter tegen hem aan en ik voel direct zijn grip versterken. Ik kijk omhoog en zie dat hij wakker is. 'Sorry. Ik wilde je niet wakker maken.' Zeg ik zacht. 'Geeft niks. Ik vind het niet erg om op deze manier wakker te worden.' Ik begin te blozen en verstop mijn gezicht tegen zijn borstkast. Hij lacht even en drukt dan een kus op mijn haar. 'Caleb?' 'Mhm.' 'Weet de rest van.... je zusje?' Vraag ik voorzichtig. Hij knikt langzaam en ik zie dat hij tegen de tranen moet vechten. Ik ga recht op zitten en kijk hem meelevend aan. 'Kom. We gaan ontbijten.' Hij kijkt me verrast aan wat mij een glimlach oplevert. Ik trek hem mee uit bed en loop naar het keukentje. 'Goeiemorgen!' Zeg ik opgewekt tegen Cody. 'Goeiemorgen.' Antwoord hij.

Ik zet de water koker aan en haal mijn telefoon tevoorschijn. Na het ontbijt pak ik mijn tas in en kleed ik me om voor mijn eerste les.

'Ik ga er vandoor.' Ik wuif ze alle twee gedag en loop de gang op. Ik open langzaam de deur van de kamers van Aiden, Noah en Brian en loop naar binnen. 'Goeie morgen.' Ik glimlach naar Brian en klop op de deur van Aiden. Niet veel later gaat hij open. 'Ik ben hier om Grace te spreken.' 'Je komt niet eens voor mij?' Zegt hij nep gekwetst. Ik schud lachend mijn hoofd en niet veel later verschijnt Grace voor mijn neus.

'Zullen we na mijn lessen een meidenmiddag weg?' Ze knikt hevig en zodra ik Grace goed bekijk schiet ik in de lach. Hun haar zit door de war en Grace heeft een laken om zich heen gewikkeld. 'Ik laat jullie weer.' Lach ik. 'Tot vanmiddag.' Zegt ze terwijl ze rood aanloopt.

Ik loop terug de gang op en loop naar mijn les. 'Hey Sky!' Ik draai me om en zie Andrew naar me toe komen lopen. 'Hé. Hebben wij dezelfde les?' Vraag ik fronsend. Hij knikt en lacht even. 'Ik ben gewisseld van pakket. Ik knik en niet veel later kunnen we het lokaal binnen. We besluiten naast elkaar te zitten en kletsen meer dan dat we iets nuttigs uitvoeren. Na een paar uur hebben we pauze. Ik pak mijn spullen in en loop met Andrew naar de kantine. Zodra we er zijn zit de rest er allemaal al. Ik ga naast Cody zitten en pak mijn flesje water uit mijn tas.

'Hoe was jullie eerste paar uur?' Vraag ik na een paar slokken. 'Saai.' Antwoorden ze vrijwel allemaal. Ik grinnik even en sta op. 'Ik ga even naar het toilet.'

Ik kijk onderweg wat op mijn telefoon en zie dat ik wat gemiste appjes heb. Ik grinnik als ik zie dat het Grace is die zeurt dat we moeten opschieten.

Ik word omgedraaid door een paar handen die me bij mijn heupen vast pakken. Zodra ik zie dat het Caleb is verschijnt er een grootte glimlach op mijn gezicht. 'Kan je me niet langer missen?' Lach ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Nee, zeker niet nu ik hoor dat je vanmiddag ook weg bent.' 'Vanavond ben ik toch weer bij je.' 'Dan mag je het niet te laat maken.' Ik grinnik en schudt mijn hoofd. 'Nog 2 uur.' Zucht ik. 'Morgen het schoolfeest van Grace.' Ik word direct enthousiast. Ik was helemaal vergeten dat dat morgen al was. 'Ik ga nog even naar het toilet en dan de laatste twee uur door zien te komen.' Caleb knikt en geeft me nog even een kus.
'Dan zie ik je vanavond.' Ik knik en loop het toilet binnen.

Na de laatste twee uur loop ik door naar de kamer van Noah, Brian en Aiden. 'Grace!' Roep ik zodra ik binnen ben. Noah kijkt direct op van zijn telefoon. Grace komt de badkamer direct uitgestormd. 'Eindelijk!' Roept ze opgewekt uit. 'Ben je zover?' Vraagt ze. Ik knik en wissel mijn tas om. 'Ik haal vanavond mijn tas op.' Noah knikt en wuift ons gedag. Grace en ik lopen naar buiten en lopen richting de stad.

'Dus het gaat goed tussen jou en Aiden.' Zeg ik met wiebelende wenkbrauwen. Ze schudt lachend haar hoofd. 'Ja, eigenlijk gaat het inderdaad heel goed. Hij is zo lief en doet ook echt alles voor me.' Ik moet glimlachen als ik zie hoe blij ze is. 'Maar jij en Caleb...' Zegt ze grijnzend. 'Sinds wanneer? Hoe? Waarom wist ik het niet?' Ik moet lachen en schud mijn hoofd. 'Nog maar een paar dagen. En het gebeurde gewoon.' 'Het gebeurde gewoon? Ineens zijn jullie een koppel.' Lacht ze. 'Nee er was gewoon een moment en toen zoende hij me. Daarna ging het gewoon vanzelf.' Ze glimlacht naar me en trekt me in een knuffel. 'Dat betekent dat je dus wel een date hebt.' Ik knik en moet lachen. 'Als ik geen date had was dat ook niet het einde van de wereld.'
'Waarom had je het me niet verteld?' 'We wilden niet dat Noah het al wist. Dat ligt gewoon allemaal nog wat moeilijk.' Ze knikt begrijpend en sleurt me een andere straat.

'Een bioscoop?' Zeg ik lachend. 'Een echte meidenfilm.'
Grijnst ze. 'Je had dit al helemaal uitgedacht, of niet soms.' Zeg ik hoofdschuddend. 'Ja wat moest ik anders doen in de tijd dat jij je lessen had?' 'Touché.'

Nadat de film is afgelopen lopen we op het gemakje terug naar het internaat. Het is al erg donker aangezien we richting de winter gaan. We horen een paar stemmen achter ons zodra we met zijn tweeën door een klein steegje lopen. Ik kijk naar Grace die me zenuwachtig aankijkt. Niet veel later wordt er hard gefloten.

We kijken achterom en zien een groepje jongens achter ons aanlopen. We beginnen harder door te lopen totdat ze van alles beginnen te roepen. We besluiten dan toch maar terug te rennen. We negeren de niet begrijpende blikken en haasten ons terug naar het internaat. Zodra we binnen zijn kijken we elkaar even kort aan schudden dan ons hoofd, helemaal buiten adem. 'Wat denken ze wel niet. Ik had niet een gestretcht.' Zegt Grace ongeloof waardig. Ik moet lachen en we lopen weer de trappen op richting onze kamers. We openen de deur en ik zie Cody al op de bank zitten. 'Nou was het een geslaagde middag?' Vraagt hij zodra hij ons opmerkt. We knikken en ploffen neer op de bank.

'Waar is de rest?' Vraag ik zodra ik opmerk dat er voor de rest niemand is. 'Bij Brian op de kamer.' Antwoord hij. 'Waarom ben jij daar dan niet?' Vraagt Grace. 'Ik voelde me niet lekker dus ik keerde even terug naar de rust en stilte.' Lacht hij kort. 'Oei oei. En toen kwamen wij.' Zeg ik. 'Precies.' Antwoord hij. 'Ik geef hem een zachte stomp en kijk hem onderzoekend aan. 'Gaat het wel al weer wat beter?' Hij knikt even en glimlacht dan. 'Kom kom.' Ik trek hem overeind en duw hem op zijn bed. 'Blijf liggen.' Zeg ik bevelend. Ik loop door naar de keuken en zodra ik zie dat Grace al de thee inschenkt moet ik lachen. 'Top duo!' Roepen we allebei uit. Ik pak de kop thee over en breng hem naar Cody. 'Jij gaat lekker uitzieken zodat je morgen mee kan naar het feest.' Zegt Grace streng. Hij knikt even en sluit zijn ogen weer. We lopen zijn kamer uit en lopen de gang over naar Brian zijn kamer.

We lopen naar binnen en zien de rest al zitten. Ik kijk om maar zie Caleb niet. Grace drukt vrij snel haar lippen op die van Aiden en gaat daarna op de bank zitten. 'Hoe was het?' Vraagt Noah. 'We hebben ons prima vermaakt.' Lachen we. 'Dat zal wel ja.' Zegt Brian lachend. De deur gaat open en Caleb komt naar binnen. Zodra hij me ziet komt hij naast me zitten. 'Heb je je vermaakt?' Vraagt hij. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn schouder. Het is ondertussen half 9. We kijken met zijn allen nog een horror film.

Nadat de film is afgelopen is het rond elf uur. Ik begin te gapen en Caleb stoot me zachtjes aan. 'Wil je gaan slapen?' Ik kijk even naar de rest en knik dan. 'We moeten morgen wel allemaal helemaal fit een wakker zijn. We staan op en wuiven de rest gedag. 'Tot morgen!' Grace en ik geven elkaar nog een knuffel en daarna loop ik met Caleb terug naar onze kamer.

Ik duw zachtjes de deur van Cody open en zie dat hij slaapt. Ik sluit hem weer zachtjes en loop naar de badkamer. Ik kleed me om en zing zachtjes wat. Zodra ik me heb klaargemaakt om te slapen loop ik naar mijn kamer. Mijn deur gaat open en Caleb staat in de deuropening. 'Mag ik erbij?' Vraagt hij met een klein onzeker glimlachje. Ik knik en sla de deken open. Ik kruip tegen hem aan en hij sluit zijn armen om me heen. Niet veel Later val ik in slaap.

De volgende ochtend open ik slaperig mijn ogen. 'Het is de dag van het schoolfeest van Grace. Ik hoor al gepraat komen uit de kamer en kijk op naar Caleb die nog ligt te slapen. Ik ga recht op zitten en pak mijn telefoon. Ik kijk wat op sociale media en open wat gemiste berichtjes. Ik hoor Caleb zuchten en keer me naar hem. 'Morgen.' Glimlach ik. 'Morge.' Zegt hij met een hese ochtend stem. Niet veel later gaat hij ook recht op zitten. 'Ben je al lang wakker?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Tien minuutjes ofzo.' Hij knikt even en staat dan op. 'Hoor jij ook stemmen vraagt hij. Ik knik en spring ook op. We openen de deur en zien Cody dan praten met een meisje. 'Goeiemorgen.' Zeg ik vrolijk terwijl we maar ze toe lopen. 'Hey, ik ben Kaylee.' Zegt ze vriendelijk. Ik stel me ook voor en plof met haar op de bank. Ik stel haar wat vragen over haar relatie met Cody. Uiteindelijk komt Grace ook binnen gewandeld.

Ze kijkt even naar Kaylee en stelt zich dan voor. 'Zullen we anders met zijn drieën nog even de stad ingaan? Dan kunnen we ons daarna samen klaarmaken.' Stelt Grace voor. We knikken alle twee instemmend en springen op.

Ik loop de badkamer in en poets mijn tanden. 'Ik ga nog even met de jongens uit.' Zegt Caleb die in de deuropening verschijnt. 'Oké. Zolang je maar op tijd terug bent.' Lach ik. 'Jij ook.' Ik knik en steek mijn haar in een staart. 'Ik ga me omkleden.' Kondig ik nog aan voordat ik mijn kamer in glip.

Ik pak een setje uit mijn kast en nadat ik me heb omgekleed loop ik mijn kamer uit. 'Ik ben klaar.' Glimlach ik. Ze knikken en ik wuif de jongens gedag. 'Zullen we naar Starbucks gaan?' Vraagt Grace. Kaylee knikt instemmend en ik uiteindelijk ook.

We stappen binnen en ik zie Dominic al staan. Zodra wij de volgende zijn verschijnt er een grootte glimlach op zijn gezicht. 'Gaat het weer wat beter?' Ik knik snel en bestel onze koffies. We nemen plaats aan een tafel en wachten op onze drankjes. 'Hoelang hebben jij en Cody al?' Vraagt Grace nieuwsgierig aan Kaylee. 'Zo een drie en een half jaar ongeveer.' Zegt ze trots. Grace en ik glimlachen allebei naar elkaar, zodra we zien hoe ze begint te stralen als ze over hem praat.

'Maar Skylar. Jij en Caleb zijn dus samen?' Vraagt ze. 'Ja, maar nog niet zo lang hoor.' Glimlach ik. 'En jij Grace? Heb jij een vriend?' Vraagt ze. 'Aiden en ik zijn samen.' Knikt ze. 'O echt, Wat leuk!' 'Jullie koffie.' We kijken op en Dominic staat voor onze neus. 'Dank je.' Hij knikt en ik spring snel op. 'Ik ben zo terug.' Zeg ik. 'Dominic!' Ik pak hem bij zijn arm waardoor hij stopt met lopen. 'Ja?' Vraagt hij. 'Kan je ik heel even spreken? Alleen.' Vraag ik. Hij knikt en loopt naar de kantine voor het personeel. Ik volg hem en sluit de deur achter ons. 'Dank je.' Zeg ik terwijl ik naar beneden kijk. 'Voor wat?' Vraagt hij. 'Dat je me terug naar het internaat hielp. Dat je me in de gaten hield.' Hij trekt me in een knuffel en lacht weer even. 'Daar heb je toch zeker vrienden voor. Nou hup, ga terug naar je vriendinnen en geniet van je koffie.' Zegt hij terwijl hij de deur opent. Ik loop door en pak mijn koffie. 'Zullen we terug gaan?' Vraag ik als ik mijn koffie van tafel oppak. Ze knikken.

Eenmaal terug op het internaat leg ik mijn spullen neer op mijn kamer. Grace zet de tv aan en ploft neer op de bank. Kaylee loopt Cody's kamer in en ik leg mijn telefoon even aan de lader. Ik loop weer terug naar de kamer en plof naast Grace neer op de bank. We kijken wat tv om de tijd wat sneller voorbij te laten gaan. Tegen zeven uur besluiten we ons dan ook klaar te maken.

Continue Reading

You'll Also Like

83.4K 1.1K 143
Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt.
178K 2.4K 43
hai ik ben nova ( noof) ik ben 21 jaar en woon nog bij mijn ouders voor mijn studie. ik woon in ameide. ik woon naast familie het lam die kennen jull...
179K 4.8K 74
Hey ik ben Jess de meeste mensen hier in Frankrijk kennen me ook wel als the writhe ik ben een wereldberoemde kickbokser Ik heb een prima leventje e...
1.1M 27.6K 64
Wat doe je als je ouders voor een lange tijd ergens naartoe gaan en de badboy van de school je huisgenoot wordt? Jordan (17) was best boos toen ze ho...