Red Room || Steve Rogers

By nerwio

37K 2.4K 4.6K

Kırmızı odada yetişen tek karadul Natasha-.. Üzgünüm.. Natalia mıydı? Hayır, kesinlikle değildi. Alina Ivan... More

~1~
~2~
~3~
~4~
~5~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
~21~

~6~

2.2K 137 342
By nerwio

⚜️

Alina hipnoz olmuş gibi adamın siyah gözlerine bakarken zorla yutkundu.

"B-Ben..-"

"Alina!! Sadece bana bak!! Onu düşünme!! Aklına girmesine izin verme Alina!! Beni düşün!! Kendini düşün!! Steve'ı düşün!! Grubu düşün!!"

"Bir cevaba ihtiyacım var Alina. Beni dinleyecek misin?"

"B-Ben.. B-Ben.. E-Evet.."

Ivan kıza gülümseyip ayağı kalkarken mutlulukla sesi kapattı. O sırada Tony duvarda asılı olan zırhından inip hızla adama saldırırken anahtar odanın ilerisindeki cam kırıklarının arasına bir yere fırlamıştı.

Natasha baş dönmesinden hareket edemezken adam ile Tony deli gibi dövüşüyordu. Birbirlerini o duvardan o duvara iterken Alina sadece hipnoz da gibiydi.

Her şeyin farkındaydı ama önünde bir duvar vardı. Önünde tuğlalardan yapılmış çok sert bir duvar vardı ve o bunu kıramıyordu. Zihni bunu engelliyordu. Uzandığı yerde hiç hareket etmezken tüm sesler ona bulanıklaşmıştı. Gözleri dolmuştu ve aslında bu dünya da değil gibiydi. O sadece bedenen buradaydı. Zihnen o duvarın arkasındaydı ve deli gibi yumrukluyordu, bağırıyordu. Kendisine söylenenleri yapmamak için direniyordu. Kuralları yıkmak için, kendine kavuşmak için, benliği için.. Direniyordu.

O duvara her vurdukça aklında oradan oraya bulanık sesler dönerken kafayı yememek çok zordu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sen mükemmel bir karadulsun! Seni herkes çok seviyor!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Teşekkür ederim Alina."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Beni dinleyecek misin Alina?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Eğer kendini bulmak istiyorsan git ve kendi isteğinle tedavi ol çünkü burası psikatri kliniği değil."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Beni yaralamayacaktın Alina. Beni yaralayanı öldürürüm."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sana güvenebilir miyim Alina?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sana güvenmiyorum. Natasha ya da Steve umrumda değil. Sen bir ajansın ve Natasha'yı kaçırmak için geldin. Geçmiş umrumda değil. Ne yaşadığınız umrumda değil. Sen sadece beyni yıkanmış ve ölüm makinesi olarak yetiştirilmiş bir kızsın."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Yanımızda olacak mısın?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Benimle misin?"

"Evet.. Sonsuza kadar."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tony adamın mükemmel dövüş yetenekleriyle başa çıkamayacağını anladığında büyük bir küfür savurdu. Güçlü adam onu yakasından tutup kırık şişelerin dolu olduğu bir şeride yatırdığında Tony'nin küfürleri artık dışarıdan da rahatlıkla duyuluyordu.

Tony kurtulmak için adama birkaç defa yumruk atarken elinin bir düğmeye çarpmasıyla şerit çalıştı. O sırada adam Tony'ı bırakmamak için kendisi de şeride çıkarken Tony bulduğu küçük bir fırsatla kalkmak için yeltendi. Adam bu sefer de onu durdurup üstüne çıkarken yerdeki Natasha her kalkmaya çalıştığında baş dönmesi yüzünden yere yapışıp duruyordu. Aynı zamanda yardım için Alina'ya seslenirken Alina sadece yerde uzanmış, mavi gözlerini  bir yere odaklamış öylece duruyordu.

"NATASHA!! BİR ŞEYLER YAP!! BU ŞERİT BAMBAŞKA BİR YERE GİDİYOR!"

Natasha başını zorla kaldırıp koca şeridin nereye gideceğine bakarken şeridin biraz dolaşıp sonrasında paketlenmiş şişelerin ayrılması için kullanılan bıçağa ilerlediğini fark etti. Anında yeşil gözleri nemlenirken hızla Alina'ya yeniden döndü.

"Alina!! Kalk ayağı ve bana yardım et!! Hadi!"

Natasha hiç hareket etmeyen kıza bakarken Tony şeritte üstündeki adamdan dayak yiyordu ve bu yüzden konuşamıyordu bile.

Natasha Alina'dan ümidi kesmeye karar verdiğinde içinde oluşmuş hüznü bir kenera fırlattı. Alina onu dinlememişti.. Yine. Yine dinlememişti.

Kızıl kadın kendini yerde sürükleyip düğmeyi kapatmak için ilerlemeye çalışırken düğmeye oldukça uzaktı ve asla yetişemeyeceği belliydi. Dolmuş gözlerle yine de pes etmezken bıçağa biraz daha yaklaşmış Tony ' e baktı. Korku dolu titrek bir nefes verdiğinde bir anda ayağı kalkan Alina'yı görmesiyle yutkundu.

Alina ayağı kalkıp direkt olarak şeritte bıçağa doğru giden ikiliye doğru yürüdü ve Ivan ' ı adamın üstünden hızla şeridin diğer tarafina itip Tony ' ı kendi tarafına çekti. Tony yediği dayaklar yüzünden güçsüzlükle yere devrilirken Alina ' nin kendini kurtarmasıyla kaşlarını çattı. O.. gerçekten.. kendini mi kurtarmıştı ?

Alina bıçağa yakınlığını umursamadan gözü dönmüş bir şekilde şeridin üstünden diğer tarafa geçti. Ivan hızla ayaklanıp kızın hemen önüne öfkeyle dikilirken bu planında yoktu.

Ivan : SEN NE YAPIYORSUN ?! BENİ DİNLEMEN GEREKİYOR !!

Alina : ARTIK SENİ DİNLEMİYORUM IVAN !! SEN BİR HİÇSİN !! AKLIMI KARIŞTIRAMAYACAKSIN !!

Alina el çabukluğu ile adamın belindeki bıçağı alıp ona tutarken Ivan kızın ona zarar veremeyeceğini bildiği için hiçbir şekilde hareket etmedi. Alina buna daha çok sinirlenip adamın yüzüne bıçakla kaşının üstünden başlayarak yan , derin bir çizik attı. Bıçak adamın kaşını , burnunun üstünü , dudaklarını ve çenesini keserken acıyla yere düştü. Alina kan damlayan bıçağı gözlerinden yaşlar akarken yere atıp yerde uzanan adama baktığında artık o Alina ' ydı.

Artık o gerçek Alina ' ydı. O da artık insandı. Kurallarını yıkmıştı. Duvarlarını , engellerini , kötü duygularını , düşüncelerini , geçmişini.. eski Alina ' yı yıkmıştı. O artık gerçek Alina ' ydı. Daha önceden de hep olması gereken kişi. Kendisi.


/ 25 Mayıs , 2010 /

Alina mavi gözlerini pencereden dışarıya kitlemiş derin derin düşünürken aklı gerçekten çok karışıktı.

2 gün önce Ivan ' ın karşısına geçtikten sonra kendine geldiğini hissetmişti. Kendini bulduğunu hissetmişti ama aklı hala karışıktı. Nedenini bilmiyordu ama bir şeyler hala aklını karıştırıyordu.

Hüzünlü gibiydi ama bir yandan da çok sinirliydi. Pişmandı ama bu kendini ezmiyordu. Mutlu gibiydi de ama yaptıkları aklına gelince buruklaşıyordu. Aklı karışıktı.. ne hissetmeliydi ?

Alina sessizce oturmuş dışarıyı izlerken yanına oturan biriyle mavi gözlerini hızla ona çevirdi.

Tony : Selam..

Alina , Tony ' nin yanına oturmasıyla kaşlarını kaldırıp merakla adamın dayak yediği için kızarık ve morarık suratına baktı. Tony kızın ifadesine sıkıntıyla biraz güldü ve oturduğu yerde biraz öne yaklaşıp dirseklerini dizlerine sabitledi.

Alina : Selam.. ?

Tony : Nasıl olduğunu merak ettim. O günden sonra hiç konuşmadık ve.. o gün.. gerçekten.. kendin gibiydin. Olman gerektiği gibi.

Alina gözleriyle adamı onaylayıp burukça gülümserken konuştu.

Alina : Biliyorum.. bunu kesinlikle daha önce yapmalıydım.

Tony kızı onaylayıp bakışlarını yere doğru çevirdiğinde aklındaki şeyi nasıl söyleyeceğini düşünüyor gibiydi. Alina merakla adamın diyeceği şeyi beklerken Tony sonunda bir karar verip kıza yeniden baktı ve konuştu.

Tony : Ben.. senden.. özür dilerim Alina. Zor günlerden geçiyordun , hala geçiyorsun ve sana öyle davranmamalıydım. Sadece gruba bir şey olmasından korktum. Onlar ailem gibi.. beni anlıyor musun ?

Tony merakla kızın mavi gözlerine bakarken kız gülümseyerek onu onayladı.

Tony : Kurallarını yıkman , kendini bulman güzel. Gerçekten güzel.

Tony kıza gülümserken Alina cidden rahatlamıştı. Tony ' den özür duymak onu mutlu etmişti.

Alina : Önemli değil Tony. Bazı yerlerde bana öyle davranmanı da anlıyorum. Bence çoğu yerde haklı bile olabilirdin..

Alina göz devirip gülerken Tony kıkırdadı.

Tony : Her zaman haklıyım. Bu özür haksızım anlamına gelmiyor.

Tony kaşlarını kaldırıp bilmişçe gülümserken kız adama biraz güldü.

Alina : Bunu diyeceğini bilmeliydim !

Tony kıza birazcık daha gülerken aklına gelen şeyle gülmeyi kesip yeniden ciddiyete büründü.

Tony : Bir de.. bugün biraz kafa dağıtmak için akşam grupla evimde toplanacağız. Sen de gelmek ister misin ? Bence son yaptığından sonra sen de gruptan sayılırsın. Herkes için yeni bir başlangıç iyi olabilir.. ?

Alina duyduğu ile heyecanla gülümserken Tony kızın yüz ifadesini görüp biraz güldü.

Alina : Az önce beni gruptan saydın ve kendi evine eğlenmeye mi çağırdın ?!

Tony : Evet ama her an geri çekebilirim. 

Alina gülen adama utançla yüzünü gerdiğinde Tony birazcık daha gülüp zorla kendini durdurdu.

Alina : Kesinlikle geleceğim. Teşekkür ederim.

Tony kızı gözleriyle tatlıca onayladı ve veda edip yanından ayrıldı. Alina az önce aklında dolaşan tüm kötü ve cevapsız düşünceleri bir çöp poşetine atıp sadece akşamı düşünürken yanına gelen Natasha ile uzun uzun konuşup biraz zaman öldürdü.

Zamanın geldiğini fark eden iki kadın hazırlanmak için odalarına çekilirken Alina üstüne kısa , açık renkli bir kot şort ve dokusu satene benzeyen geniş gömlek giydi. Gayet güzel ve rahat olmuştu. Boynundaki kolyeleri düzeltti ve açık sarı saçlarını yana doğru atıp sevdiği parfümden sıktı. Tamamen hazır olduğuna karar verdiğinde Natasha ' nın odasına uğradı ve onu da alıp salondaki grupla buluştu. Grup eğlenerek siyah bir arabaya bindi ve direkt Tony ' nin evine gitti.

Grup arabadan inip kahkahalar ile kocaman beyaz eve yürürken Alina ev yüzünden büyülenmişti. Ev.. gerçekten mükemmel ötesiydi ! Eğer toplanılacaksa kesinlikle burada toplanmak en mantıklısıydı.

Grup evin önünde durduğunda kapı bir anda açıldı. Herkes içeri girerken Natasha kızın elinden tuttu. Bu tarz şeyler hala ona ilginç geliyordu ama kesinlikle alışacaktı.

Tony salonda kapıya doğru gelirken birbirlerini gören grup bir kahkaha attı. Anında herkes selamlaştıktan sonra kocaman beyaz koltuğa oturup anında sohbete başlarken ilk saat 5 dakika gibi geçmişti.

Tony saati fark ettiğinde aklına gelen şey ile ayaklanıp mutfağa gitti. Koca bir tepsi bira ile gelip masanın ortasına koyarken herkes biralardan çoktan almıştı. Tony tepside kalan bir birayla Alina ' nin almadığını gördü ve kaşlarını çatıp merakla sordu.

Tony : Alina ? İçmiyor musun ?

Alina : Daha önce hiç içmedim.

Tony : Ne ?!

Clint : Gerçekten mi ?!

Natasha : Orada.. alkol yok. Tamamiyle yasak. Yani o daha önce hiç alkol denemedi.

Tony duyduğu ile şaşkınca kıza bakıp sırıttı. O zaman bunu kesinlikle denemeliydi ! Tony birayı alıp kızın önüne koydu ve gülerek konuştu.

Tony : O zaman ilk alkolün için tebrikler !! Hadi sen de bizimle kaldır !

Tony gülerek şişeyi kaldırdı ve " Avengers ' a " diyerek bir kahkaha attı. Herkes adamın yaptığı gibi şişlerini kaldırıp " Avengers ' a " derken bakışların hepsi Alina ' daydı. İçecek miydi ?

Alina tüm bakışların kendine dönmesiyle gülüp şişeyi kaldırdı ve " Avengers ' a " diyerek gruba katıldı. Herkes kıza kıkırdarken Alina diğerleri ile beraber aynı anda şişeden birkaç yudum aldı. Tanrım.. bu cidden güzel değildi !

Alina yüzünü ekşitirken ona kahkaha atan grup Alina ' nin da kendine gülmesine neden olmuştu.

Alkollerle daha da çok eğlenen gruptan alkollerin birkaç defa yenilenmesi eğlencenin zirve noktasını koymuş olabilirdi. Herkes deli gibi ortamdaki esprilere gülerken özellikle Alina kesinlikle ilk defa içtiği için herkesten önce sarhoş olmuştu.

Tony : Steve ' ın orada ne dediğini hatırlayan var mı ?!

Clint : Aa.. şey..-

Natasha : Language !!

Grup büyük bir kahkaha atarken Steve utançla yüzünü yere çevirdi. Hadi !

Steve : Ama..- tamam kendimi savunmayacağım çünkü daha çok dalga geçeceksiniz. Pes !

Alina : Gerçekten savaşın ortasında " Language ! " mı dedin ?!

Alina bir kahkaha atarken Steve kıkırdayarak kızı izledi. Alkolün etkisiyle sürekli gülüyordu ve bunun yüzünden kesinlikle şuan çok daha güzel görünüyordu..

Clint : Ahh.. başım dönüyor.. Laura beni öldürecek.

Natasha : Onunla ben konuşurum. Bizi anlayacağına eminim.

Steve : Aranızda tek ayık olan ben olduğuma inanamıyorum..

Tony : Hey , ben de ayığım !

Thor : Ve ben de ! Ben bir tanrıyım !

Tony : Sen az önce uyumuyor muydun ?!

Alina : Thor ?! Sen sızmadın mı ?!

Alina ' nin merak ve şaşkınlıkla dediği şey herkesin kahkaha atmasına neden olurken Thor yüzünü ekşitti. Az önce sızmış mıydı ?! O niye hatırlamıyordu ?!

Komik konuşmalar biraz daha sürerken Alina baş dönmesine dayanamayıp lavoboya gitmek için ayağı kalktı. Lavoboya girip yüzünü birkaç defa yıkadı. Tanrım.. içmek böyle bir şey miydi ?!

Baş dönmesi yüzünden her şey onun için yavaş bir hal alırken kapının tıklanmasıyla kapıyı açtı. Steve merakla kıza bakarken iyi olup olmadığını merak etmişti.

Alina adamı görmesiyle gözlerini kapatıp lavoboya yaslandı ve ellerini tezgaha sabitledi. Steve onun bu haline kıkırdayıp içeri girdi ve kızın hemen önünde sırıtarak durdu.

Steve : Başın mı dönüyor ?

Alina : Evet.. sence ne zaman geçecek ?

Steve kızın dediği ile daha çok gülüp biraz mayhoş suratını izledi.

Steve : Sabaha anca ayılırsın.

Alina : Sabaha çok var.. !

Steve kızın isyanı ile göz devirdi ve biraz düşünüp yeniden konuştu.

Steve : Dinlenmek istersen seni binaya şimdi geri götürebilirim ya da-

Alina : Hayır ! Şimdi eve.. gitmeyeceğim. Bu geceyi bitirmek istemiyorum.

Alina son cümlesinden sonra parlayan mavi gözlerini açıp kendini hayranlıkla izleyen adama baktı. Steve kızın mavi gözlerini açmasıyla yutkunurken alkollü dudakları onu istiyordu. Tanrım.. !!

Steve kızın mavi gözlerini engelleyemediği saçma bir heyecan ile izlerken içindeki hisse dayanmak çok zordu. İlk defa böyle hissediyordu.. Peggy ' den sonra ilk defa..

Steve sessizce kendini izleyen kızın mavi gözlerini sessizce izlerken kendine bir anda yapışan dudaklar ile şok içinde kalmıştı.

Alina hiçbir şeyi umursamadan kollarını adamın boynuna sardı ve öpücüğü birazcık daha devam ettirip adama sıkıca sarıldı. Yüzünü adamın boynuna gömüp gözünden akan birkaç yaş yüzünden yutkundu.

Steve bir anda gerçekleşir bir anda biten olay yüzünden şok içinde kalırken kendine sarılan kızın fısıltı şeklinde söylediği şeyle kaşlarını merakla çattı.

Alina : Teşekkür ederim..

Steve : A-aa.. ş-şey.. b-ben.. ya-yani..- Neden ?

Alina : Sanırım ilk defa bir şey hissettim. İçimde.. bir yerde.. bir şey hissettim. İnsan gibi hissettim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Steve..

Steve duyduğu ile şokunu yavaşça üstünden atıp gülümseyerek ellerini kıza sardı ve ona sıkıca sarıldı. Onun böyle hissetmesi kendini mutlu etmişti. Alina kendisi sayesinde mutluydu. Nasıl olduğu önemli değildi. Sadece Alina mutluydu ve şuan onun için önemli olan tek şey buydu.

Kız ona uzun uzun sarılırken ikisinin de yaklaşık 15 dakikadır burada olduğunu fark eden adam korkuyla dondu. Tanrım !! İçeridekiler !!

Steve kızdan isteksizce ayrıldı ve dudaklarını utanç ile silip kızı lavobodan çıkardı. İkili salona beraber geri geldiklerinde grup gülmemek için dudaklarını birbirine bastırıyordu. Steve durumu fark edip içinden ilk defa küfür ederken Alina , Natasha ' nın yanındaki yerini yeniden aldı. Natasha anında kızın kulağına eğilip fısıldamaya başladığında çok fazla heyecanlanmıştı.

Natasha : Neden bu kadar uzun sürdü ?

Alina : Ne ?

Natasha : Neden uzun sürdü ? Yani ikinizin gelmesi.. ?

Alina : Alkollüyüm ve cidden her an uyuyabilirim. Biraz toparlandım sadece.

Natasha kızı inanmış gibi onaylayıp sırıttı ve önündeki alkolünden bir yudum aldı. Sohbet biraz daha sürüp konu her zamanki gibi Tony ' nin zenginliğine gelirken adamın sürekli olarak kendini övmesi deli gibi kahkahalara neden olmuştu.

Clint : Tony ? Senin kaç araban var ?

Tony : Aa..- Sadece bu evde mi toplam mı ?

Tony ' nin dediği şey grubun " Oooo " lamasına neden olurken Tony büyük bir kahkaha attı.

Tony : Hadi !! Bu evde sadece 6 arabam var !

Natasha : 6 mı ?! Yalan söylüyorsun !!

Natasha bir yastığı adama fırlatırken Steve şok içinde konuştu. 

Steve : Sadece bu evde 6 araban mı var ?!

Alina : Yalan söylüyorsun !!

Clint : Evet !! Kesinlikle yalan söylüyor !! Sadece bu evde en az 15 tane arabası olduğuna eminim !

Tony şok içinde bir kahkaha daha atarken elinde tuttuğu alkol şişesini kafaya dikip bitirdi ve ayağı kalkıp ellerini birbirine çarptı.

Tony : Biraz gösteri zamanı !! Kimler garaja geliyor ?!

Grubun hepsi anında ayaklanıp gülen adamı takip ederken Tony bir yandan da arabalarının hepsini anlatıp sürekli övüp duruyordu.

Kalabalık grup kahkahalar ile birkaç kat inip hayallerindekinden daha büyük bir garaja gelince yutkundu. Tony kahkahalar ile favori arabası olan gri r8 ' inin önüne geçip ellerini cebine attı ve arabaya yaslandı. Kafasını yanlarına çevirip gözlerini alaycı şekilde kıstı.

Tony : Yanlış saymadığıma eminim. Kaç tane var.. ? 6 mı ?

Tony şaşkın gruba kıkırdarken yaslandığı lüks arabanın üstüne rahatça uzandı. Grup anında mükemmel üstü arabaları incelemeye başlarken Tony sırıtarak onların ifadelerini izliyordu.

Clint : Tony.. Seni ***** ! Nasıl bu kadar paran olabilir ?!

Thor : Bunlar cidden.. güzelmiş !!

Steve : Bu.. son tanıtılan araba mı ?! Bunun çıktığını görmemiştim !

Tony : Zaten daha çıkmadı. Ben özel aldım.

Steve şok içinde adama bakarken Tony adamın ifadesine biraz daha güldü.

Alina : Tanrım !! Bu araba mükemmel !!

Alina bir arabanın içine girip gri deriden olan direksiyonu incelerken Natasha kızın yanına gelip ona biraz güldü.

Natasha : Hep hayal ettiğin arabaya benziyor , değil mi ?

Alina : Hayalimdekinden çok daha güzel !!

Tony : Evet. O gerçekten güzel.

Tony uzandığı arabanın üstünden kalkıp kızın yanına gelirken Alina arabanın içinden çıkmak istemiyordu.

Alina : Neden hep beraber biraz çıkıp arabalar ile gezmiyoruz ?

Clint : Bu arabalarla mı ? Bu kafayla mı ? Aa.. kesinlikle hayır !

Alina adama sarhoşluğun verdiği gevşeklik ile bir kahkaha atarken grup biraz kıkırdadı.

Tony : Benim için sorun yok. Steve zaten ayık.. ben de sürebilecek durumdayım. İki araba olarak ayrılabiliriz ?

Alina çok büyük bir heyecanla Steve ' e bakarken kabul etmesini çok istiyordu. Steve isteksizce başını yere çevirip biraz düşünürken kendine parlayan gözler ile bakan Alina ' yı görünce istemeden gülümsedi. Peki.. biraz eğlenmekten zarar gelmezdi.. değil mi ?

Steve : Tamam. Şehri biraz turlayabiliriz.

Herkes bir anda Steve ' ı alkışlarken Steve gülerek göz devirdi.

Tony : R8 ' i yani bebeğimi alıyorum ! Seni büyük bir zevkle geçeceğim Steve !!

Tony şeytanice gülerek arabaya binip torpidoda sakladığı güneş gözlüğünü taktı. Grup ona kahkahalar ile gülerken Clint ve Thor , Tony ' nin kullandığı gri R8 ' e , Alina ve Natasha ' da Steve ' ın kullandığı üstü açık siyah lüks arabaya bindi. Bu sırada Tony kendi arabasının motorunu biraz bağırtıp kahkahalar ile yan arabadaki Steve ' e gülerken Steve sırıtıp tuttuğu beyaz deriden direksiyonu daha da sıktı.

Tony : 3 diyince başlıyoruz ve.. New York ' u baştan sona turluyoruz ! İlk eve geri gelen kazanır !

Steve : Hadi Tony ! Deli gibi hız yapma !

Tony : Seni ezeceğim Steve !!

Tony ' nin kahkahaları arasından dediği herkesi güldürürken Tony bir anda Steve ' e baktı ve konuştu.

Tony : 3 !! Çok arkada kalma Steve !!

Tony bir anda garajdan çıkarken Steve göz devirip çalışan arabada gaza bastı. Lüks araba anında hızlanırken Steve arabanın gücünü görüp biraz güldü. Bu gerçekten muhteşemdi !!

Steve çoktan ana yola çıkmış Tony ' ı arkada takip ederken Tony başını açtığı pencereden çıkarıp Steve ' e biraz güldü.

Tony : Seni göremiyorum Steve !! Neredesin ?! Hala evdesin sanırım !!

Steve adama gülerken hızı arttırıp bir anda adamın solundaki şeride geçti.

Steve : Hayır ! Tam solundayım Stark !!

Tony gülümseyerek başını içeri soktu ve gözünü yola dönüp arabanın içinde dönen konuşmalara biraz güldü.

Alina hayalindeki araba , mükemmel bir grup arkadaş ve alkolün etkisiyle deli gibi mutluyken bir anda mavi gözleri aklına gelen şey ile çılgınca parladı.

Elini lüks aracın kontrollerinin olduğu orta kısma yönlendirip birkaç şey ayarlarken kendini rüzgara bırakmış Natasha gözlerini açıp kızın neler yaptığına baktı. O sırada arabada son ses " Southern Nights " çalarken Alina şarkıyla kocaman gülümsedi.

Sözlerin başlamasıyla kollarını kaldırıp deli gibi şarkıyı söylemeye başlarken Steve ve Natasha kıza deli gibi gülüyordu. Şuan kafası gerçekten mükemmeldi..

Alina şarkı sözlerini söylerken yan arabadan da aynı şarkı aynı saniyeden en yüksek sesle yükseldi. İki arabada bağıra bağıra şarkıyı söyleyip bir yandan yarışa devam ederken Steve gülerek yanında mavi gözlerini kapamış kollarını havaya kaldırıp sonuna kadar açmış sadece şarkıyı sanki damalarında akarcasına söyleyen kıza baktı. O an kalbinin ritmi belirgin şekilde bozulurken nefes alışı da kalbi yüzünden bozuk çıkmıştı. Yüzünde kızarıkla birlikte bir gülümseme belirirken ellerinin karıncalandığını hissetmişti.

Kızı bir süre kısa kısa izledikten sonra bir anda kızın gözlerini heyecan ile açıp kemerini çıkarmaya çalıştığını gördü.

Steve : Ne yapıyorsun ?! Kemerini takmak zorundasın !

Steve kemerini çıkartan kızın kemerini son anda tutup yerine geri takmaya çalışırken Alina kendi elini tutan adama mavi gözlerini çevirdi.

Alina : Hayır ! Değilim ! Artık kendim olacağım Steve. Bunu istiyorum ve yapacağım.

Steve gözünü yoldan yeniden ayırıp kıza baktığında Alina adama gülümsedi ve kemerini bıraktı. Ayağı kalkıp şarkıyı bağırarak söylerken bir anda ona Natasha katıldı. Alina , Natasha ' ya şok içinde bakarken onun asla böyle bir şey yapmayacağını biliyordu. O her zaman.. daha baskın , ağır taraf olmuştu.

Alina : Natasha.. ?!

Natasha : Sadece bir gece !! Bir gece eğlenmek istiyorum Alina !! Seninle beraber !! Hep hayal ettiğimiz gibi !!

Alina kadına gülerken Natasha kollarını kaldırıp kızıl saçlarının hız yüzünden deli gibi esen rüzgarda dalgalanmasına izin verdi. Alina açık saçlarını karıştırıp şarkıyı bağıra bağıra söylemeye son hız devam ederken hemen yan arabadan yükselen sesler ile bakışlarını oraya çevirdi.

Gri arabanın tepesindeki küçük bölümden hem Clint hem de Thor beraber gövdelerini dışarı çıkarmış şarkıyı söylerken aynı şarkının bu 10. tekrarı olabilirdi ama kafalar güzeldi ve eğlenceliyse.. bunu kim takardı ki ?!

Tony arabadan kahkaha ile inip ileriden kendilerine doğru yaklaşan arabaya biraz alkış çaldı. Siyah araba garajın önünde durduğunda Tony , Steve ' ın kapısının önüne geldi ve kollarını açık camlı kapıya dayayıp adama bilmişçe gülümsedi.

Tony : Steve ?

Steve : Tony ?

Tony : Steve.. ?

Steve : Tony.. ?

Tony dayanamayıp bir kahkaha atarken Steve ' de dayanamayıp fazlaca güldü.

Tony : Sana kazanacağım demiştim !!

Steve : Tamam ! Bu konuda cidden iyisin. Tamam mı ?!

Tony adama gülerek grubun arabalardan yavaşça inmesini izledi ve herkes tamamen indikten sonra Steve konuştu.

Steve : Artık binaya geri dönsek çok iyi olur. Götürmem gereken bir grup sarhoş var..

Tony adamı onaylayıp herkes ile vedalaştı ve onların arabaya binmesine yardım etti.

Steve herkesi arabaya yükledikten sonra direkt dikkatle arabayı binaya sürerken herkes o kadar yorulmuştu ki arabada sessiz kıkırdamalar dışında çıt bile çıkmıyordu. Beklenenin çok üstünde sessiz geçen yolculuk sonrası herkes odalarına dağılırken Alina kendini direkt yatağa attı. Gözleri anında kayıp kapanırken çok uzunca bir süre öyle uzandı.

Midesi çok bulanıyordu ve bu derin uykuya dalmasını ciddi derecede etkiliyordu.

Yaklaşık bir buçuk saat boyunca uzandıktan sonra daha fazla dayanamayıp baş dönmesiyle yataktan kalktı ve yamuk bir yürüyüş ile tuvalete gitti. Soğuk suyu yüzüne çarpıp derin nefesler alırken sonunda biraz da olsa rahatlamasıyla gülümsedi. Bileğindeki saç lastiği ile sarı saçlarını ensesinde topladı , son bir nefes verip tuvaletten çıktı. Koridorun sonundaki odasına yavaş adımlar ile giderken bir kapının altından koridora vuran loş ışık kızın dikkatini çekerkti. Çatık kaşlarla buranın kimin odası olduğunu bir süre hatırlamaya çalıştı. Steve.. burası Steve ' in odasıydı. Neden uyumuyordu ? Bugün herkes çok yorulmuş olmalıydı ? Bir sıkıntı olabilir miydi ?

Alina merakına yenik düşüp kapının önünde durdu ve emin olduktan sonra kapıyı tıklattı. Bir süre sessizce beklediğinde açılmayacağını düşünüp hüzünlendi ve arkasını dönüp odasına gitmek için biraz ilerledi. O sırada kapı açılıp Steve başını merakla koridora uzatırken Alina ' yı görmeyi asla beklememişti. O sarhoş değil miydi ?! Nasıl şimdiye kadar sızmamıştı ki ?!

Steve : Alina ?

Alina : Selam..

Steve : Bir sorun mu var ?

Alina : Ş-şey.. hayır. Ben sadece ışığının açık olduğunu gördüm ve senin gibi merak ettim.

Steve duyduğu ile istemsizce gülümserken kızı onayladı ve kapısını sonuna kadar açtı. Alina dengesiz yürüyüşünü zor bir şekilde düzeltip odaya girdiğinde yatağın üstünün eski fotoğraflar ile kaplı olduğunu gördü. Anında kaşlarını merakla çatıp adama bakarken Steve kapıyı kapattı ve hızla fotoğrafları bir kutuya tıktı. O sırada Alina yatakta açılmış boşluğa oturup yere düşmüş bir fotoğrafı eline aldı. Steve kutuyu bir dolabın içine koyarken kızın elinde bir fotoğraf olduğunu görüp sıkıntılı bir nefes verdi. Kızın yanına gelip fotoğrafın hangi fotoğraf olduğunu incelerken Peggy ile bir fotoğrafı olduğunu görüp yutkundu. Peggy..

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

⚜️

Continue Reading

You'll Also Like

38.8K 3.3K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
36.5K 9.1K 21
"ben seninle sarsılmak istiyorum."
22K 1.3K 35
Jungkook; Dolabımın şifresini değiştirip üstüne bir de içini prezervatiflerle dolduran orospu çocuğu sendin değil mi? Jungkook hoşlandığı kıza çok ya...
28.4K 1.6K 15
Oynanılan her oyun er ya da geç bitmeye mahkumdur..