Besmet met liefde *BxB*

By Yessica_House

92.3K 3K 1.7K

Geforceerde liefde die móét resulteren in je eerste keer met een meisje die je helemaal niet kent. Dat is de... More

01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
Q & A
09.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
87.
88.
89.
90.
91.
92.
93.
A/N: EXTRA
94.
95.
96.
97.
98.
99.
100.
101.
102.
103.
104.
105.
106.
107.
108.
109.
110.

70.

299 9 5
By Yessica_House

De zoom van zijn boxer glijdt mee onder mijn vingertoppen. Zijn kruis springt al snel fier overeind en is pront aanwezig. Ik grinnik even wanneer ik naar boven kijk in James ogen. Ik zie hem al snel rood aanlopen en hij vouwt zijn handen om zijn ogen. Ik hoor hem grinniken waardoor ik zelf ook moet glimlachen.

"Is er hier iemand blij?" Vraag ik op een kinderachtige wijze terwijl ik mijn gezicht naar het zijne verplaats. "Misschien?" Hoor ik hem beschaamd vanachter zijn handen zeggen. Stilaan haal ik zijn handpalmen van zijn gelaat en wissel mijn lippen in voor de zijne.

"Zie je het zitten?" Vraag ik voor de zekerheid. Hij knikt, waardoor zijn geblondeerde lokken heen en weer wiebelen. Terwijl ik mijn aandacht vestig op zijn haar, maakt mijn neefje een onverwachte draaibeweging, waardoor ik zonder enige tegenreactie onderaan lig. "Maar ik wil jou ook laten genieten." Geeft hij als verklaring.

Na enige seconden oogcontact en een bijna onzichtbare knik van mijn kant, ligt mijn onderbroek met unicorns inmiddels alweer op de grond. Nu ben ik degene die beschaamd niet weet waar naartoe te kijken.

Als ik naar beneden kijk is het ook zo raar, toch?

Ik besluit dus maar naar het plafond te staren terwijl ik James mijn benen voel spreiden. Hij gaat tussenin zitten en even overheerst me de angst dat hij mijn signalen verkeerd heeft geïnterpreteerd. Meteen wanneer mijn hoofd omhoog schiet, kalmeert hij me met een relaxed gezicht, waarop te lezen staat dat hij best weet hoever hij gaat en mag gaan.

Hij vraagt me uiteindelijk recht te zitten en dat doe ik ook.

Zoals een gehoorzame unicorn.

Denk ik bij mezelf.

Ik besluit in kleermakerszit te gaan zitten zoals James eerder al deed. Mijn blik richt zich op mijn in elkaar gevouwen benen, me ervan bewust dat ik mijn blik niet mag laten vallen op mijn volledige schoot.

Ik voel zijn duim mijn linkerknie strelen en mijn pupillen volgen elke beweging die hij maakt. Uiteindelijk hef ik mijn hoofd zodanig op dat ik in zijn ogen kan kijken.

Zijn hand streelt ondertussen mijn dij en wat onwennig betast ik nu ook zijn borstkas. Met een bewonderende blik laat in mijn vingertoppen tussen de nieuwe, lichte, blokjes op zijn buik glijden. Ik voel hem ineenkrimpen. Bezorgd verplaats ik mijn blik om zo zijn lach te zien verschijnen.

"Dat kietelt." Is zijn verklaring terwijl hij heen en weer beweegt. Ik lach zachtjes door de toon in zijn stem.

"Wil je niet dat ik je..." Ik laat het ontbrekende woord bewust in de lucht zweven. Beiden weten we toch wat ik bedoel.
"Stap voor stap?" "Tuurlijk, sorry."

Hoezo pushte ik hem? Ik had hem beloofd dat niet te doen. Wat dacht ik ook?

Mijn begrijpende blik maakt plaats voor een sluwe glimlach.

"Kan JayJay niet tegen kietelen?" De kinderachtige toon in mijn stem valt niet te missen. Mijn vingertoppen maken volledig contact met zijn huid en meteen voel ik me beter. Zijn lach weerklinkt. De pret in zijn ogen twinkelt zo hard dat ik me eindelijk gelukzalig kan voelen.

Hij laat zich zijdelings vallen op het bed, maar ik geef niet op. Ik beland bovenop hem en na enkele tintelende aanrakingen geef ik hem dan toch een adempauze.

Hij zucht opgelucht. "Man, ik ben buitenadem." Tevreden met deze woorden legt hij zijn beiden handen op elkaar op zijn hevig op en neergaande borst. Ik hang tevens nog boven hem met beiden handen aan weerszijden van zijn lichaam.

Wanneer de aanlokkelijke gedachte in me opkomt, ben ik al te laat. Na enkele seconden, misschien wel enkele minuten van intens oogcontact, waarbij ik elk puntje van zijn gezicht heb onderzocht, besluit Jay zijn lippen al synchoon op de mijne te laten dansen.

Ik voel de lust in me opborrelen en dat is duidelijk zichtbaar voor hem. Ik leun nog meer voorover, hopend de kus nog intenser te verdiepen. Ook James leunt in en ik laat hem doen. De aardbeienmuffinsmaak overheerst op mijn tong en ik nestel mijn armen diep in zijn rug wanneer hij met zijn bovenlichaam rechtkomt van het bed.

Ik zit inmiddels op mijn knieën wanneer mijn rechterhand afglijd van zijn rug en op zoek gaat naar een andere handeling.

Losjes neem ik hem in mijn hand en zachtjes beweeg ik mijn hand op en neer. Ik kijk hem aan, hopend enige reactie te krijgen om te pijlen hoe ik het doe. Ik voel James licht hijgen tijdens de kus en al snel volgt zijn hand mijn handeling.

Terwijl onze tongen langs elkaar glijden, schuren elkaars handen onze opwinding tegemoet. Mijn hijgen evoluert in kreunen en de eens zo gegeneerdheid is plots compleet verdwenen.

Ik moet mezelf bedwingen niet verder te gaan, want ik wil nog zoveel meer voelen dan zijn hand en zijn nagels in mijn heupen. Ik hoor dat Jay zichzelf inhoudt. Het lijkt wel alsof hij bang is om uitgelachen te worden.

Ondanks mijn kreunen weet ik toch enkele woorden uit te brengen, gevolgd door gesmoorde kreunen in zijn mond: "Geniet. Je..." "Je verdient dit." Blijkbaar was dit het enige wat hij moest horen. Zijn verlegen smoren gedempt door zijn kapotgebeten lippen zijn eens zo luid als tevoren.

Tevreden plaats ik mijn lippen in zijn nek en ik voel zijn hoofd achterover vallen, zich overgevend aan het gevoel. Zijn onderlichaam beweegt tegen mijn hand aan en ik voel zijn greep om mijn schacht verslappen. Tijdens de natte kusjes in zijn nek, kijk ik kort even naar boven. Dit uitzicht laat me bijna instant klaarkomen.

Zijn adem hapert enkele milliseconden wanneer mijn tanden over zijn nekvel schuren, klaar om een symbool na te laten van dit moment.

Ik zie zijn nekhaartjes omhoog komen wanneer ik door zijn hand trillerig moet hijgen. Ik val met mijn dunne lippen zijn gevoelige nek aan en ik hoor hem mijn naam hijgen in mijn oor, waarna zijn greep op mijn schacht ietswat versterkt.

Hij beweegt zijn hand sneller en nu heb ik zeer veel moeite om zijn naam niet te krijsen. Ik hoor Jay iets fluisteren, bijna onhoorbaar. Alsof hij bang is dat ik het zou horen.

"Jack, ik..." "W-wat?" Kreun ik nu ook wanneer ik mijn lippen van zijn nek terug met enkele kusjes verplaats naar zijn lippen. Onze kus stopt even. We kijken elkaar recht in de ogen aan terwijl onze handelingen zeker niet vertragen. Nu vervolgt hij zijn zin. "Ik... ik ga komen." Zegt hij en meteen zie ik schaamte in zijn ogen, omdat hij dit zegt. Ik krijg een tevreden gevoel in mezelf wanneer ik deze woorden hoor.

"Laat het gevoel los. Het is heerlijk." Antwoord ik. Ik bijt op mijn lippen om mijn eigen kreunen in te houden. Zijn ene hand haalt mijn onderlip van tussen mijn tanden.

"Ik word instant hard door je als je dat doet. Weet je dat?" Ik voel zijn dominantie wederkeren en geniet van de onderdanige rol waarin ik opeens zit. Zijn zelfzekerheid is plots aanzienlijk verbeterd, wat me een goed gevoel geeft.

Niet in staat te protesteren knik ik, waarna ik mijn hoofd in zijn nek laat vallen en toegeef aan het gevoel dat zijn hand me geeft. Ik kreun luid zijn naam, terwijl ik met mijn vrije hand aan zijn gekleurde lokken trek.

Ik voel mezelf komen en mijn tenen krullen zich, ondanks de positie waarin ik zit. Mijn benen verstijven en onbewust knijp ik harder in zijn geslachtsdeel, wanneer ik klaarkom op zijn hand en de lakens.

Enkele seconden hijg ik onoverkomelijk, maar laat mijn hand dan als maar sneller over zijn huid schuren. Nu is hij degene die steun bij mij zoekt door zijn hoofd voorover in mijn nek te gooien. Ik voel dat hij slordige natte kusjes probeert te zetten, maar door het hoge tempo dat ik aanhoud, geeft hij het op. Ik voel zijn handen in mijn heupen knellen en zie zijn ogen samenknijpen wanneer hij zijn hoofd terug achteroverslaat.

Ook zijn tenen krullen al snel op en hij laat zijn hoofd zweven naast het mijne. Ik hoor hem hartstochtelijk hijgen en één keer zelfs 'Jack' zeggen onder een zucht door.

Hij zegt het zo stil, zo beschaamd, dat ik bijna twijfel of ik het me niet inbeeld. Ik voel mijn huid nat worden en zijn hijgen veranderen nog in korte kreunen, wanneer hij doorstoot in mijn hand.

Hij ploft achterover op het bed, naast mijn cum. Ik hoor hem nog diep hijgen, proberend op adem te komen.

Ik ga op zijn hevig op en neergaande borstkas liggen terwijl ik reik naar het tissuedoosje op mijn nachtkastje. "Oh. Dat is waarom die hier staan." Zegt hij quasi sarcastisch. Ik lig ondertussen nog maar half op hem.

Ik lach wanneer ik zijn vuile hand vastneem en schoonmaak met het doekje, nadat ik eerst mijn eigen hand had schoongemaakt. Onze benen verstrengelen zich met elkaar en met zijn, inmiddels schone hand, gaat hij slordig door zijn eigen haar, waarna hij zijn handeling vervolgt met de volgende woorden die hij tien minuten ook al hijgend zei: "Man, ik ben buiten adem."

-*-*-
Whoop whoop!

Precies 1500 woorden.
Met andere woorden; een driedubbel hoofdstuk als bedankje aan iedereen die dit leest.
Door jullie lieve berichtjes en likes elke week opnieuw, blijf ik gemotiveerd om verder te schrijven, ondanks mijn inmiddels onregelmatige updates.
Jullie maken dit verhaal levensecht!
Bedankt voor alles!

All the love,
X Yess

Continue Reading

You'll Also Like

90.3K 1.4K 62
'Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik smoorverliefd op hem ben.' Maar zo voelde ik er niet lang over... - F...
816 75 18
Robbie en Matthy zij opelkaar verliefd, maar durven het niet te zeggen. Koen scheld Robbie steeds uit voor homo dus is Robbie bang dat als hij het te...
136K 2.7K 92
Quinty McSwift verhuist samen met haar moeder naar Los Angeles, Amerika. Ze verlaat haar beste vriendin Alexa in Nederland. Eenmaal aangekomen op een...
52.3K 997 63
Yade Lara McJordan. Een knap, lief meisje die met het nieuwe schooljaar naar Miami verhuisd. Ze heeft een pittige verleden achter de rug en woont nu...