~Camp With The Popular Boy~

By xyouaresweetxJ

24.7K 479 122

DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk... More

Voorstellen
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofstuk 34
Hoofdstuk 35 (The End)

Hoofdstuk 27

597 13 9
By xyouaresweetxJ

POV Hayley

Langzaam begin ik wakker te worden. Als ik mijn ogen open zie ik dat Aiden naar mij aan het kijken is. We staren elkaar een tijdje aan totdat we, zoals gewoonlijk, worden onderbroken door de rest.
''Is iedereen wakker?'' vraagt Liz.
''Nope. Amy slaapt nog,'' zegt Mex.
Tuurlijk slaapt Amy nog dat is niks nieuws. Ik ben het wel gewend, ik ben namelijk ook altijd de gene die haar wakker belt. Als we naar school moeten dan. Nu mag iemand anders het maar een keer proberen. Dat word nog wat, want die meid is bijna niet wakker te krijgen.
''Ik maak haar altijd wakker. Een van jullie mag het proberen. Alvast succes ermee.''
''Ik doe het wel.'' zegt Mex.
Mex probeert haar wakker te krijgen, maar het lukt niet.
''Hayley ik heb echt respect voor jou. Hoe moet ik haar wakker maken want het gaat me echt niet lukken.'' zegt Mex.
''Nou haar helemaal plat knuffelen, kietelen, water in haar gezicht gooien en omdat jij het bent zou ik allemaal kusje op haar gezicht geven ook proberen.''
Liz kijkt mij meteen aan als ik dat laatste zeg. Ja wat, ze moeten toch op een moment een keer samen komen. Alle kleine dingetjes helpen. Mex lijkt er niet te veel om te geven, want hij begint meteen dat laatste te doen. Ik wist wel dat hij voor de laatste tip zou kiezen. Amy word langzaam wakker en opent haar ogen.
''Goede morgen Amy.''
''Goedemorgen Hails.''
Liz en ik kijken elkaar grijnzend aan. Daarna kijken we weer naar Amy.
''Waarom zitten jullie mij nou zo aan te kijken?''
''Gewoon.''
''Uhm oke dan?''

We kletsen nog wat voordat we op staan. We moeten tenslotte zo meteen ontbijten en dan gaan we naar de stad toe. Ik heb zo veel zin in vandaag. Ik loop naar mijn kast toe en zoek een setje kleren uit. Uiteindelijk heb ik het perfecte setje gevonden. Niet te gewoontjes en gewoon comfortabel. (A/N: zie outfit hieronder)

Ik loop naar de badkamer toe en ga mijn tandenpoetsen. Daarna doe ik de deur op slot, zodat ik kan omkleden. Eenmaal aangekleed loop ik de badkamer weer uit. Ik loop naar een kastje toe en trek een lade open om mijn sieraden uit te zoeken. Uiteindelijk heb ik de perfecte gevonden en doe deze om. Ook pak ik mijn make-up tasje en loop ik de badkamer weer in. Amy is al klaar en daarom kan ik nog even snel voordat de rest ook gaat omkleden. Ik doe wat mascara, eyeliner, highlighter en lipgloss op. Ik kijk even in de spiegel en het ziet er goed genoeg uit. Ik kam ook nog snel door mijn haren heen, want dat was ik vergeten en spuit wat parfum op. Nu ben ik helemaal klaar en kan de rest.

Als iedereen klaar is lopen we naar het gebouw toe waar we kunnen eten. Ja in het weekend moet je je eten bestelen en komen ze het brengen, maar omdat we vandaag naar de stad gaan dachten ze daar dus anders over. ik pak meteen een bord en schep wat eten op. De rest doet hetzelfde en we zoeken daarna een plekje uit. Uiteindelijk ruimen we onze borden op en gaan terug naar het huisje om onze spullen te halen die we mee willen nemen.

Ik pak een tas en prop daar snel wat spullen in die ik nodig vind om mee te nemen. Amy en Liz doen hetzelfde. Het enige wat de jongens doen is ons raar aankijken en snel kijken of ze alles in hun zakken hebben. Ja, meiden nemen nou eenmaal gewoon spullen mee voor het geval dat er iets gebeurd. Als we klaar zijn lopen we met zijn alle naar het verzamel punt toe. We krijgen daar uitleg van de begeleiders wat er nou precies allemaal gaat gebeuren vandaag. We hebben de hele dag vrije tijd en moeten rond half 9 weer op de afgesproken plek zijn. Als de uitleg helemaal klaar is en iedereen het begrijpt moeten we naar de boot toe. We stappen allemaal aan boord en zoeken een plekje uit. Uiteindelijk hebben we een goed plekje gevonden, gaan zitten en kletsten zoals we altijd doen.
"Ik ga even mijn zusje bellen," zegt Aiden na een tijdje.
We knikken allemaal. Hij staat op en loopt weg. Waarschijnlijk naar een rustig plekje.

POV Aiden

Kom op neem op.
"Hallo?"
"Mam?"
"Aiden."
"Uhm kan ik Loïs spreken?"
"Van mij mag het lieverd maar ik weet niet of Loïs dat wel wilt."
"Laat me raden. Ze is boos op mij omdat ik me niet aan onze belofte heb gehouden. Of niet?"
"Ja maar ze heeft wel gelijk Aiden. Jij komt altijd je belofte na en nu niet. Ze is je zusje en mist je vreselijk. Ik weet dat je ook soms op Tour gaat en dat ze je dan ook niet ziet, maar dan bel je wel elke dag of FaceTime je. Nu niet."
"Ik snap het mam. Het is zo leuk hier en daardoor vergeet ik gewoon de tijd. Ik
weet dat ik dat niet als excuus moet gebruiken, want het is tenslotte mijn zusje."
"Ik ben blij dat je het leuk vind schat. Ik begrijp jou ook wel."
"Dankje mam. Wil je nu alsjeblieft Loïs geven ik moet het goed maken met mijn zusje."
"Tuurlijk."
"Loïs," hoor ik mijn moeder roepen.
"Ja?"
"Er is hier iemand voor je aan de telefoon."
Ik hoor gestamp, waarschijnlijk rent Loïs nu van de trap af. Dat maakt altijd een herrie.

"Hallo?"
"Hey lief zusje van me."
"Aiden?!"
"Ja."
"Eindelijk. Je bent me dus niet vergeten," hoor ik haar een beetje verdrietig zeggen.
"Natuurlijk niet. Hoe zou ik jou ooit kunnen vergeten. Je bent mijn lieve kleine zusje. Het spijt me Loïs dat ik me niet aan onze belofte heb gehouden."
"Het geeft niet. Ik ben blij dat ik nu eindelijk weer met je kan praten. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan en die wil ik je graag vertellen."
"Nou vertel."
Ze vertelt van alles en nog wat. Ik mis mijn zusje echt.
"Loïs."
"Ja."
"Ik ga vandaag naar de stad toe. Misschien kun je aan mama vragen of ze jou daar naar toe neemt en dan kunnen we elkaar zien, maar je mag tegen niemand zeggen waar we naar toe gaan. Oké?"
"JA!!""
Ik hoor Loïs alles aan mijn moeder uitleggen en dan heb ik opeens mijn moeder aan de telefoon. Ik leg alles nog wat uitgebreider uit en vertel naar welke stad we gaan. Ook vertel ik dat ik haar app waar we afspreken. Ja misschien mag dit wel niet van de begeleiders, maar ik heb vrije tijd en ik moet mijn zusje gewoon zien. Mijn zusje en ik praten nog wat aan de telefoon voordat ik ophang. Het ging beter als ik had verwacht.

Ik loop weer terug naar de rest.
"En?"
"Het ging goed."
"Ik zei het toch."
"Ja Hayley je zei het."
De rest kijkt ons raar aan, maar zegt er niks van.
"O trouwens. Ik ga straks als we er zijn ergens een keer weg."
"Hoezo?"
"Ik heb met mijn zusje en ouders afgesproken om ergens elkaar te zien. Ik heb gewoon gevraagd of ze komen. Ik moet mijn zusje gewoon zien."
"We snappen het. Kunnen we anders niet gewoon met je mee. Als je het goed vind tenminste," vraagt Mex.
"Ik vind het prima."
Nou dat is dan geregeld. Dan leren mijn ouders en zusje ook meteen mijn beste vrienden kennen.

Eindelijk komt de boot tot stilstand. Dat duurde nog langer dan ik had verwacht. We stappen allemaal de boot af. Daarna lopen we naar de bussen die klaar staan om ons naar de stad te brengen. We hebben geluk dat we een van de eerste zijn en dus achterin de bus kunnen zitten. Mex gaat langs Amy, Dean langs Liz en dat laat nog een plekje over langs Hayley. Niet dat ik dat heel erg vind natuurlijk, ik vind het alleen maar gezellig. Ik zie dat Hayley haar oortjes pakt, slim. Ik pak mijn AirPods en doe ze in. Als ik ze in heb hoor ik het geluidje dat ze leeg zijn. Shit. Ik doe ze maar weer uit en in mijn doosje.
"Wil je met mij mee luisteren?"
Ik kijk Hayley aan.
"Als je het niet erg vind."
"Nope."
Ze geeft me een oortje en die doe ik in. Ze heeft geen slechte muziek op staan. We praten een tijdje en soms zingen we zachtjes mee met de muziek. Ik schrik als ik een deuntje hoor die me super erg bekend voor komt. Een deuntje van een van mijn liedjes. Ik tik snel op een ander nummer.
"Hey. Waarom zet je dat liedje nou af. Die is super leuk."
"Sorry ik wilde graag een andere."
"Maakt niet uit."
Ze kent mijn liedjes dus. Ik vind het best raar dat ze mij nog niet herkend heeft dan.  Ze heeft me al horen zingen, ik moet wel zeggen dat mijn stem zonder de muziek erbij wel iets anders klinkt. Maar dan nog, ik had dit niet verwacht.

Eindelijk zijn we er. We stappen allemaal uit de bus en verzamelen bij de begeleiders. We krijgen alles nog een keer te horen en we krijgen een telefoon nummer van een de begeleiders zodat we hun altijd kunnen bereiken als er iets ergs gebeurd. Als ze klaar zijn met praten mogen we eindelijk iets voor ons zelf gaan doen. De meiden lopen snel weg richting de winkels. Dean, Mex en ik lopen er maar snel achter aan voordat we ze kwijt zijn.

POV Hayley

Shoppen!! Het is zo lang geleden.
"Dus waar gaan we eerst naar toe meiden?" vraagt Amy.
"Uhm ik wil graag naar de Adidas winkel," zegt Liz.
"Ik ook."
"Dan gaan we daar naar toe," zegt Amy terwijl ze ons al mee trekt.
Liz en Ik moeten lachen om hoe vrolijk Amy aan het doen is.
We lopen de winkel binnen en kijken alle drie meteen rond. Ik wil graag een nieuwe Adidas legging en sweater, dus die ga ik maar even zoeken.
"Lukt het?"
Ik schrik me kapot. Ik draai me om en zie Aiden staan.
"Laat me nooit mee zo schrikken," zeg ik terwijl ik heb een stoot tegen zijn arm geef. Hij moet daardoor alleen maar lachen.
"Oke sorry, maar terug op mijn vraag. Lukt het?"
"Een beetje."
"Hulp nodig."
"Ja welke is leuker," zeg ik terwijl ik twee sweaters omhoog houdt.
"De linker."
"Oké top dan ga ik die passen. Heb jij al iets gevonden of?"
"Nope. Ik heb ook nog niet rondgekeken."
"O. Ik loop wel mee dan kunnen we zo misschien samen naar de paskamers lopen om te passen."
"Is goed."
Aiden zoekt wat spullen uit en soms vraagt hij wat ik leuker vind. Ik geef er natuurlijk eerlijk antwoord op. Uiteindelijk lopen we samen naar de paskamers.

Als we bij de paskamer aankomen zie ik dat Amy, Liz en Mex al aan het passen zijn. Dean is waarschijnlijk al klaar want hij zit op een stoel met een hoodie in zijn handen.
"Hey Dean. Ben je al klaar."
"Jup. Ik had maar één ding wat ik moest passen, plus ik ben super snel met passen."
"Nou dan kan je nog wel even wachten want Aiden en ik moeten nu nog passen."
"Agh ja. Maakt niet zo veel uit."
"Oké dan. Dan gaan wij even passen."
Aiden en ik lopen allebei een kleedkamer binnen. Ik doe de paskamer dicht en begin mijn setjes die ik heb aan te passen. Uiteindelijk heb ik van de 5 setjes 2 die ik erg leuk vind, dus die ga ik ook kopen.
Ik zie dat de rest op mij staat te wachten.
"Is iedereen klaar?"
"Ja we hebben ook al betaald," zegt Amy.
"O oké dan ga ik ook maar eens betalen."
Ik loop naar de kassa en betaal mijn kleren. Daarna loop ik naar de rest en we lopen de winkel uit.

Zo lopen we de hele tijd al. Winkel in en winkel uit. Het enige wat ik vreemd vind is dat er steeds mensen onze richting op wijzen. Ook heb ik het idee dat mensen ons achtervolgen, maar het kan zijn dat ik me dat heb verbeeld hoor. We zijn nu onderweg om ergens te gaan lunchen. Na een paar minuten vinden we een leuk plekje en gaan daar dan ook zitten. Het duurt niet lang voordat we geholpen worden. Daarna krijgen ook snel ons eten en drinken.
"OMG AIDEN!!" hoor ik een paar meiden gillen.
"Uhm Aiden ken jij die meiden?"
"Nee."
Het groepje meiden komt onze kant op.
"Omg Aiden je bent het echt! Mogen we alsjeblieft een foto en handtekening." vraagt een van de meisje.
"Ja tuurlijk."
Aiden gaat met ze op de foto en geeft ze allemaal een handtekening. Oké wat is er aan de hand. Heel apart dit. We vergeten het allemaal al snel en beginnen weer te eten.

Na het eten betalen we en lopen we weer de winkelstraat op. Alles lijkt goed te gaan, totdat we opeens helemaal omsingeld worden door allemaal mensen. Nou eigenlijk word Aiden helemaal omsingeld. Ik weet dus niet wat er aan de hand is, maar ik vind het heel erg vreemd. Iedereen is aan het gillen en foto's aan het maken. Ik begin rond te kijken. Mijn ogen blijven hangen bij een groot reclamebord. Ik kan mijn ogen niet geloven. Aiden staat erop. Ik lees en kijk aandachtig wat erop staat. Blijkbaar geeft Aiden in de kerstvakantie van dit jaar een concert. Ook is het reclame voor zijn merchandise. Dan dringt alles opeens binnen. Aiden kan goed zingen, hij heeft zijn eigen merchandise, hij heeft super veel volgers op instagram en fans. Aiden is gewoon beroemd. ik pak snel mijn telefoon en zoek op Google de naam Aiden Jones op. Ik krijg al snel veel artikelen te zien en zijn nummers. Omg. Aiden Jones als in A.J, een van mijn favoriete artiesten. Hoe dom kan ik zijn. Ik had het gewoon niet gezien. Ik heb hem zelfs horen zingen en herkende zijn stem niet. Hij heeft ook gewoon niks tegen mij gezegd. Vertrouwde hij mij niet, ben ik gewoon niet te vertrouwen?

Ik sta nog steeds geshockeerd en weet niet wat ik moet doen. Amy en Liz komen naar mij toe.
"Hayley gaat het wel?"
Alles begint nu pas echt helemaal binnen te komen. Aiden verteld het me gewoon niet eens en we zijn beste vrienden, denk ik.
"Uhm meiden wisten jullie dat Aiden,  Aiden Jones, A.J is?"
Ze kijken elkaar aan en ik weet al genoeg. Ze wisten het en vertelde het hun allerbeste vriendin niet eens. Ik begin tranen in mijn ogen te krijgen. We vertellen elkaar altijd alles maar dit blijkbaar niet.
"Jullie weten het en jullie vertellen het mij gewoon niet. Fijne vriendinnen heb ik," zeg ik huilend en zo hard als ik kan. Ik zie dat sommige mensen omkijken. Een paar ogen vinden de mijne, die van Aiden. Hij kijkt me bezorgd aan. Het enige wat ik doe is hem super boos aankijken, maar dat lukt niet echt. Ik ben nog steeds aan het huilen en ik kan maar niet stoppen. Amy en Liz willen me een knuffel geven maar ik duw ze weg. Als ik zie dat Aiden mijn kant op loopt kan ik het niet meer aan en ren weg. Zo hard als ik kan. Geen idee waar naar toe, maar dat kan me op dit moment ook vrij weinig schelen. Ik hoor ze nog mijn  naam roepen maar ik blijf gewoon door rennen.

POV Aiden

Ik kijk Hayley aan en zie dat ze tranen in haar ogen heeft staan. O nee hè. Ik blijf haar aankijken en besluit uiteindelijk naar haar toe te lopen. Als ze ziet dat ik naar haar toe loop rent ze weg. Ik roep haar naam nog, maar ze blijft rennen. Wat is er nou zojuist gebeurd?
"Amy, Liz. Wat is er nou net gebeurd?"
Ze wijzen allebei naar iets wat achter mij is. Ik draai me om en zie een groot reclame bord met mezelf erop. Ik lees snel nog wat op het bord staat. Oké blijkbaar geef ik dus een concert tijdens de kerst. Ook fijn dat ik dat weet, maar dat is nu allemaal niet belangrijk.
"Hayley weet het hè?"
"Jup en ze is er niet zo blij mee. Ze is echt boos, nou meer teleurgesteld en verdrietig dat we het niet tegen haar hebben gezegd," zegt Amy.
"Ja dat snap ik. Ik ben gewoon super dom geweest. Ik had het meteen moeten zeggen, zoals jullie al zeiden."
Ik zie dat Dean en Mex op ons af komen rennen.
"Oke wat is er zojuist gebeurd. Dean en ik zagen Hayley net huilend rennen. Plus wat is er met al deze mensen."
Ik leg alles aan Mex en Dean uit.
"O shit man. We zeiden dat je het moest vertellen," zegt Dean.
"Ik weet het en nu ben ik ook best boos op mijzelf. Ik heb Hayley aan het huilen gemaakt en dat is het laatste wat ik wil."
"Je moet het goed gaan maken," zegt Mex.
"Ik weet het. Dat wil ik ook graag doen alleen ik weet niet hoe. Zien jullie deze fans niet. Ik zou het nooit goed kunnen maken, ze blijven me sowieso volgen. Niet allemaal, maar sommige zijn wel zo erg."
"Dat snap ik. We gaan je helpen," zegt Liz.
"Uhm niet dat ik dat niet wil hoor. Maar Aiden had je niet met je zusje en ouders afgesproken."
"Shit ja dat klopt."
"Wat nou als we eerst naar je zusje en ouders gaan. Daarna gaan we snel Hayley zoeken en alles goedmaken. Plus dan kunnen we het perfecte plan bedenken en Hayley haar kennende wilt ze nu graag even alleen zijn," zegt Amy.
"Weet je zeker dat dit het beste is Amy? Ik wil het liefst dat het zo snel mogelijk goed is. Ik kan Hayley echt niet kwijt raken."
"Ja ik denk dat Amy gelijk heeft. Altijd als ze verdrietig is of er iets is wat ze moet verwerken heeft ze daar altijd tijd voor nodig," zegt Liz.
"Als jullie het zeker weten, maar als ze niet meer met me wilt praten dan weet ik echt niet meer wat ik moet doen hoor. Ik kan haar echt echt niet verliezen."
"Aiden gast dat weten we nu wel, maar het komt echt goed. We gaan het perfecte plan bedenken," zegt Mex
Ik zucht maar knik dan toch maar.

Na ons gesprek heb ik mijn moeder geappt waar we kunnen afspreken. Daarna ben ik nog met heel wat fans op de foto geweest en heb ook handtekeningen gezet. Ik hoop niet dat mijn fans boos zijn geweest omdat ik net opeens snel weg rende van ze. Gelukkig zag ik net wel blije gezichten en ik heb sorry gezegd. Ze zeiden dat ze het begrepen. Geen idee hoe, want ik heb de rede niet eens gezegd waarom ik weg rende. Maar de meeste fans begrijpen dat ik ook nog een leven heb naar mijn carrière, gelukkig. Ik zeg gedag tegen mijn fans en loop naar de anderen toe. We lopen met zijn 5e naar de afgesproken plek toe. Het enige waar ik nu nog aan denk is dat ik hoop dat alles goed gaat komen met Hayley. Ze moet het me vergeven. Ik ga alles eraan doen, kosten wat het kost.

———————————————————————
Hey Hey

Nou the secret is out!
Ik hoop heel erg dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden😊

Ps: Er kunnen waarschijnlijk spellingsfouten in zitten. Oeps.

XXX J

Continue Reading

You'll Also Like

13.3K 74 27
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...
24.7K 479 36
DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk met iedereen praten en omgaan Zij is ni...
26.7K 553 27
Feline heeft geen kleine mond zullen we maar zeggen. Als ze naar een internaat moet gaat het mis. Ze krijgt veel problemen. Niet alleen met school ma...