Het jongens internaat (VOLTOO...

By xo_love_writing_xo

71.5K 1.1K 582

Wat als je door je ouders naar een internaat wordt gestuurd? Maar niet zomaar een internaat, nee een jongens... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50

Hoofdstuk 36

1.1K 15 19
By xo_love_writing_xo

Ik sluit de deur achter ons en loop met Grace achter de rest aan. We kloppen aan en Brian doet de deur open. 'Hey.' Zegt hij terwijl hij ons binnen laat. We gaan op de bank zitten en blijven allemaal redelijk stil. 'Zullen we naar het strand gaan?' Stelt Aiden voor. Iedereen knikt instemmend en staat op. 'Wij gaan onze bikini's halen.' Zegt Grace. 'Je hebt die van jou al ingepakt. Leen er maar één van mij.' Stel ik voor. Ze knikt en zodra we bij mijn kamer zijn trekt ze mijn kast open. 'Mag ik deze?' Vraagt ze met een pruillipje. Ik lach en knik. Ik pak er ook één en kleed me om. Zodra we allebei zijn omgekleed lopen we naar buiten waar de rest op ons zou wachten. 'Wie rijdt er?' Vraag ik. 'Dat zal ik wel weer zijn.' Zucht nick. We grinniken en stappen in.

'En hoe was je date?' Vraag ik met wiebelende wenkbrauwen. 'Goed, totdat ik zei dat ze 's ochtends weg moest gaan.' 'Nick!' Roep ik boos uit. 'Dat kan je niet maken!' 'Wat? Je hebt haar zelf gezien bij het café. Je kan me echt niet wijsmaken dat ze had verwacht dat het iets zou worden tussen ons. Ze was eerst helemaal fan van Cody en een half uur later duikt ze met een andere vreemde het bed in. Nu moet je mij niet als de slechterik uitmaken.' Zegt hij lichtelijk geïrriteerd. Ik blijf stil voor me uit staren en sla mijn armen over elkaar. Zodra we er zijn stap ik uit en pak ik mijn spullen. Ik leg mijn handdoek neer en besluit maar even te zonnen. 'Oké, hebben we iets te lunchen mee?' Vraagt Aiden. 'Ja, ik heb van alles meegenomen.' Antwoord Cody die iedereen broodjes aangeeft. Ik schudt mijn hoofd en ga weer plat liggen. 'Ik voel me niet zo lekker. Ik hoef niet.' Ze knikken en geven de broodjes door aan de volgende.

Zodra iedereen klaar is met lunchen springen de jongens op. 'Gaan jullie mee zwemmen?' Vraagt Brian. 'Ik blijf nog liggen.' Zeg ik vastberaden. 'Oké. Grace?' Vraagt Aiden. Ze kijkt me even aan en ik knik glimlachend. 'Ik kom.' Zegt ze terwijl ze opspringt. Ze gaan met zijn alle naar het water en ik blijf lekker liggen. Ik zie in mijn ooghoek dat er iemand bij komt liggen. 'Moet je niet zwemmen?' Vraag ik. 'Ik dacht ik hou je gezelschap.' Antwoord hij. 'Nick?' Vraag ik zacht. 'Ja.' 'Sorry van daarnet in de auto.' Hij moet lachen en schudt zijn hoofd. 'Ah, daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen.' Ik hoor iemand mijn naam roepen en kijk op. 'Sky! Ik had niet verwacht dat ik je hier zou tegenkomen.' Lacht hij. 'Jayden!' Roep ik enthousiast. we geven elkaar een omhelzing en kijken elkaar glimlachend aan. 'Geen jaloerse, over beschermende vriend van de keer.' Lacht hij. Ik kijk even naar beneden en schudt mijn hoofd. 'Wat dacht je van geen vriend.' Lach ik. 'Meen je?' Ik knik en hij kijkt achterom. 'Logan! Kom eens!' Roept hij. Ik zie een lange jongen naar ons toe lopen. 'Logan dit is Skylar. Skylar dit is Logan, mijn vriend.' Mijn ogen worden even groot. 'O hallo.' Zeg ik grinnikend. 'Aangenaam.' Zegt hij glimlachend. 'Jay, je herinnert je je Grace toch nog wel?' Hij knikt. 'Natuurlijk, hoezo?' Ik wijs naar de zee en hij glimlacht breed. 'Meen je?' Lacht hij. 'Ja, maar vanavond vertrekt ze helaas alweer terug.' 'Door de lessen zeker?' Vraagt hij. 'Komen jullie erbij liggen?' Ze knikken en leggen hun spullen erbij. 

Zodra we allemaal liggen begin ik hard te gillen  zodra er een grote hoeveelheid water over me heen komt. Ik spring overeind en sla mijn armen over elkaar. 'Serieus?!' Roep ik. Ik kijk hoe de rest grijnzend voor me staat. 'Nu ben je nat dus kan je mee zwemmen.' Grijnst Cody.  'O mijn god! Jayden!' Roept Grace uit. Ze trekken elkaar in een knuffel en kletsen wat bij. Ik trek Nick overeind en loop met de rest de zee in. Ik word opgetild en schreeuw het uit. 'Nick ik zweer het als je me laat vallen dan.' 'Dan wat?' Lacht hij. Ik voel zijn armen rondom me verdwijnen en wordt omhelst door het koude water. Zodra ik boven kom kijk ik hem nep boos aan. Hij trekt me in een knuffel en slaat zijn armen stevig om me heen. Op deze manier kan ik niet weg. 'O sorry Sky. Vergeef je me?' Vraagt hij met een pruillip. 'Laat me even denken.' Zeg ik terwijl ik me uit zijn greep probeer te krijgen. Uiteindelijk kom ik bij de conclusie dat dat niet gaat lukken dus besluit ik te gaan voor een andere oplossing. 'Back up!' Schreeuw ik zo hard als ik kan. Niet veel later zie ik Jayden en Grace op ons  afkomen rennen. Ze duwen ons onderwater waardoor Nick me wel moet loslaten. 'Ja vergeven.' Lach ik als we weer boven komen. 

'Zullen we gaan volleyballen?'  Stelt Caleb voor iedereen stemt in. Ik pak mijn handdoek op, die nog steeds doorweekt is. 'Dit is jullie schuld.' Zeg ik wijzend naar mijn handdoek. 'Kom maar.' Caleb zwaait zijn armen open en ik kom naar hem toegelopen. Hij slaat de handdoek om ons heen en ik glimlach even naar hem. 

'Is iedereen weer een beetje warm?' Vraagt Cody. We knikken als reactie. 'Oké, Nick, Skylar, Brian, Logan, zijn wij een team? Dan zijn Caleb, Aiden, Grace en Jayden een team.' Stelt Cody voor. 'Maar dan is ons team in de minderheid.' Zegt Grace mokkend. Aiden loopt naar haar toe en geeft haar een speels duwtje. 'We kunnen ze ook zo verslaan.' 'Keep dreaming.' Lacht Brian.

Ik maak me los uit Caleb zijn greep en trek mijn shortje en topje aan. 'Oké, laten we beginnen.' Zegt Aiden. Als eerste maakt Jayden een punt en juichen ze uitbundig.
Niet veel later maakt Nick een punt. Nu is het aan ons om te juichen. Vervolgens maakt Caleb nog twee punten en raken we het uiteindelijk beu. We gaan allemaal zitten en aangezien mijn handdoek nog niet volledig opgedroogd is ga ik weer bij Caleb op de handdoek zitten.

'Dus is er nog iets dat je wilt doen voordat je weer vertrekt?' Vraagt Brian aan Grace. 'Nee, niet echt, alleen nog een beetje met jullie rondhangen. Hij grijnst en knikt. 'Zullen we op het hoekje van het strand een groot kampvuur maken?' Vraagt Jayden. 'Omg ja!' Roept Grace uit. Dat deden we vroeger altijd met zijn drieën. Tenminste, toen ik nog thuis woonde. Ik mis mijn ouders wel. Niet dat ik ze voordat ik hier was vaak zag, maar nu hebben ze me gewoon weggedaan. sinds ik hier ben heb ik niks meer van ze gehoord. Zelfs niet in het ziekenhuis.

'Zullen we dan maar wat spullen halen?' Vraagt Caleb. Her is ondertussen kwart over vijf. Ik sta op en begin een beetje te draaien. Caleb merkt het en houdt me even vast. 'Gaat het?' Vraagt hij lichtelijk bezorgd. Ik knik en begin te lopen. Ik voel zijn ogen op me branden maar ik negeer het. Nick merkt het ook en stopt uit het niets recht voor me, waardoor ik tegen hem aanbots. Hij zakt een stukje door zijn knieën en blijft zo stil staan. 'Spring op mijn rug.' Ik zucht en doe wat hij zegt. Zodra we bij zijn auto zijn laat hij me van zijn rug afglijden.

'Ga jij maar even zitten.' Zegt hij bevelend. 'Woof.' Zeg ik zuchtend, maar ik doe wel wat hij zegt. We hadden met twee auto's gereden, omdat Nick altijd rijdt en omdat we niet met zijn alle in zijn auto passen. Grace reed dus in een andere auto van Nick. Ja inderdaad, Nick heeft twee auto's. En Grace haar rijbewijs al. Ik ben nog aan het lessen.

Hij pakt wat uit een tas en zegt wat tegen de rest. Vervolgens lopen Grace, Cody, Jayden en Logan. Naar de auto en rijden weg. Brian en Aiden gaan de laatste spullen opruimen. 'Hier eet even wat.' Hij steekt een appel naar me uit en ik pak hem zuchtend aan. 'Het gaat prima.' Zeg ik. 'Nee, je moet gewoon even rustig aandoen.' Zegt Caleb op een rustige toon.  'Eet je appel nu maar op.' Beveelt Nick direct daarna. Ik doe braaf wat hij zegt en eet mijn appel op. 'Ik ga de rest helpen met opruimen.' Zegt hij gefrustreerd. Voordat we kunnen antwoorden loopt hij al weg. Caleb komt naast me zitten en kijkt me even aan. 'Gaat het weer een beetje?' Ik knik. 'Ik voelde me gewoon niet zo lekker. Misschien doordat ik slecht geslapen heb.' Glimlach ik. 'Dat zou kunnen. Anders gaan we op tijd terug, dan kun jij op tijd gaan slapen.' Ik schudt mijn hoofd. 'Nee hoor, het gaat al beter.' Hij knikt even en staat dan weer op.   

Zodra ik halverwefe mijn appel ben gooi ik hem snel weg. 'Voel je je al wat beter?' Vraagt Caleb. Ik knik en help hun met de laatste spullen in te laden. 'Waar ks de rest?' Vraag ik terwijl we de laatste tas in de auto zetten. 'Die zijn alle spullen aan het halen en aan het kopen voor vanavond. Ik knik en stal weer de auto in. 'Gaan we?' Vraagt Aiden. 'De rest komt ook naar daar.' Vult hij aan. Nick knikt en start zijn auto. Zodra we er zijn pakken we de strandklapstoelen uit de kofferbak.
Zodra we alles klaar hebben gezet komt de rest asngereden. 'We hebben het!' Roept Grace enthousiast.
We starten het kampvuur en ploffen neer op de stoelen.  'Wat hebben jullie allemaal mee? Lacht Brian. 'Alles voor de smorse en patat. Dinner is served.' Zegt hij terwijl hij de frieten uitdeelt.

Ik pak ze aan en glimlach naar hem. Ik speel wat met de frietjes en luister een beetje afwezig naar de gesprekken. 'Heb je geen honger ofzo?' Vraagt Aiden lachend. Ik schud mijn hoofd. 'Eigenlijk niet nee. Ik bewaar het wel voor later.' Glimlach ik kort. 'Dus, hoe groot kan dit kampvuur worden?' Zeg ik terwijl dat ik opspring. Cody springt ook op en gooit er nog wat extra hout op en het vuur schiet omhoog. Grace en ik laten een keiharde krijs en Brian deinst ook even achteruit. 'Jeetje.' Zeg ik geschrokken. De rest moet natuurlijk lachen.

'Ik haal de kleedjes even uit de auto.' Zeg ik terwijl dat ik naar de auto loop. Jayden loopt met me mee en helpt me met dragen. 'Dussss, jij en Logan.' Grijns ik. 'Ja klopt. We hebben elkaar ongeveer 3 weken geleden ontmoet. Dus we hebben nog niet zo lang, maar het klikt wel heel goed. En eigenlijk voelt het al alsof ae elkaar al 3 jaad kennen.' 'Dat is echt fijn voor je.' 'Thanks Sky.' Glimlacht hij. Ik wil terug glimlachen maar in plaats van te glimlachen laat ik de kleedjes uit mijn hand vallen. Ik grijp naar mijn been en woedt misselijk zodra er enorme pijnscheut door mijn been gaat. Ik laat me op de grond vallen zodra ik niet meer op mijn been kan staan. De tranen springen me in de kgen waardoor ik ze stijf dichtknijp. Ik hoor Jayden de rest roepen. De auto staat ook weer niet zo overdreven ver weg dat ze ons niet zouden kunnen horen. 

'Sky wat is er?' Hoor ik Caleb vragen. 'Mijn been.' Piep ik. Hij tilt me op en ik leg mijn hoofd tegen zijn borstkast. 'Wij leggen de kleedjes wel neer. Dan kan ze daar opliggen.' Hoor ik Nick zeggen. 'Ik help.' Ik kijk op en zie Cody en Nick gehaast de kleedjes neerleggen. Jayden legt de kussens die we meegenomen hadden erbij en niet veel later legt Caleb me neer.

'Hier drink wat water.' Nick geeft me een flesje water en ik doe wat hij zegt. Zodra ik wat gedronken heb ga ik weer liggen en probeer ik me op andere dingen te focussen dan de pijn. 'Misschien was het vandaag te veel.' Zegt Aiden. 'Zou kunnen ze mocht eigenlijk alleen nog rusten en kleine stukjes lopen.' Voegt Brian toe. 'Ja en het zand is ook wel erg zwaar ineens.' Zucht Jayden. 'Sky?' Vraagt Nick. 'Mhm.' 'Heb je je medicijnen elke dag genomen?' Vraagt hij met een serieuze blik. 'Ja.' Antwoord ik, maar aan zijn gezicht te zien gelooft hij me niet. 'Misschien dat ik het vanochtend ben vergeten.' Ze zuchten diep maar knikken dan toch een beetje opgelucht. 'Dan weten we in ieder geval waar het van komt en waarom het vandaag te zwaar was.'
Zegt Cody. Uiteindelijk gaat iedereen op een kleedje liggen en kletsen we nog wat. Langzaam vallen we één voor één in slaap.

——————————————————————————–

Hey peeps,
Ik wil even @Elisedepanda bedanken voor haar lieve reactie! ❤
~Xx me❤


Continue Reading

You'll Also Like

6.8K 338 67
Stel: je bent zestien going-on zeventien en bent net begonnen aan de vijfde klas gymnasium. Samen met negentien andere leerlingen zit je in één klas...
248K 2K 63
Zara, een vierdeklasser op het Voaslyceum merkt dat een docent interesse toont in haar. Hij is de jongste en knapste docent op school. Echter is Zara...
13.9K 74 28
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...
582K 18.9K 47
Dit is het klassieke badboy verhaal maar dan op een iets wat specialere plaats, een kostschool. Hier zullen er zich dan natuurlijk meer obstakels vor...